Mircea_63 scrie:Noua luni, prin 82-83... pe undeva, o experienta de viata...
cornelioandanciu scrie:ionut vlv scrie:cornelioandanciu,din primele zile de armata trierea mt-ilor se facea dupa abilitati si specialitatea scolii absolvite pana atunci si repartizati la plutoane cu specific apropiat.fanfara avea rolul ei bine stabilit.nu e usor sa sufli intr-un trombon,ce scoti din gorneta sa mai si corespunda cu ce e pe portativ si in timpul asta sa ai o tinuta impecabila.fiecare arma avea dificultatea si frumusetea ei.
am facut armata intr-o unitate de securitate mai apoi devenita de jandarmerie.nu am avut parte de bataie de joc,totul se facea respectand regulamentul.tinuta mereu la patru ace,pregatirea fizica era pregatire fizica,specialitatea -specialitate.bagam morse la sala 8-9 ore si pregatire fizica in pauze.am participat la doua olimpiade de transmisiuni,locul 1 pe brigada si 3 pe tara.pot spune ca am invatat ceva in plus in armata chit ca nu am folosit specializarea.
GUHOR
Dragul meu, ma doare capul cand te vaud vorbind de frumusetea armatei! Pe timp de pace cei care stiu sa pupe undeva pe cineva o duc foarte bine, dar te rog sa accesezi youtube sa vezi cam ce s-a intamplat in Iugoslavia pe timp de razboi, nu cred ca tipii aia mai zic ca armata e frumoasa! S-au omorat intre ei ca si niste *******! Nu te supara, omul s-a nascut liber , nu indobitocit de tot felul de doctrine ca si cele din armata.
P.S.Cum este cu cretinii care au stat in spatele militarilor in termen si i-au obligat sa traga in populatia civila? A fost al dracului de frumoasa armata!
cornelioandanciu scrie:Da fanfara militara ati avut acolo?Nu stii, mai o fi inca?
cornelioandanciu scrie:Da fanfara militara ati avut acolo?Nu stii, mai o fi inca?
Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 19 vizitatori