Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Ce ati face daca ati mai avea o zi de trait?

Mesajde kamy » 07 Dec 2013, 21:36

gerulla77 scrie:Multumesc pt incercare dar tot n-ai reusit sa nu strecori un citat. :lol:

No vezi?ala-i baiu ca-s atatea religii ca finca fiecare ceteste de unde vrea!chiar daca citesti din cartea corecta(biblia) ai sanse mari sa faci invers,daramite sa citesti din evanghelia dupa gerula ,dupa kamy sau vorba lu modi ,,dupa popa prostu,,ce sanse mai raman?
Poti cita la mine nu-i nici-un bai!!!
kamy

Mesajde alt stupar » 07 Dec 2013, 22:26

bun, acum ca ne facuram "ora" de religie, sa revenim la ziua aia... ultima.
eu unu` cam asa "le vad"... la ce anume sa sper, sa cred, sa incerc sa fac in plus intr-o zi, o ultima zi, fata de ce-am reusit sa fac in tot restul vietii pe care am trait-o ??? Pe ce-mi bazez speranta ca as reusi ?
Bai, am fost o putoare ordinara, un neispravit, un ratat, un mediocru, am mintit, am inselat, am preacurvit si cate-oi mai fi facut... mai am O ZI DE TRAIT... daca sper ca in acea ultima zi voi reusi sa-mi spal toate "pacatele" inseamna ca am mai fost ceva, fara sa-mi dau seama, o viata-ntreaga, inclusiv ultima ei zi... un mare ****** !
Ia frate, be-ti cafeaua, du-te la munca, serveste masa, iubeste-ti femeia, injura guvernul... daca asta a fost viata ta, o viata-ntreaga, de ce crezi ca-n acea ultima zi ar trebui ca dintr-odata dintr-un om normal, cu o viata normala, sa te transformi in Superman ? :shock:
lada plina de albine, dalta si afumatorul
in rest... Dumnezeu cu mila !
alt stupar

Mesajde gerulla77 » 07 Dec 2013, 22:28

Cu totii ne formam dupa experientele avute in viata sau dupa materialele citite dar acestea sunt doar punctul de plecare dupa aceea ar fi bine sa ne formam un punct de vedere personal si pe care sa-l exprimam.Chiar si cei care sunt ferventii adepti ai unui punct de vedere tot trebuie sa incerce sa fie unici in exprimare.Aceasta este parerea mea.Eu nu te-am criticat dar am considerat ca tema ne cere sa ne exprimam pareri personale fiecare cu cuvinte proprii.Te citesc de aproape un an asa ca stiu cum construiesti o idee dar mi-ar place sa avem odata o discutie personala in care sa-l gasesc pe cel care nu poate sa scrie 3 randuri fara sa faca o referire biblica.Ti-ai creat o armura din texte biblice si consideri ca redand mereu din CARTEA SFANTA poti exprima mai bine ceea ce sustii.Poate ai dreptate dat eu tot prefer lupta dreapta in care combatantii se infrunta cu propriile cuvinte si pareri,chiar daca sunt influentate din alte surse(a influenta nu este egal cu a fi identic),Dar asta este evanghelia dupa gerulla. :lol:
gerulla77

Mesajde gerulla77 » 07 Dec 2013, 22:30

Oare chiar este gresit ca dupa o viata de caine sa mori ca un leu?Mie mi-ar place alternativa.
gerulla77

Mesajde ves.lucian.zabrani » 07 Dec 2013, 22:49

alt stupar scrie:bun, acum ca ne facuram "ora" de religie, sa revenim la ziua aia... ultima.
eu unu` cam asa "le vad"... la ce anume sa sper, sa cred, sa incerc sa fac in plus intr-o zi, o ultima zi, fata de ce-am reusit sa fac in tot restul vietii pe care am trait-o ??? Pe ce-mi bazez speranta ca as reusi ?
Bai, am fost o putoare ordinara, un neispravit, un ratat, un mediocru, am mintit, am inselat, am preacurvit si cate-oi mai fi facut... mai am O ZI DE TRAIT... daca sper ca in acea ultima zi voi reusi sa-mi spal toate "pacatele" inseamna ca am mai fost ceva, fara sa-mi dau seama, o viata-ntreaga, inclusiv ultima ei zi... un mare ****** !
Ia frate, be-ti cafeaua, du-te la munca, serveste masa, iubeste-ti femeia, injura guvernul... daca asta a fost viata ta, o viata-ntreaga, de ce crezi ca-n acea ultima zi ar trebui ca dintr-odata dintr-un om normal, cu o viata normala, sa te transformi in Superman ? :shock:

