ignatov andrei scrie:paul scrie:sirjohnred scrie:Paule,raspund ca sa-ti satisfac o curiozitate.Mai intai" secretul iernarii' consta,asa cum am afirmat si mai sus,in cea ce a scris Vladutz in postarea lui(puteai sa citesti mai atent si dupa,sa ma intrebi daca aveai nelamuriri). De smecher cred ca sant cel putin la fel ca tine. Titlu de noblete vine de la ...initialele numelui si de la... curtea mea.Cred ca ti-am raspuns destul de elegant ! Multumit????
Sire ... eu nu pot sa iau de buna ceea ce spune Vladutz pentru simplul motiv ca ... la mine nu se potriveste ! Eu am podisoarele la stupi cu sita pe TOATA SUPRAFATA si daca i-as lasa "asa" ar spulbera Crivatul albinele de pe rame !(ar intra pe urdinis si ar iesi prin sita, nemaivorbind de aerisirile din capac)Asa ca , zic ... pas si raman la infasari si imbrobodeli !
Ceea ce spune Vladutz este valabil la stupii care au podisoare din lemn pe toata suprafata.
Raspunsul tau a fost exact ca raspunsul unui ... SIR !![]()
LE ... daca esti la fel de smecher ca mine , atunci ii ... naspa ! Eu fac de ras ... breasla !
Paulisto, ai dreptate! La unii (nu) se potriveste!
Nu faci de ras pe nimeni. Asa ca, treci dracu' la locul tau in banca si participa la problemele clasei, ca nu te-a sters nimeni din catalog! Nu incerca sa-mi interpretezi cele scrise, ca e bai!
Salutare !!! deci am citi acest dialog dintre voi de mai multe ori ( paul si andrei ) si sunteti geniali !
P.S.
se vede ca va stiti si gluma face parte din caracterul vostru !!! bravo !!!