Prima pagină APICULTURA GENERALA DISCUTII APICOLE DIVERSE

Discutii despre apicultura care nu sunt clasificate in nici o sectiune a forumului .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Luare de pozitie fata de reclama "profului on-line"

Mesajde eduard.rotaru » 05 Noi 2013, 22:55

alt stupar scrie:
eduard.rotaru scrie:Buna seara.
Asa cum am promis candva, prin filmuletul de mai jos, am incercat sa cuprind in mare cam tot ce era de spus cu privire la acea mizerie provocata de dl Ursu. Daca mi-a mai scapat ceva voi reveni cu completarile de rigoare aici sau intr-un nou film.

Multumesc.

Eduard, noi am vorbit la telefon imediat ce au aparut acele filmulete ale lui Ursu si-mi amintesc de promisiunea ta ca dupa ce instanta se va fi pronuntat vom vedea si o alta versiune a celor "strigate" de ex-profesorul actual mare inventator fara de brevet :twisted:
Respecte pentru determinarea de care ai dat dovada, de a merge pana la capat in stabilirea adevarului !

D-l Ursu... se stie ca cititi pe aici, cam incepe... sa se stranga laţul... si din ce in ce mai multi dintre copii astia fraieriti cu stupul minune isi vor pune oaresce intrebari... maine-poimaine va treziti ca e groasa treaba...

Ca veni vorba de faptul ca a fost profesor...a fost data afara din invatamant si are un dosar disciplinar de vreo cateva sute de pagini. S-a judecat la vremea respectiva cu Min Invatamantului si evident ca a pierdut...tot asa, in stilul caracteristic, el se dadea victima a sistemului. Dosarul disciplinar a fost deja anexat in cel de-al doilea proces la care speram in viitorul apropiat la o decizie favorabila...
eduard.rotaru

Mesajde B-father » 06 Noi 2013, 18:16

Parerea mea e ca discutia asta deja a mers prea departe.
Se acorda mult prea multa importanta faptului ca doi indivizi au incercat sa dea o lovitura si s-au certat pe parcurs.
Fiecare a incercat sa profite de celalalt si nu a iesit iar acuma fiecare se da fecioara neprihanita si victima inocenta. Dreptatea e ca intotdeauna undeva la mijloc.Trist dar asa e in viata.
Pe aici se mai zice si ca "lucrul amestecat miroase .. a pute"
B-father

Mesajde State » 06 Noi 2013, 19:26

B-father scrie:Se acorda mult prea multa importanta faptului ca doi indivizi au incercat sa dea o lovitura si s-au certat pe parcurs.

Sunt de aceeasi parere dar din asta mai invata si ceilalti. Topicul asta e bun ca trimitere catre cei care vin si vor sa investeasca banii in lada de zestre. ;) Slava domnului...sunt destule muste.
Chiar daca va trăi printre găini,o privighetoare nu va cotcodăci niciodată.
State

Mesajde eduard.rotaru » 06 Noi 2013, 21:41

Dragos2006 scrie:Cele doua semnaturi apartin la doi "visatori" care se manifesta foarte vocal in apararea "marelui inventator " , pe unul il cheama Ioam Olaru si pe celalalt Adrian Paraschiv , unul e de prin Covasna , celalalt din Bacau. Mari apicultori , impreuna nu fac nici pentru o masura 141 ....

Confirm faptul ca Adrian Paraschiv este unul din sustinatorii inversunati ai d-lui Ursu.
Mai jos sunt mesajele pe care le-am primit pe facebook:

Paraschiv Adrian
bai hotilor,cum puteti sa puneti stapinire pe ceva ce nu va apartine?dati inapoi stupii omului,asta e sechestrare de bunuri jigodiilor.

