proapis...de curiozitate...de ce mă întrebi când am fost ultima dată pe mune? te-ai gândit vreodată că locuiesc în zona de munte, dar stupina este la câmpie? fusăi pe munte ...chiar ieri. sunteţi mulţumit? şi după, am fost pe la Iaşi, la soră-mea. şi m-am întors aseară. dacă aveam timp, treceam pe acolo pe la dvs. unde este lacătul cât plosca...să iau o bragă.
pur şi simplu poza mi se pare nereală. dumneata le ai pe astea cu indiciile de falsificare a unei poze?
când am spus că bunghim şi alte treburi...era o glumă. după câte ai văzut am şi explicat de unde a plecat ideea cu bungheala...
întrebarea cu salcâmul...arată că dumneata ai luat-o în serios şi vrei să-mi demonstrezi nu ştiu ce. că eu m-am dat deştept, dar uite că nu-s pentru că nu ştiu să răspund la întrebarea matale. nu ai precizat care salcâm. care locaţie? asta aşa...ca fapt divers.
oricum, nu ştiu când înfloreşte salcâmul anul ăsta. mă gândesc că nu prin decembrie. o fi prin mai, pe la început, pe la jumatea lunii, pe 10 mai? depinde. poate nici nu mai înfloreşte dracului pe acolo pe la Mehedinţi.

te asigur că nici matale nu ştii multe. deşi ştii o groază, ca să zic aşa.
ce vreau eu să spun e că în nici un caz...nu am bagajul dvs. de cunoştinţe în domeniu. nici nu ştiu dacă îl voi avea. nu spun nici măcar că am aplecarea dvs. asupra domeniului. aşa că nu văd rostul unor frecuşuri inutile.
d-l pab...mă aşteptam la răspunsul dvs. şi aveţi dreptate. de aia am şi precizat în întrebare ..."DAR DACĂ TOTUŞI?" ştiu eu că trebuia să restrâng cuibul, să completez astfel încât să am ramele pline ochi cu miere...
iar asta cu mătcile...este cât se poate de adevărată...dar şi dureroasă problemă.
legat de iubire...nu pot spune că iubesc albinele... nu e în firea mea să vorbesc aşa. de preocupat mă preocupă problema. iar de neglijat, departe de mine gândul. dacă am făcut greşeli...am făcut. nu ştiu. e primul an. în orice caz, îmi doresc să ţin albine să învăţ să lucrez cu ele şi să am şi ceva rezultate fără a le omorî.