Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

MOS CRACIUN

Mesajde joohny » 16 Dec 2013, 12:46

Va salut.Fiind luna Decembrie, luna cadourilor,consider ca si noi(copii mai mari) dorim sa vina MOS CRACIUN.Ce doriti sa va-aduca MOS CRACIUN?Sanatate.
joohny

Re: MOS CRACIUN

Mesajde cantemir » 16 Dec 2013, 13:56

joohny scrie:...Ce doriti sa va-aduca MOS CRACIUN?Sanatate.

O galeata de apa rece, turnata fix in crestet, atunci cand bat eu campii... si ma cred apicultor!
Si sanatosi sa fim!
cantemir

Mesajde ionut vlv » 16 Dec 2013, 14:23

barbatii raman copii pana la adanci batraneti, numai ca odata cu inaintarea in varsta pretul jucariilor creste.
ce mi-as dorii?sanatate familiei si iarna sa tina fix pana la 1 martie.
În dictatură, cineva te foloseşte cum vrea. În democraţie, ai dreptul să-l alegi pe cel care o să te folosească aşa cum vrea el.
ionut vlv

Mesajde modigliani » 16 Dec 2013, 14:25

ionut vlv scrie:barbatii raman copii pana la adanci batraneti, numai ca odata cu inaintarea in varsta pretul jucariilor creste.

Bingo !!! ;)

Mie sa-mi aduca mosu' niscaiva nervi , timp si ambitie sa-mi construiesc SINGUR barca la care visez !
Si de-o fi sa-mi dea toate astea de vi le-am enumerat ..... promit sa va tin la curent cu poze ale cadoului in timp ce prinde viata .
modigliani

Mesajde gerulla77 » 16 Dec 2013, 15:40

Cand fi-mea avea 5-6 ani a venit de la gradi" si m-a intrebat daca exista Mos Craciun,in primul moment am vrut sa-i dau un raspuns standard apoi am hotarat sa-i dau un raspuns sincer cu riscul ca ea sa nu inteleaga mare lucru.I-am spus ca Mos Craciun nu exista cu adevarat,exista doar in sufletul fiecaruia care vrea sa faca un cadou care sa bucure pe altcineva,de exemplu cand parintii vor sa-si bucure copii si le fac cadouri ei sunt niste mosi craciuni.Atunci cand un copil are o jucarie si vrea s-0 daruiasca unui copil care nu are multe jucarii atunci el devine mos craciun pt copilul acela.M-am uitat cu atentie sa vad ce a inteles copilul si spre marea mea uimire ea inteles si chiar i s-a parut un raspuns normal si a inceput sa se joace de-a mos craciun cu papusile.Ce-mi doresc eu:ca Mos Craciun sa-mi aduca anul acesta mai multe albine si sa ajung pana la pensie (5-6 ani) la nivelul la care eram in urma cu 4-5 ani (50-60 de familii) :lol:
gerulla77

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE