Prima pagină APICULTURA GENERALA DISCUTII APICOLE DIVERSE

Discutii despre apicultura care nu sunt clasificate in nici o sectiune a forumului .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Luare de pozitie fata de reclama "profului on-line"

Mesajde eduard.rotaru » 09 Dec 2013, 00:56

Pai asta e ideea sa nu declare nimic...singura data in care el a declarat stupina la veo primarie a fost in data de 16.07.2012 la 2 zile dupa ce l-am dat afara din curtea mea...plus ca ce sa mai declare? niste rame goale...singur isi sapa groapa...la albina nu stai sa filmezi non-stop si sa le freci in antene la fiecare 5 minute...rezultatul il vedeti si voi...
eduard.rotaru

Mesajde stefanmadalin » 09 Dec 2013, 01:19

Omul asta baga intr-un stup toata stupina mea. :lol:
Premiat cu aur a fost modelul ante-ante-ante-anterior celui de acuma. Si a fost premiat pentru captarea varoua. Oare cel de acum, nu stiu daca mai este acelasi.
Ce spune reporterul : ''Mai filmam odata, ca sa intelegeti mai bine, ca data trecuta a fost cam scurta filmarea''.
Astept emisiunea urmatoare sa-i vad pe cei care folosesc stupul.
stefanmadalin

Mesajde cristi x » 09 Dec 2013, 09:35

atat timp cat plangeti aici ca babele, rezultatul este "0".
platim o televiziune intesata de dinozauri. daca nu aveti curajul sa-i bombardati cu e-mail-uri dupa fiecare panarama de emisiune, veti primii ceia ce meritati.
cristi x

Mesajde Gicuta » 09 Dec 2013, 11:52

Buna ziua,
Tot respectul pentru aptitudinea de a inventa a d-lui Ursu. Dar daca as sta cu mana in stupi cum ne sfatuieste dansul, s-ar alege praful de toate familiile si, in plus, n-as avea timp decat pt 10 familii. Pentru hobisti si incepatori e ok, sa vezi, sa experimentezi si sa te joci.Langa el e bun si un Warre. Dar daca vrei sa faci apicultura trebuie sa respecti principiile spuse majoritatea manualelor si celor ce posteaza pe acest forum: familie puternica, matca tanara, loc pentru crescut puiet si resurse nectarifere. Restul sunt variatiuni pe tema! Iarna usoara!
(..) nu conteaza atat de mult soiul (de albine), ci prostul din spatele soiului. (Kamy)
Gicuta

Mesajde costi_vic_ro » 09 Dec 2013, 18:11

Gicuta scrie:Buna ziua,
Tot respectul pentru aptitudinea de a inventa a d-lui Ursu. Dar daca as sta cu mana in stupi cum ne sfatuieste dansul, s-ar alege praful de toate familiile si, in plus, n-as avea timp decat pt 10 familii. Pentru hobisti si incepatori e ok, sa vezi, sa experimentezi si sa te joci.Langa el e bun si un Warre. Dar daca vrei sa faci apicultura trebuie sa respecti principiile spuse majoritatea manualelor si celor ce posteaza pe acest forum: familie puternica, matca tanara, loc pentru crescut puiet si resurse nectarifere. Restul sunt variatiuni pe tema! Iarna usoara!

Nu toata lumea are albine ca a Ursului.A lui fac si cu mana la camera,sunt vedete ce drak... :mrgreen:.Chiar spunea el intr-un filmulet ca pe vremea in care era incepator el umbla si de 3-4 ori pe zi deci ca la butoiu de muraturi.
costi_vic_ro

Mesajde yulian » 10 Dec 2013, 08:36

Jean Valjean scrie:Iar e profu la TV.
La Viata Satului.
Acum are 5 familii in 1.
Stupul 5 in 1.

Cum au numit astia reportajul : Mica Revolutie.

M-am uitat si eu vreo 5 min online la stupul 5 in 1. E incredibil cat mine tov. Ursu. Are colectoarele marete de polen "antifurt" :)) si citez...din memoria mea de elefant. Un stup ca asta da cate 1-2kg polen/zi. Apoi calculati si dvoastra 1-2kg/zi * 30 zile inseamna 60 kg/luna polen x 80 lei kg ( sic) inseamna 50 mil/luna/stup ori 6 luni...apoi calculati si dvoastra sa vedeti de cate ori isi scoate un stup din asta cu 10 milioane banii intr-un an. Sunt convins ca vreo 10-15 au si calculat instant...si le-a dat...numarul de tel al tov Ursu :D
yulian

Mesajde lucky5strike » 10 Dec 2013, 12:15

Minte, nu minte... timpul a trecut si omul are blog, pagini pe forumuri, aparitii media, presa, 2.5 mil accesari/vizualizari pe youtube (vreo 30 de la mine! :roll: ) si tot acolo 4.000 de "abonati". Cred ca este cel mai de succes brand apicol romanesc. Ar trebui chiar sa aiba emisiune radio-tv permanenta.