Paraschiv Adrian
9/20, 1:26am
Paraschiv Adrian
nu stiu ce ati avut in cap cind v-ati gindit sa-l atrageti in capcana pe bietul om?eu daca eram cu domnul profesor in momentul incidentului ,il calcam in picioare pe tatal tau.acum era in spital.nu-i normal ceea ce faceti

September 20, 2012
Paraschiv Adrian
9/20, 3:51pm
Paraschiv Adrian
rusine sa va fie

Today
Eduard Si Alexandra Rotaru
10:37am
Eduard Si Alexandra Rotaru
Sper ca prin acest filmulet sa va dati seama care este realitatea...http://www.youtube.com/watch?v=xyMtYb4qih0

Today
Paraschiv Adrian
8:05pm
Paraschiv Adrian
ha ha ha
da glumet mai esti
eduard.rotaru

Mesajde Closcutz » 06 Noi 2013, 21:51

Totusi nu e corect ca aici e publicata versiunea doar a unei parti implicate intr-o combinatie esuata. Ma mira dle Rotaru ca la un moment dat spuneti ca ati dorit sa faceti un proiect european ca sa,,va recuperati o parte din banii investiti" ceea ce e de-a mirarea, ca din ce vad eu la marea masa de confrati se baga banii intr-una fara sa astepte vreo ,,scadenta" din 112. Dupa toata povestea nu era cam mult 172 de stupi si populati asa in ladoaie pentru un salariat IT cu norma intreaga? Sau mirajul celor 25000 euroi a fost asa de mare incat v-a impins in combinatia de fata? :roll:
Closcutz

Mesajde eduard.rotaru » 06 Noi 2013, 22:22

Closcutz scrie:Totusi nu e corect ca aici e publicata versiunea doar a unei parti implicate intr-o combinatie esuata. Ma mira dle Rotaru ca la un moment dat spuneti ca ati dorit sa faceti un proiect european ca sa,,va recuperati o parte din banii investiti" ceea ce e de-a mirarea, ca din ce vad eu la marea masa de confrati se baga banii intr-una fara sa astepte vreo ,,scadenta" din 112. Dupa toata povestea nu era cam mult 172 de stupi si populati asa in ladoaie pentru un salariat IT cu norma intreaga? Sau mirajul celor 25000 euroi a fost asa de mare incat v-a impins in combinatia de fata? :roll:

Probabil ca ati urmarit filmele d-lui Ursu si nu cred ca este vorba despre publicarea variantei doar a unuia din cei doi implicati...daca ati fi urmarit cu atentie ce am zis ati fi inteles care a fost treaba cu fondurile europene si cum am ajuns sa intocmesc acest dosar...ca o parere personala in legatura cu fondurile astea, nu se merita bataia de cap pe care o ai la intocmirea dosarului si apoi pe parcursul celor 5 ani de contract...bine ca nu am primit acei bani...
eduard.rotaru

Mesajde kamy » 07 Noi 2013, 08:18

State scrie:
B-father scrie:Se acorda mult prea multa importanta faptului ca doi indivizi au incercat sa dea o lovitura si s-au certat pe parcurs.

Sunt de aceeasi parere dar din asta mai invata si ceilalti. Topicul asta e bun ca trimitere catre cei care vin si vor sa investeasca banii in lada de zestre. ;) Slava domnului...sunt destule muste.

Si asta contrazice proverbu care spune ca nu toate mustele fac miere!
kamy

Mesajde Mircea_63 » 07 Noi 2013, 14:25

eduard.rotaru scrie:...ca o parere personala in legatura cu fondurile astea, nu se merita bataia de cap pe care o ai la intocmirea dosarului si apoi pe parcursul celor 5 ani de contract...bine ca nu am primit acei bani...

Povesti, struguri acrii. Am inteles ca in relatia cu tine, din pdv legal Ursu a fost sarlatan. Moral? Nu veni sa ne povestesti ca banii nu te intereseaza. Daca ai prea multi si oricum nu inseamna mare lucru pentru tine, iti trimit contul meu. Te scap de o grija si pe tine si pe mine. ;)

Nu e nicio rusine sa tragi pentru ei. Cica nu aduc fericirea, dar o intretin al naibii de bine. In schimb e pacat sa te ocupi de albine, fara dragoste de viu. In principiu daca pui albina in fata, te va rasplati. Daca pui banul in fata, se razbuna.

Nu lua cele de sus ca o critica, imi pare rau de patania ta. In rest, ce rost are sa ne aburim? E treaba ta personala ce calcule si vise ai avut.
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde eduard.rotaru » 07 Noi 2013, 15:24

Mircea_63 scrie:
eduard.rotaru scrie:...ca o parere personala in legatura cu fondurile astea, nu se merita bataia de cap pe care o ai la intocmirea dosarului si apoi pe parcursul celor 5 ani de contract...bine ca nu am primit acei bani...

Povesti, struguri acrii. Am inteles ca in relatia cu tine, din pdv legal Ursu a fost sarlatan. Moral? Nu veni sa ne povestesti ca banii nu te intereseaza. Daca ai prea multi si oricum nu inseamna mare lucru pentru tine, iti trimit contul meu. Te scap de o grija si pe tine si pe mine. ;)

Nu e nicio rusine sa tragi pentru ei. Cica nu aduc fericirea, dar o intretin al naibii de bine. In schimb e pacat sa te ocupi de albine, fara dragoste de viu. In principiu daca pui albina in fata, te va rasplati. Daca pui banul in fata, se razbuna.

Nu lua cele de sus ca o critica, imi pare rau de patania ta. In rest, ce rost are sa ne aburim? E treaba ta personala ce calcule si vise ai avut.

Salut Mircea,
Daca nu ma interesa albina in esenta ei, la ora actuala nu mai tineam in frau in jur de 200 de familii de albine pe vatra deja cunoscuta, nu mai investeam atata efort sa refac ceea ce mi-a fost prejudiciat (vorbim strict de materialul biologic-am spus in film cam ce facea dl Ursu si cum isi batea joc de fapt de albine); de asemenea nu imi pierdeam timpul cu infiintarea unei noi vetre destinata multiplicarii undeva in judetul Sibiu...si exemple pot fi multe dar prefer sa va arat nu sa va povestesc...va veni cat de curand si momentul in care va voi arata...cei care nu mai au rabdare sunt invitatii mei la stupina...In plus, cand ai pe langa tine un escroc, poti sa ai tu si mama pasiunii si dragostei pentru albine ca vrei nu vrei tot la partea materiala te gandesti. De indata ce am scapat de el lucrurile in stupina au mers extraordinar. Si spune-mi mie care e acel stupar care tine familii de albine in batatura de dragul de a se uita la ele fara sa mulga nimic de pe ele fie pentru consumul propriu fie pentru comercializare...sa fim seriosi totusi...
Numai bine!
eduard.rotaru

Mesajde Mircea_63 » 07 Noi 2013, 16:03

Deci nu-ti mai trimit contul. :(

Succes in continuare! :D
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde eduard.rotaru » 07 Noi 2013, 16:12

Mircea_63 scrie:Deci nu-ti mai trimit contul. :(

Succes in continuare! :D

:)))))...merci mult. La fel si tie.
eduard.rotaru

Mesajde teinegru64 » 07 Noi 2013, 16:19

Eduard...ce e mult strica la imagine.Te apreciez ca ai fost singurul dintre cei fraieriti care isi plang pasul.Dar...daca concomitent cu inceperea investitiei , expuneai toate etapele ....de durea mana?
Atunci erai ferm convis ca ai gasit panaceul apiculturii.Ai in zona apicultori de mare valoare....nici unul nu stie de tine.Daca mergeai la AcA primeai cu siguranta sfaturi bune.Eu consider ca pot sa imi dau doctoratul in materie de prof.Ursu .Am avut clienti care au venit cu ladoia sa le pun trei familii care comunicau prin grata Haneman :twisted: .Am avut fani care timp de doi ani de zile m-au bombardat cu telefoane despre infiintarea unei stupini...fara sa pomeneasa nimic de stupul Ursu....si au investit.Au fost si unii fara bani care au intrebat...nene ce zici de ala..
Postand in cantinuare consider ca nu intelegi situatia in care te afli...cu alte cuvinte ...cand iti era bine ....cat valoram noi???
http://teinegru64.sunphoto.ro/Albine
teinegru64

