Prima pagină APICULTURA GENERALA DISCUTII APICOLE DIVERSE

Discutii despre apicultura care nu sunt clasificate in nici o sectiune a forumului .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

De la cutii, la pavilion

Mesajde alex97 » 05 Ian 2014, 11:20

Sunt Calin din Oradea am 50 famili de albine si as vrea sa trec la pavilion care sunt cele mai indicate cuti si pe cate rame , cu rame 1/1 sau 3 sferturi ?
SA fie in pat cald sau in pat rece ?
alex97

Re: De la cutii, la pavilion

Mesajde Mircea_63 » 05 Ian 2014, 11:40

Sunt Geoge din Poplaca. Si eu vreau sa trec la alt pavilion. Cica au paturi mai comode! ;)

Caline, buna ziua! Prezinta-te mai pe larg si spune mai detaliat ce vrei sa faci. Despre pavilion vei gasi topicuri unde s-a discutat si se discuta mai pe larg despre diferitele tipuri de "cutii". Semnezi Calin si user Alex97....hai sa ne prezentam, nu costa si vei obtine mai usor ajutor.
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde alex97 » 05 Ian 2014, 16:11

Soory , nu e contul meu , mi la dat si mie un prieten . Pe el il Cheama Alex si pe mine Calin , vom fi 2 pe un cont deacea e alt nume , diferit de user , si un exemplu poti sati faci user-ul cu orice nume si sa nu te cheme asa.. :)
Deci am cuti si as vrea sa trec la pavilion si as vrea sa stiu pe cate rame este cel mai indicat sa fie , si in pat cald sau pat rece ?
alex97

Mesajde proapis13 » 05 Ian 2014, 16:37

Daca erai asa de curios si cautai gaseai ce te intereseaza la adresa de mai jos
viewtopic.php?f=19&t=540
spor la citit
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

Mesajde alin75 » 05 Ian 2014, 16:53

alex97 scrie:Soory , nu e contul meu , mi la dat si mie un prieten . Pe el il Cheama Alex si pe mine Calin , vom fi 2 pe un cont deacea e alt nume , diferit de user , si un exemplu poti sati faci user-ul cu orice nume si sa nu te cheme asa.. :)
Deci am cuti si as vrea sa trec la pavilion si as vrea sa stiu pe cate rame este cel mai indicat sa fie , si in pat cald sau pat rece ?

S-a impus plata pentru creare unui cont nou pentru un user nou?

Numai bine,
Alin
https://www.youtube.com/watch?v=RI8TEa2gFCo
.... orice supraapreciere duce la dezamagire.....
alin75

Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE