mircea scrie:MIHAI BALS scrie:deci,eu monologhez pana se INCHIDE CONTUL! contul MIHAI BALS!
sa baneze de azi incolo pe ma-sa!
Bals
Sa clarificam :
- Daca doresti inchiderea contului, se rezolva imediat.
- Daca doresti sa ramai membru al acestui forum, iar este ok, insa am rugamintea sa te abtii de la damingeana. Stii dumneata....Decretul 400...
- Daca doresti o discutie "tet a tet" cu mine, nici o problema. Daca ai drum prin zona Bacau,...da inainte un mesaj privat sa stabilim unde si cand.
- La Craiova , la Marea Intalnire, vin...poate la anul...desi este putin probabil. Mai degraba o sa ajung in vizita (ca turist), sa-mi revad cei cativa prieteni, iar dumneata nu te afli printre ei.
- Fraza asta cu "ma-sa" demonstreaza ca internetul si hip-hopul isi fac treaba , Asa ai aflat si dumneata ca "ma-sa" are cratima.
Alegerea iti apartine.
Tine cont insa ca alcoolul "dauneaza grav sanatatii" ! Si mesajelor postate pe forum.
Sanatate !
ramasesem dator.
exista o explicatie.
eu,...si aici vorbesc in cunostiinta de cauza...doresc sa-mi cunosc partenerii de dialog de pe forum,un forum pe care tu te-ai ANGAJAT sa-l sustii,si daca nu DORESTI lucrul asta, poti sa-l spui in direct si vedem ce e de facut.
dar daca ESTI ANGAJAT,fa cumva sa se simta toata lumea bine!
ce vina am eu ca am intrat undeva unde exista patron.
iar chestia cu 400 cade,e..ultima explicatie a unui om inteligent.
eu, personal,ca sa te apreciez,VREAU SA TE CUNOSC in primul rand,si apoi mai vedem.
mare parte suntem APICULTORI din OLTENIA iar forumul pt.noi,dpmdv e un mijloc de socializare,de intalnire,de educare,de SARBATOARE!
DORESC,ca sa vorbesc in nume personal,CA SI ORICE ANGAJAT DE PE LUMEA ASTA,sa-mi cunosc PATRONUL!
cred ca toti de pe forum doresc lucrul asta!
DAR LE E FRICA!
de cine?
de ce?
numai tu,MIRCEA,poti face lumina.
am inteles ca ai avut experiente neplacute.
si atunci ce facem?
fugim de lumina?