in ultima zi poti avea o revelatie !!! sa realizezi ca ceva ai gresit si brusc sa-ti dai seama unde ai gresit !!!
au fost nenumarate cazuri !!!
unul din ele a fost cazul cu unul din cei doi talhari rastigniti impreuna cu Mantuitorul !!!
a talharit toata viata , si pana la urma , in ultima clipa a realizat ca macar el stie pentru ce este rastignit , spre deosebire de Mantuitorul care nu avea nici o vina , si pentru care l-a contrazis pe celalalt talhar !!!
dar ATENTIE !!! NU TOTI TALHARII SE MANTUIESC !!! BA CHIAR EXTREM DE PUTINI !!!
SAU POATE AICI AVEM DIN NOU EXCEPTIA CARE INTARESTE REGULA !!!
:P :P :P
Sa traim cu si in HRISTOS , singura noastra bucurie si nadejde neinselatoare !!!
Se poate trai fara sa ai albine !!! DAR CE ROST ARE ???
Nu-mi pare rau ca ma inteapa albina !!! Imi pare rau ca moare dupa ce ma inteapa !!!
ves.lucian.zabrani

Mesajde nae » 07 Dec 2013, 23:00

gerulla77 scrie:Oare chiar este gresit ca dupa o viata de caine sa mori ca un leu?Mie mi-ar place alternativa.

Nu am vazut nimic glorios si nu vad frumusete in moarte .
Azilele de batrani sunt pline de ''voluntari'' .
Moartea pute a batran , a pisat , a voma , a puroi ; moartea are ochii sticlosi , de sarpe ; moartea geme, se vaieta ,cerseste iertare ,plange , doare ,urla , TE FACE UMAN o clipa .. atat cat sa-ti revi si sa fugi departe ...
Ce as face eu !?
Mi-as taia doua coaste ..sa pot ajunge .
:(
nae

Mesajde Dila Daniel » 07 Dec 2013, 23:05

gerulla77 scrie:Oare chiar este gresit ca dupa o viata de caine sa mori ca un leu?Mie mi-ar place alternativa.

citind postarea asta,mi-am adus aminte de o poezie ce ma "rascoleste"de fiecare data cand o citesc...
http://www.romanianvoice.com/poezii/poezii/decebal.php
Nu sunt perfect dar sunt eu insumi...si sunt mandru de asta!
Cu stima D.D.
Dila Daniel

Mesajde gerulla77 » 07 Dec 2013, 23:24

Sunt "dacofil"pana in adancul oaselor deci sunt la fel de emotionat de astfel de texte si chiar cred ca ca in vinele mele curge mult sange de dac.Asa cum spuneam undeva mai sus,nu mi-e teama de Moarte,ea ma duce ACASA si nu pot decat sa-i fiu recunoscator.Este adevarat insa ca uneori conditiile "plecarii"nu sunt cele mai placute dar mai sunt si cei care sunt luati in somn sau in timp ce fac dragoste cu o femeie :lol: hai sa nu fim carcotasi si sa ne bucuram ca ne intoarcem ACASA si sa ignoram vehicolul de transport.
gerulla77

Mesajde proapis13 » 07 Dec 2013, 23:46

nae scrie:
redoo scrie:Dupa atata biblie,revin la intrebarea initiala....merg si-i trag un sut in qur lu' iliescu si pe urma ma imbat crita. Clar familiei nu-i spun ca maine mor

Intai imi dai berea promisa ...(altfel e catastrofa ) , dupa ce-i dam un sut lu' Iliescu ma intorc cu dosul sa-mi dai si mie ca l-am votat __ sa ''nu-mi vand tara '' .

Nu mai apucati voi una ca asta i-a dat altcineva sutul
Ion Iliescu a murit
http://pdsrnews.wordpress.com/2013/12/0 ... u-a-murit/
salve :D
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

Mesajde Mircea_63 » 07 Dec 2013, 23:51

Nu cred! Iliescu e nemuritor.

Am fi aflat deja cu totii de la stiri.
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde proapis13 » 07 Dec 2013, 23:54

Mircea_63 scrie:Nu cred! Iliescu e nemuritor.

http://eclujeanul.ro/2013/12/07/ion-ili ... -internet/
Am uitat sa pun zimbilicii :lol:
salve :lol:
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

Mesajde dorindafi » 08 Dec 2013, 00:27

poate se prinde gluma :lol:
dorindafi

Mesajde kamy » 08 Dec 2013, 10:01

kamy

Mesajde gerulla77 » 08 Dec 2013, 11:29

E duminica,este bine venit un gospel autohton dar nu stiu daca face parte din aceasta rubrica. :?:
gerulla77

Mesajde proapis13 » 08 Dec 2013, 12:47

Deja i se cinta prohodul topicului asta cind intrarati pe teme religioase
Erau deja doua topice pe tema asta,macar aici puteati sa o lasati mai usor... :lol:
proapis13

Mesajde cantemir » 08 Dec 2013, 13:22

Mircea_63 scrie:Nu cred! Iliescu e nemuritor.

Mare pisicher...!
Ce le mai intorci tu, ca la Ploiesti!
Apropos: Ce-ai zice, de un tren de noapte spre Ploiesti?
Luna viitoare, ca acu tre' sa-mping niscai tramvaie, cu capul!
Te bagi? Te astept cu drag!
cantemir

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE