proapis13 scrie:activ scrie:Dupa 3 cesti de tuica fiarta si 2 pahare de vin si postat la doua noaptea ... e scuzabil !

Activ-ule nu ne intereseaza ce si cat macheshti tu noaptea
Albine ai?? Ce te-a deranjat postarea lui jimm??
Daca el vra fundurile la col de pol de lemn asa si le face
Asa considera el ca-i mai bine cu toate ca toti le avem cu sita
salve

PROAPIS13 tin sa te avertizez ca eu prin postarea mea de mai sus [
[b]b]cu ce si cat am baut[/[/b]b] nu am vrut decat sa ma scuz fata de colegii mei de topic , printre care te enumeri si tu , pentru intrebarea mea adresata lui Liviu " Ce sita? " , intrebare care isi gasise raspuns in postarile ulterioare si pe care eu nu apucasem sa le citesc ... pentru care tu si atunci mi-ai atras atentiea intr-un mod deplasat si destul de badaran pentrut un forum de apicultori, caz in care eu mi-am vazut in continuare de ale mele si nu am ripostat . Nicidecum prin acea postare nu am tinut mortis sa-ti marturisesc tie personal
ce si ce cat am baut eu in acea seara sau sa-ti dau tie prilejul de a ma lua la misto. Oricum dupa cele postate de tine , tin sa te anunt ca eu cred ca eram cu mult mai lucid atunci noaptea dupa 3 cesti de tuica fiarta si 2 pahare cu vin , decat tine in momentul postari tale citate mai sus ... si spun astea bazandu-ma pe cateva argumente enumerate mai jos :
-
in primul rand intrebarea ta adresata mie "
Albine ai ? " mi se pare deplasata, ca sa nu-i spun ironica si jignitoare si total rupta din contex cu scopul de a invrajbi , jigni, provoca etc. ... lucru pe care l-ai si reusit ...si nu-ti face cinste.
-
in al doilea rand la intrebare "
Ce te-a deranjat postarea lui jimm?? " am ramas fara cuvinte, fiindca eu nu stiu ca in acest topic sau pe acest forum sa fi avut vreo contra cu
jimm sau sa-i fi adresat vreo postare sau sa-l citez in vreo postare de-a mea ... si personal cu jimm nu am nici ce-a mai mica problema ... asta daca nu le inventezi tu.
- si
in al treilea rand nu stiu cum iti poti permite si in ce calitate, sa vorbesti in nunele colegilor de pe acest topic folosind expresia "
Activ-ule nu ne intereseaza ce si cat macheshti tu noaptea " asta in contextul in care nu esti propietarul acestui forum, nu esti moderator si nici vreun apicultor fruntas cu vreo cateva sute de stupi in portofoliu. Chiar asa , dupa felul in care postezi si te bagi in seama aiurea tind sa cred ca esti putin frustrat ... insa nu stiu de ce ? - sper sa aflu ! ... ca sa te pot ajuta, nu sa rad de tine.
Si pe viitor
te rog frumos sa nu te mai bagi cu mine in seama sau sa faci remarci ,de nici un fel, la adresa mea sau la ceva care are legatura cu mine. Chiar daca simti nevoia
abtinete ! ... ca e mai bine asa. Altfel tind sa cred ca ai o problema cu mine ... si o sa fiu nevoit s-o rezolv cumva.