Salut, Catalin, daca foto e facuta astazi , dpmdv cred ca ar tb sa te ingrijorezi, albina e posibil sa nu mai aiba rezerva de miere, verifica daca vremea iti permite.Mai exista posibilitatea sa fi fost vreme frumoasa si sa se fi desprins din ghem....
da, pozele sunt facute azi si a fost destul de cald la acea ora. am verificat si de dimineata si albina era in ghem jos. papica mai au, dar asa am eu impresia ca nu au destula. cum am zis.. mai bine sa aiva turta sus si stau mai linistit...
''albinele au nevoie de flori ca sa traiasca si florile au nevoie de albine ca sa rodeasca''
Daca au rezerve de miere, nu vad sensul ale agita cu turta....actiunea ta poate fi doar negativa la aceasta data.Insa imi aduc aminte ca in primii ani nici eu nu rabdam in mijlocul iernii sa nu ma uit la ele, sa pun turte...adica sa le deranjez inutil.Daca le-ai pregatit cum tb in toamna acum doar verificari scurte cand vremea iti permite, condens'soareci'etc.
in sfarsit astazi am avut un zbor de curatire frumos, unde mai pui ca aduceau si polen... mai mare dragul, am stat mai bine de 30 min si le-am privit.... sanatate!
''albinele au nevoie de flori ca sa traiasca si florile au nevoie de albine ca sa rodeasca''