Florin,
Este susa care o iei de la selectioner si o multiplici "pe genunchi" cum te duce mintea incercand sa tragi de ea cat mai mult timp si sa duci stupina in sus. La noi in Ro se practica ...F16 direct de la producator!
Florin Dobre scrie:Ce inseamna F1? Parc-ar fi un nume de avion de vanatoare.![]()
Banuiesc eu ceva...familia/matca number one ca performanta in stupina proprie?
Nu vreau sa raman doar cu banuiala.
Bambucha scrie:Florin,
Este susa care o iei de la selectioner si o multiplici "pe genunchi" cum te duce mintea incercand sa tragi de ea cat mai mult timp si sa duci stupina in sus. La noi in Ro se practica ...F16 direct de la producator!
Florin Dobre scrie:Am inteles. Multumesc de lamurire!
Se naste insa o noua intrebare. Ce garantie are cumparatorul cand plateste F1 ca nu primeste F16?
Florin Dobre scrie:Am inteles. Multumesc de lamurire!
Se naste insa o noua intrebare. Ce garantie are cumparatorul cand plateste F1 ca nu primeste F16?
pustu scrie:Florin Dobre scrie:Am inteles. Multumesc de lamurire!
cumparatorul intotdeauna primeste f1 , la exemplul tau f1 din f15
sa traiesti nea florine
italianu scrie:Depinde F0 poate sa fie una imperecheata cu acul ,pe insula,sau la 1800 m altitudine,nu stiu daca la noi se face asta,dar m-as mira!
Ex ai in stupina ,,ragalii'' si aduci/cumperi/primesti cadou o Buckfast din Danemarca.
Tu ai F0 din care-ti tragi tu cite vrei...dar nu prea multe( e bine sa schimbi tot la 2-3 ani) semnifica ,ca alea de le faci tu sint F1
Florin Dobre scrie:italianu scrie:Depinde F0 poate sa fie una imperecheata cu acul ,pe insula,sau la 1800 m altitudine,nu stiu daca la noi se face asta,dar m-as mira!
Ex ai in stupina ,,ragalii'' si aduci/cumperi/primesti cadou o Buckfast din Danemarca.
Tu ai F0 din care-ti tragi tu cite vrei...dar nu prea multe( e bine sa schimbi tot la 2-3 ani) semnifica ,ca alea de le faci tu sint F1
Nu iau partea nimanui(n-am interese) dar daca ai stupina/pepiniera pe un camp la distanta mare/suficienta de trantorii altora, cred ca e echivalentul unei insule...vezi dl Valter.
italianu scrie:Trintorii calatoresc usor 30 km(cu studii confirmate)!
Spune-mi unde la noi nu sint stupi in raza de 80-100km?
Acum ,in sprijinul teoriei lui Valter ar fii : daca tot are tîta sub nas de ce trebe sa se imperecheze cu unul venit de afara.
E adevarat ,dar nu exclude posibilitatea intrusilor!
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 7 vizitatori