Crezi ca stii teorie si in stupina nu merge nimic.Crezi ca stii practica, stupii merg bine dar nu stii de ce.Daca imbini teoria cu practica,nu merge nimic si nici nu stii de ce. (nea' Gica). 0761194759
Georgica stai bine la capitolul puiet si la mine e la fel ca la tine astept sa iasa tot si sa incep tratamentele.Zilnic pe la 10,00 ies la zbor boboacele.Mai mare dragul sa le vezi cum se zbenguiesc .Matcile vad ca-s plecate la odihna la cei vechi numai la roi mai vezi ceva oua.Cu respect
Pai...eu cred ca asta vrea sa ne arate...Cu MEA ...te poti plimba si mai ales...poti manca linistit.Nu uita sa arunci un ochi si pe la mansarda.E nepot de japanes.
bai georgiane...da ati tranchilizat porcul inainte si apoi i-ati facut asa la oha o taietura??ca tare fericit era...si asa cu zambet nu prea am vazut porci
sau mai e una...i-ai vorbit despre islam???ai zis cumva ca il asteapta vreo 30 scroafe dincolo??si asa e o explicatie ca fericit s-a lasat injunghiat
"Nadejdea mea este Tatal,scaparea mea este Fiul, Acoperamantul meu este Sfintul Duh,Treime Sfanta,Slava Tie"