Deci, inclinati-va. Dati clic pe Ursu. Orice clic pe el inseamna vant la pupa lui si a apiculturii...

Oare in ce directie?!?...

:lol:
Pax vobiscum!
lucky5strike

Mesajde bucursorinelionel » 10 Dec 2013, 13:45

Deja mă gândesc cu groază la ziua când va inventa stupul amfibiu...sau subacvatic..!!
sau poate..poate..va fi cooptat la NASA...să predea apicultura galactică siderală...!!
bucursorinelionel

Mesajde teinegru64 » 10 Dec 2013, 15:23

La politie o femeie se adreseaza comisarului:
- Un domn mi-a bagat mana in sutien si mi-a furat 100 de euro.
- Si nu ai simtit mana lui? intreaba comisarul.
- Ba da, dar am crezut ca are alta intentie!
http://teinegru64.sunphoto.ro/Albine
teinegru64

Mesajde cristi x » 23 Ian 2014, 20:51

poate cineva sa-mi precizeze unde gasesc o urma a mareatei diplome cu medalia de aur. apare pe undeva?
la ce salon de inventica s-a acordat?
televiziunea prezinta ca fiind o medalie de aur la salonul international de inventica in 2011.
eu nu am gasit decat diplomele astea de "soim al patriei":
Fişiere ataşate
diploma.JPG
cristi x

Mesajde LUCIAN AVRAM » 23 Ian 2014, 22:18

lucky5strike scrie:Minte, nu minte... timpul a trecut si omul are blog, pagini pe forumuri, aparitii media, presa, 2.5 mil vizualizari pe youtube (vreo 30 de la mine! :roll: ) si tot acolo 4.000 de "abonati". Cred ca este cel mai de succes brand apicol romanesc. Ar trebui chiar sa aiba emisiune radio-tv permanenta.

Deci, inclinati-va. Dati clic pe Ursu. Orice clic pe el inseamna vant la pupa lui si a apiculturii...

Oare in ce directie?!?...

:lol:

in cap ......... :x
LUCIAN AVRAM

Mesajde TDI » 23 Ian 2014, 22:21

Pe 20 ianuarie si-a scos la vanzare vagoanele apicole. 2. 2500 euro fiecare, fara lazi si rame. A imbatranit!
TDI

Mesajde misustuparelu » 24 Ian 2014, 18:48

La un filmulet facut pe youtube de profu,am vazut ce calcule abarante facea privind venitul pe o familie de albine////cum dracu guvernul sa nu-si puie mainile in cap si sa ne impoziteze!!!sigur a luat-o razna.....
misustuparelu

Mesajde kiloz » 25 Ian 2014, 04:12

In romania nimic nu se intimpla degeaba ,totul este premeditat.Chiar si prostia are un rol deosebit in manevrarea maselor de oameni.Profesorul este unul dintre ei,care este lasat sa faca jocurile,iar altii din spatele lui sa profite de el!
http://www.youtube.com/watch?v=r9t9zuDmXks
Să fii drept şi scrie adevărul.
kiloz

Mesajde kiloz » 25 Ian 2014, 11:50

De la 1.49.00-este mai interesant.
Să fii drept şi scrie adevărul.
kiloz

Mesajde cristi x » 25 Ian 2014, 12:25

sunt :shock:
eu aveam o impresie buna despre dan puisoru. nedumerire:
- ce il face pe un om cu realizari in apicultura sa se balaceasca in mocirla langa un impostor?
- daca dorea sa prezinte o lectie de apicultura nu putea sa o faca singur?
- la nivelul de recitator, ori mai trabuie sa exerseze, ori este mult prea tarziu.
mai apareau niste fazani intr-un filmulet intr-o benzinarie. mai stie cineva daca au dat lovitura anului, sau i-a mancat ursu cu fulgi cu tot?
cristi x

AnteriorUrmătorul

Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE