echo scrie:Stai asa sa o coordonam cu cei de la ecosapiens, initiatorii acestui protest, sa fim in haita mare (lupului sigur ii place .. ). Vedem cand au ei o actiune si ne cuplam cu ei, ca asa 5 stupari cu 3 albine.. cel mult iese portarul si ne impinge mai incolo...
intre timp semnati.. semnati... semnati... (Liviule, ia-i din urma.. !!!![]()
)
eusebiu scrie:echo scrie:Stai asa sa o coordonam cu cei de la ecosapiens, initiatorii acestui protest, sa fim in haita mare (lupului sigur ii place .. ). Vedem cand au ei o actiune si ne cuplam cu ei, ca asa 5 stupari cu 3 albine.. cel mult iese portarul si ne impinge mai incolo...
)
Semnat si eu
un OM scrie:Trimis.
pst_claudiu scrie:Am semnat la Piata romana, aveau cort acolo si erau oameni care stateau la coada sa semneze.
Cristian IONITA scrie:cand? ... daca nu mai sunt in tara eu o sa ies in fata Parlamentului European .... cu toate ca la ce fauna e prin Bruxelles nu cred ca e indicata vizitarea aresturilor de acolo.
MyBees scrie:Dragilor,
Uite ce va propune un visator si un optimist incurabil:
Cand ne vedem in fata "Palatului Parlamentului"? fiecare cu cate o pancarda in mana cu mesajul "Albinele mele nu culeg Cianuri" - "MyBees do'nt collect cyanide!"
Acelasi mesaj il punem si pe eticheta unor borcanele de 100 gr, cu mierea noastra pe care sa o oferim copilului fiecaruia dintre parintii care ar raspunde la apelul nostru(avem prieteni, avem internet, avem messenger, avem facebook, etc ), de a participa la aceasta manifestare. Cat ne lasa inima si posibilitatile pe fiecare. Singura obligatie morala, sa fie cea mai curata miere a noastra si pe care sa o oferim cu inima deschisa.
Toate acestea si multe altele, oricum intre timp mai gasim o gramada de alte idei...
Acum, cand scriu, un prieten imi spune "mai, eu cred ca oricata lume ar iesi in strada tot aia e". Sunt de acord. Insa, daca iesim, cativa copii vor auzi de noi.(LE. Si parintii lor de mierea noastra)
Echo, liviu1965, Cristian IONITA, Bambucha, horia_ch, LUPU' ALBINELOR, Ioan Guist, _razvan_, PROPOLINA, florinjsk, pst_claudiu... toti cei din aceasta pagina... ceilalti... Hai sa vedem, putem misca "masele"? Ma oblig sa fac in asa fel incat sa organizam totul ca la carte.
Sa nu ma lasati sa stau singur ca pamplecu' acolo ca imi va fi penibil, da?
echo scrie:Stai asa sa o coordonam cu cei de la ecosapiens, initiatorii acestui protest, sa fim in haita mare (lupului sigur ii place .. ). Vedem cand au ei o actiune si ne cuplam cu ei, ca asa 5 stupari cu 3 albine.. cel mult iese portarul si ne impinge mai incolo...
)
ves.lucian.zabrani scrie:stau si ma intreb : io cu mine si cu voi !!!
la Rosia Montana e clar ca buna ziua ca este aur si altele pe langa !!!
e clar ca oamenii ar vrea sa se deschida exploatarea !!!
dar oare statul roman nu ar putea exploata aur ???
daca statul roman vrea sa o dea altora , statul ar trebui sa castige ceva !!!
statul roman SUNTEM NOI !!!
problema noastra mare este nu statul ci REPREZENTANTII !!! HOTII CU STUDII SUPERIOARE SI CU FUNCTII !!!
Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 18 vizitatori