Prima pagină OFF TOPIC NEURONU` ZAMBARET

Faze haioase , bancuri , video funny , divertisment , imagini si poze hazlii . Sa rada si neuronu` in tine .....
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

povestea lui Cupidon ..... Vasile

Mesajde Cristian IONITA » 17 Oct 2011, 19:54

Era odata un om pe nume Cupidon. Pe ma-sa o chema Ioana si pe tacsu Ion. Niste nume normale. Si cum ei erau normali din toate punctele de vedere, plictisitor de normali, si-au botezat copilul Cupidon Vasile. Au adaugat si Vasile gandindu-se ca odrasla trebuie sa aiba si ea un sfant protector, si o zi in care poate chiuli de la scoala fara probleme prea mari.

Cupidon al nostru nu era nici prea destept, nici prea prost, nici prea urat nici prea frumos. Era tipul de om cu care paznicii aeroportului nu si-ar fi pierdut timpul sa-l controleze la check-in. Dar nici lui Cupidon nu i-ar fi trecut prin cap in veci sa ascunda o arma in chiloti sau droguri in c*r.

Asa ca, pe la varsta facultatii incepura sa apara problemele existentiale. Cupidon al nostru visa la ceva maret, pe masura numelui.

"As putea studia gaurile negre", isi zise Cupidon, dar cum prea prost nu era, si-a dat rapid seama ca nu-l duce capul. Oftand, a abandonat ideea.
"As putea deveni doctor in Litere", se gandi el, dar abandona rapid si aceasta idee, deoarece era satul de laba ca dracu de tamaie.

Cum mergea el necajit gandindu-se la viitor, se impiedica de o piatra si cazu. Si cum legile lui Murphy sunt la fel de imuabile ca si cele ale lui Newton, nu cazu oricum, ci cu nasul fix intr-un c*cat. Mai ca-i venea sa planga, cand deodata vazu o lumina puternica, un zgomot asurzitor, iar in fata lui aparu un personaj impunator, cu niste aripi superbe, pe care era desenat un V imens.

- Cine esti? V de la Vendetta cumva? Intreaba Cupidon.
- Nu, sunt protectorul tau, Sfantul Vasile, si mi se pare ca ai nevoie de ajutor.
- Da..asa e...ai idee ce mi s-a intamplat?
- Sigur, ai cazut intr-un c*cat, ridica-te, sterge-te si mergi mai departe, ii spuse Sfantul abia abtinandu-se sa nu izbucneasca in ras

Si in acest moment, o sclipire lumina mintea semi-intunecata a lui Cupidon. Zambind, se ridica semet, in sfarsit avea sansa pe care o cauta. Sa realizeze ceva maret.

- Sfinte Vasile, am o intrebare, tu de unde stii ca aceasta chestie in care tocmai am cazut cu nasul, e c*cat si nu altceva?
- Pai nu e clar ca e c*cat? Arata ca un c*cat, miroase ca un c*cat, e pe marginea drumului, e maro, ce mai vrei?
- Pai da, si daca nu e un c*cat? Daca e o conspiratie si lumea nu este deloc ce pare a fi?
- Ai si tu dreptate, spuse Sfantul, lumea nu e ce pare a fi pentru ca nu esti pregatit s-o intelegi, insa in unele privinte lumea este chiar ce pare a fi. Iar un c*cat e un c*cat. Spuse Sfantul vizibil iritat.
- Deci clar nu imi poti demonstra ca e c*cat, eu vreau sa stiu clar ce e! rosti triumfator Cupidon
- Bine ma, daca spui ca nu e c*cat, gusta si gata, o fi serbet de trandafiri, ii raspunse Sfantul ironic.

Cupidon gusta. Cand termina de degustat, zambetul i se lati pe fata.

- Sfinte Vasile, am gustat, si tot nu poti sa imi demonstrezi ca e c*cat doar pentru ca are gust de c*cat, pentru ca eu n-am mai gustat niciodata c*cat, ca atare fiind prima oara nu pot compara gusturile. Serbet de trandafiri nu e, pt ca d-ala am gustat si are alt gust. Dar poate fi serbet de mere. De fapt...da chiar! Serbetul de mere trebuie sa aiba gust de mar doar pt ca-i de mere? (din ce in ce mintea lui Cupidon devenea tot mai luminata)

- Ma, n-am timp de pierdut cu tine, ridica-te, sterge-te de c*cat si treci mai departe!
- Vasile, tu ma enervezi. Ti-am demonstrat clar ca nu poti demonstra ca-i c*cat. De ce vrei sa ma scoti din el? Eu vreau sa il studiez, sa fac ceva maret, sa stiu cum a aparut aici, si mai ales de ce are forma asta de piramida. Ce explicatie ai?
- I-a intrat cainelui o piramida-n c*r, raspunse Vasile batand din aripi de nervi.
- Hai ca esti foarte nesimtit pentru un sfant.

Vasile batu si mai tare din aripi, apoi incepu sa urle nervos:
- Ba lache, din acest moment am schimbat lumea pentru tine. In loc de serbet de trandafiri vei vedea c*cat si in loc de c*cat serbet de trandafiri. Si ai toata viata la dispozitie sa iti dai seama ca de fapt lumea e cum e, tu vrei sa fie ceea ce nu e, iar abia la final vei realiza ca eu am inversat lucrurile ca tu sa le vezi corect. A, si mai da-te-n pula mea!
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Re: povestea lui Cupidon ..... Vasile

Mesajde proapis13 » 17 Oct 2011, 21:40

As avea mai multe comentarii insa ma abtin
Nu pot sa trec peste tragi-comicul povestiri-pilda
si sa n-o trec in contextul vietzii de zi cu zi

Parca alaltaieri ne-a parasit un ,,Cupidon'''autohton
cu gandul sa nu se mai intoarca :lol: :lol:
Na, c-o zisai
salve :D
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

Înapoi la NEURONU` ZAMBARET