Atazi am depus io cerere pentru transa a 3-a , un pic mai complicat decat celelalte transe. Am intrebat- de ce? si m-i sa raspuns ;
-Ordin de sus
-Cine e sus?
- Nu stim nimic asa n-i s-a spus asa facem.
yrynel_clau scrie:Am luat toate actele la mine . Miau fost necesare ;
-proiectul de finantare prin fondul european agricol pentru dezvoltare rurala
-decizia de finantare
-stampila
-identificare financiara ( va dau dansii un formular si mergeti cu el la banca unde aveti contul PFA-ului)
Rabdare sa aveti si iar rabdare.
M-am dus nervos si am venit cu dor de cap.
yrynel_clau scrie:Am luat toate actele la mine . Miau fost necesare ;
-proiectul de finantare prin fondul european agricol pentru dezvoltare rurala
-decizia de finantare
-stampila
-identificare financiara ( va dau dansii un formular si mergeti cu el la banca unde aveti contul PFA-ului)
Rabdare sa aveti si iar rabdare.
M-am dus nervos si am venit cu dor de cap.
B-father scrie:am intrebat la finante si nu se trec in evidenta contabila
albina_meh scrie:B-father scrie:am intrebat la finante si nu se trec in evidenta contabila
Ba se trec, altfel cum justifici acei bani, ti-au picat din cer, plus, cu banii respectivi te pot prinde cel mai repede. Analiza conturile e cea mai la vedere, o factura, una alta, se mai poate drege.
ovidiu_p scrie:pe mine m-au intors de trei ori cu cererea de plata pentru anul 3....fac raport de executie...nu e bun...ca de ce nu am trecut si anul 3....le zic ca nu e normal pentru ca pentru mine abiua a trecut anul 2...ei nu ca trebuie.,..plec acasa si ma suma dupa 4 ore ca sa ma intorc ca intre timp s-au mai informat si ei si era bine ce am completat eu.........pun oamenii pe drumuri aiurea....ei ar trebui sa fie cel mai bine informati si vad ca este invers........de acum astept si eu sa vad daca intra transa 3 de bani
Înapoi la LEGISLATIE NATIONALA SI EUROPEANA
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 13 vizitatori