Prima pagină APICULTURA GENERALA DISCUTII APICOLE DIVERSE

Discutii despre apicultura care nu sunt clasificate in nici o sectiune a forumului .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Luare de pozitie fata de reclama "profului on-line"

Mesajde Mircea_63 » 25 Ian 2014, 12:35

Cristi, e vorba de magia sticlei.
Nu a celei cu tarie ci "aparitia pe sticla" este expresia consacrata pentru aparitia pe ecran. Multa lume e in stare sa faca lucruri la care nu te-ai fi asteptat, numai ca sa guste din farama asta de celebritate.

Asa cum pentru unii: nu esti pe net, nu existi, asa pentru altii: nu apari pe sticla, nu existi.

Unde mai pui ca simpla scriere in ziar sau aparitia informatiei la TV, face informatia de netagaduit.
"Asa e dom`le, au zis si la televizor (scrie la ziar)" ;)
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde redoo » 25 Ian 2014, 12:43

...nu lada face miere.
...in fiecare zi,un fraier pleaca de acasa

Cred ca din toata "blagodaria" profului se pot trage si invataminte.Acum fiecare face ce vrea cu banii lui.
Life is BEE...utiful!!!
http://e-redoo.ro/
redoo

Mesajde Adi Hodis » 25 Ian 2014, 13:09

Lasati asa ca incet incet, invata si Ursu cum sa foloseasca rama claditoare ( rama capcana Varroa ). Va amintiti ca, pe la inceputul reclamelor biostupului, spunea si arata, in filmul acela in care tot scapa din maini ramele ... ca rama capcana se pune in buzunarash, dincolo de diafragma aia ... minune.
Acum a mutat-o in cuib, defapt la marginea stupului. Asa o si foloseste la stupii lui, am vazut intr-un alt video si ... se vedea ce efect a avut, a captat ... miere, plina cu miere. :lol:

Colegi, la cuibul cu rame 1/1, puneti in cuib o rama de 3/4 ( 230 mm inaltime ) s-au una de 1/2 si va avea efectul scontat. Eu asa procedez. In realitate nu pe ... sticla.

In alta ordine de idei, pomeneste Ursu ca intr-o stupina mare ...
Oare a vazut el cu ochii lui o stupina mare ? ... s-au, la ce nr. se defineste ,,o stupina mare” in mintea lui ?.
In nici una dintre marile stupini, adica mii de stupi , eu nu am vazut nimic din ce tot lauda el pe sticle.

Ma mira aparitia d-lui Dan Puisoru alaturi de ... pacala ala !. :shock:
Albinutele = viata ... importantele albinute ... ” daca albinele ar disparea, omenirea ar mai trai 4 ani. Albert Einstein ”.
http://adihodis.sunphoto.ro/
Adi Hodis

Mesajde bio » 25 Ian 2014, 13:19

cristi x scrie:sunt :shock:
eu aveam o impresie buna despre dan puisoru. nedumerire:
- ce il face pe un om cu realizari in apicultura sa se balaceasca in mocirla langa un impostor?
- daca dorea sa prezinte o lectie de apicultura nu putea sa o faca singur?
- la nivelul de recitator, ori mai trabuie sa exerseze, ori este mult prea tarziu.

... "curioasa sedinta" in biroul sefului ANARZ.

Cristi, KILOZ are foarte mare dreptate...
kiloz scrie:In romania nimic nu se intimpla degeaba ,totul este premeditat.Chiar si prostia are un rol deosebit in manevrarea maselor de oameni.......
bio

Mesajde peterneamt » 25 Ian 2014, 13:33

Au fost mulţi comercianţi care în dorinţa lor de înavuţire ( pentru a vinde rahaturi ambalate sau vrac ) au minţit cu neruşinare cum că mierea sau polenul nu mai sunt bune pentru albine...... Ce să-i faci ...banu-i ochiul dracului...! :twisted:
peterneamt

Mesajde smady » 26 Ian 2014, 16:12

Totul pleaca de la lege . Omul nu este constrans intr-o activitate decat de lege . Am cautat in toate legile sa vad care este diferenta intre Familie , Roi , Nucleu . Nu este specifcat nimic .
Eu unu, nu ma pricep bine la apicultura, atat de bine ca voi , dar stiu ca o familie de albine in sezonul activ ocupa cel putin 20 rame 1/1(Minim 20 rame 1/1 ) . Daca ar fi o lege care ar reglementa detalii privind evolutia familiei de albine STUPUL URSU ar fi un stup care gazduieste o familie si cati roi vrea Dumnealui .
Daca ma gandesc ca in acel stup pot ierna toate scursorile crimei din stupina ..... poate fi un avantaj . Dar eu nu numesc acele entitati familii , deci .....

