sirjohnred scrie:Nu inteleg de ce puneti mereu in discutie hala asta!Eu in pagina anterioara,am specificat"Referitor,EXACT la intrebarea topicului"in care dupa cum vedeti este vorba de CASA nu de HALA si am spus parerea mea.Credeti-ma, casa nu-i ca hala, cum nici "iarna nu-i ca vara".Stupii se pot adaposti in hale,pavilioane,magazii si grajduri dezafectate-treaba fiecaruia.Ca eu si altii nu suntem de acord, e treaba noastra.Nu va impiedicam sa o faceti... chiar si pe 1decembrie,ca unii...
sirjohnred scrie:Poate fi o diferenta de 15 grade intre interiorul unei hale neancalzite si afara ? Spune tu,ca iesti bogat la logica!!!
sirjohnred scrie:Raspuns pentru "nasu"Kamy.Nu ar fi ninci-un bai,poate sa le bage si la 1 martie.Dar, te obsedeaza cumva vreun nume?
sirjohnred scrie:NU,dar nici nu am sustinut ca nu este bine.Citeste topicul.
sirjohnred scrie:In fond, Gradina DOMNULUI e mare.Tocmai de aceea unii ierneaza albinele in casa, altii in pod si probabil unii in pivnita.Mai un zaibar,mai o tuica si iarna trece.Zaibaru sec,fara apa ca ingheata instalatia.Respectati natura si adaptati-va(voi) ei.
Mircea_63 scrie:sirjohnred scrie:NU,dar nici nu am sustinut ca nu este bine.Citeste topicul.
Eu l-am citit.
Înapoi la INTRETINEREA ALBINELOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 20 vizitatori