Mesajde eduard.rotaru » 07 Noi 2013, 16:36

teinegru64 scrie:Eduard...ce e mult strica la imagine.Te apreciez ca ai fost singurul dintre cei fraieriti care isi plang pasul.Dar...daca concomitent cu inceperea investitiei , expuneai toate etapele ....de durea mana?
Atunci erai ferm convis ca ai gasit paaceul apiculturii.Ai in zona apicultori de mare valoare....nici unul nu stie de tine.Daca mergeai la AcA primeai cu siguranta sfaturi bune.Eu consider ca pot sa imi dau doctoratul in materie de prof.Ursu .Am avut clienti care au venit cu ladoia sa le pun trei familii care comunicau prin grata Haneman :twisted: .Am avut fani care timp de doi ani de zile ma-u bombardat cu telefoane despre infiintarea unei stupini...fara sa pomeneasa nimic de stupul Ursu....si au investit.Au fost si unii fara bani care au intrebat...nene ce zici de ala..
Postand in cantinuare consider ca nu intelegi situatia in care te afli...cu alte cuvinte ...cand iti era bine ....cat valoram noi???

Daca ai fi fost un pic mai atent ai fi realizat ca eu nu ma plang si nu m-am plans niciodata...am promis ceva candva si m-am tinut de promisiune...razboiul este al meu si o sa il duc pana la capat fara sa implic pe nimeni...consider ca era de datoria mea sa ies si sa spun lucrurilor pe nume si o fac in primul rand pentru mine, pentru ca asa cum spunea un coleg de forum "te-a denigrat prea mult, e timpul sa faci publice toate dovezile pe care le ai sa vada si altii si sa ia aminte", pentru ca m-am saturat de acest domn Ursu care nu face altceva decat sa intoxice pe toata lumea, prin orice mijloace, cu aberatiile lui.
Legat de sfaturi, sa fii convins ca am ascultat pe mai multi care stiu sa faca miere si care nu stau pe net.
Legat de "cat valoram noi"...nu va cunosc dar va respect pe toti indiferent ca sunt unii cu reactii mai acide, si daca am deranjat cu ceva eu imi cer scuze...
eduard.rotaru

Mesajde B-father » 07 Noi 2013, 17:38

Apropos de tepe date de smecheri pe seama naivilor
la Cornatel langa Sibiu , acum un an de zile era o aglomerare de cateva sute de lazi, undeva spre 1000.
Am trecut de cateva ori pe acolo in drum spre pastorale si ei nu se miscau deloc de primavara pana toamna
Anul asta au inceput sa se inputineze
Ce s-a intamplat? Simplu . Un avocat bucurestean a gasit cativa doritori pe numele carora a facut proiecte pe 112 a luat banii si am auzit ca acuma fraierii trebuie sa ii dea inapoi.
B-father

Mesajde eduard.rotaru » 07 Noi 2013, 17:42

B-father scrie:Apropos de tepe date de smecheri pe seama naivilor
la Cornatel langa Sibiu , acum un an de zile era o aglomerare de cateva sute de lazi, undeva spre 1000.
Am trecut de cateva ori pe acolo in drum spre pastorale si ei nu se miscau deloc de primavara pana toamna
Anul asta au inceput sa se inputineze
Ce s-a intamplat? Simplu . Un avocat bucurestean a gasit cativa doritori pe numele carora a facut proiecte pe 112 a luat banii si am auzit ca acuma fraierii trebuie sa ii dea inapoi.

Am auzit si eu de acest caz...insa am inteles ca erau numai pavilioane cu aproximativ 1500 de stupi...
eduard.rotaru

Mesajde teinegru64 » 07 Noi 2013, 19:02

Vrem nu vrem trebuie sa recunoastem ca prof. Ursu a vandut multa miere romaneasca.Exceptando pe Monica Totoiu ,el a vandut mierea multora dintre noi.Cu asa hulitele aparitii la tv.Sa nu uitam ca la tv se uita multi....si pofta vine ....vizionand.Spuneti-mi unul dintre noi care a reusit sa faca telespectatorii sa isi aminteasca ca mai exista si miere?Chiar avem nevoie de mai multi profesori Ursu.Si pentru a nu fi aspru judecat.....reamintesc...orice informatie trebuie verificata din trei surse.
Si vorba Batranului.....Maestre ... ca Gica Petrescu :D
http://teinegru64.sunphoto.ro/Albine
teinegru64

AnteriorUrmătorul

Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE