mircea scrie:Bals, oare cate atentionari iti trebuie pentru a te limita numai la pagina personala, in momentele de euforie bahica ?
In ultima instanta ai fost trecut pe varianta " aprobarii mesajelor ". Masura temporara (24 de ore), care ar fi trebui sa-ti dea dea gandit.
- Soliciti din nou stergerea contului. Nu te tine nimeni aici, sa fii sanatos, nu moare nimeni din asta. Se rezolva in 5 secunde.
- Soliciti din nou stergerea tuturor mesajelor postate de tine. Si asta se rezolva tot in 5 secunde.
- Ma ameninti cu tribunalul. Iti reamintesc ca inscrierea, postarea de mesaje, plecarea de pe un forum, sunt acte benevole, sunt decizii personale.
- Vrei sa ramai in continuare pe forum, esti bine primit atat timp cat respecti un minim de reguli.
Ca tu postezi mesaje la bautura, e treaba ta. Tu te faci de tot rahatul. Regula este insa sa te limitezi la pagina personala.
MIHAI BALS scrie:si mai pot continua...DAR:
-ma intrebam si io,asa ca ala prostu,care(zice lumea)e de rahat :
_nu cumva,rahatul ala in care sunt eu,e...FOARTE DULCE?
-al VOSTRU-MIHAI BALS.
P.S. toate cele de mai sus_si multe ALTELE_nu le-am mostenit,nu le-am primit,nu am fost ajutat cu ABSOLUT nimic.
sunt produsul meu.
-va las ca am pe MOS NICOLAE de facut!
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 15 vizitatori