iunicu scrie:Teoretic este asa cum spui. Nu am apucat sa o folosesc inca dar sper sa ma obisnuiesc cu ea in felul in care este construita. Daca nu, aplic metoda lui Hodis.
Tare mult imi doresc sa nu ai dreptate.

Avram Sorin scrie:eu l-am facut din ceva platbanda ce se foloseste la impamantare la casa sau ca paratraznet. Nu stiu ce material este dar nu rugineste si au tot fost uitate pe afara.
Mihaita scrie:Platbanda ce se foloseste la impamantare este un metal galvanizat....nu are sanse sa rugineasca...rezista si 1000 de ani...
cantemir scrie:Mihaita scrie:Platbanda ce se foloseste la impamantare este un metal galvanizat....nu are sanse sa rugineasca...rezista si 1000 de ani...
N-as spune chiar asa, pentru ca zincarea e o acoperire de suprafata. Platbanda galvanizata e protejata doar pe exterior; acolo unde e prelucrata (taiata, polizata, gaurita, etc), ramane otelul expus.
Aici insa, intervine ceara cu care se "murdareste" si care va proteja si galvanul si otelul!
In cazul asta, inoxul e recomandat doar pentru ca se lucreaza cu produse alimentare. Nu ca s-ar coroda dalta intr-o viata de om!
State scrie:Interesanta.![]()
La ce pret este ?
proapis13 scrie:Sirbii au scos pe piata un model de dalta interesant;il vreau si cred ca o sa-l am in curind
pare mica in foto dar are 20cm si mi se pare practica
salve
Ioan Guist scrie:Si eu vreau doua de astea.Vorbesc acum ca si un copil rasfatat.Vreau !!
Adi Hodis scrie:eu am ajustat dalta cu scarar, sa fie dalta.
Înapoi la ECHIPAMENTE SI UTILAJE APICOLE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 5 vizitatori