Bello, ma bucur ca-ti sare repede tandara,de fapt asta am si vrut.
Hai sa-ti spun putin ,,anamneza'' mea ca si apicultor:
Prin '93 am cumparat primele 2 familii ,de la unu'care n-o reusit pina-n 2000sa-si umple pavilionul,am STUDIAT tot ce se putea in legatura cu albinele,la nivel de Romania,deci lectia o aveam invatat-o si eu de acasa.DAR,si aici vine spilul,meseria ca profesionist am vazut-o/invatat-o aici in Italia in fo 14 ani ,cind vizitam (EU SINGUR) 60-80 familii pe zi,perioada cind tu aveai ,poate 50 cu totul.
Asa ca ast e! A ,da unde erai prin 2000,ca n-am auzit sa fie apicultori romani pe aici!
In ce priveste matcile ,io ,nu le fac spre vinzare,deci nu fac multe,da le fac bune!
Nu stiu daca numele de Poletti it spune ceva,da nu cred,da io am INVATAT de la el ,cam tot ce stiu.
A tzi-am citi si celalalt post,pai in februarie,cind se fasce prima visita tre sa-mi punto 2ghiulele la picioare ca sa un mergprea repede
Alta mancare de peste ,stii tu cind mazareste salcimul,atunci se vede cit esti de ,,veloce''
In ce priveste ,,ponta'' in decembrie, ce sa zic io-s multumit ca nu o am
Ai scri mult si nu am rabdare sa-ti raspund la toateâ
Asa ca incheiere un pretin avea o vorba:
Apicultorii se împart in trei categorii
-cei tineri,care nu stiu
-cei batrini,care nu stiu nici ei
-si cei care fac miere
Tu din ce categorie faci parte?
Daca esti curios du-te in,POZE'' la subpagina "poze de departe'' si poate intelegi ceva
P.s las-o balta ca esti mai batrin ,ptr mine nu are importanta,sau preferi sa-ti vb cu d-voastra si in gind sa-ti spun ,,ma vafan....