UNDE ESTE LEGEA...???
smady

Mesajde cristi x » 26 Ian 2014, 19:05

smady scrie:Totul pleaca de la lege . Omul nu este constrans intr-o activitate decat de lege . Am cautat in toate legile sa vad care este diferenta intre Familie , Roi , Nucleu . Nu este specifcat nimic .
Eu unu, nu ma pricep bine la apicultura, atat de bine ca voi , dar stiu ca o familie de albine in sezonul activ ocupa cel putin 20 rame 1/1(Minim 20 rame 1/1 ) . Daca ar fi o lege care ar reglementa detalii privind evolutia familiei de albine STUPUL URSU ar fi un stup care gazduieste o familie si cati roi vrea Dumnealui .
Daca ma gandesc ca in acel stup pot ierna toate scursorile crimei din stupina ..... poate fi un avantaj . Dar eu nu numesc acele entitati familii , deci .....

UNDE ESTE LEGEA...???

"frate" las-o d....u cu legea, aici incercam sa discutam de apicultura, nu sa gasim legislatii pt aberatiile lui mos martin. chiar crezi ca mai trebuie o lege in tara asta cand nici alea care exista nu sunt respectate?
cristi x

Mesajde proapis13 » 26 Ian 2014, 19:38

smady scrie:Totul pleaca de la lege . . Am cautat in toate legile sa vad care este diferenta intre Familie , Roi , Nucleu . Nu este specifcat nimic .

Specifica te rog,daca ai retinut,cum se numesc legile respective
Apicultura se desfasoara dupa Legea nr 383/2013 adica Legea Apiculturii
Acolo ,daca o sa cauti,la pag 4 o sa gasesti diferenta dintre denumirile de mai sus

Apropo,ai albine sau doar esti cu joarda printre gard :!: :lol:
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

Mesajde nae » 26 Ian 2014, 20:43

Invidiosilor! :lol: :lol: :lol:
Nu-mi incarca bine/repede si pana vad un film .. ''trece mosu' dealul '' ..., am ras de toti banii = zici ca-i locomotiva, urdinise /gauri /caturi/roinite ___ minune ...

Nadia face reclama la margarina =cauciuc. :oops:
Puisoru nu are nevoie de reclama dar..., bagarea capului in poza e ..tentanta si la case mari. :(
nae

Mesajde kissi » 03 Feb 2014, 08:27

S-a inventat colectorul de polen de catre Ioan Ursu!
http://adevarul.ro/locale/bacau/apicult ... index.html
kissi

Mesajde pin » 03 Feb 2014, 13:50

"Patentul stupului bio a fost cedat unui producător din localitatea Rădăuţi, judeţul Suceava şi zeci de stupi au ajuns anul trecut în Italia, Spania, Germania şi Turcia. Pe lângă aceştia, mai mulţi apicultori autohtoni au cumpărat sute de stupi bio."
pin

Mesajde lucky5strike » 03 Feb 2014, 14:26

Care va pricepeti la youtube?

Este adevarat ca proprietarul canalului poate sterge comentariile care nu "bat" cu propriul mesaj?

:roll:
Pax vobiscum!
lucky5strike

Mesajde eduard.rotaru » 03 Feb 2014, 14:35

Poate face management la canalul lui ...deci da
eduard.rotaru

Mesajde Dragos2006 » 03 Feb 2014, 17:35

lucky5strike scrie:Care va pricepeti la youtube?

Este adevarat ca proprietarul canalului poate sterge comentariile care nu "bat" cu propriul mesaj?

:roll:

Mie mi-a sters toate mesajele postate la clipurile sale . Si nu sunt singurul , mai suntem cativa care am vrut sa tragem un semnal de alarma . Noroc cu google+ unde putem sa-i trimitem comentarii . Mai este si FB unde vede toata lumea panarama on-line.
Ajuta-l Doamne pe dusmanul meu !Da-i viata lunga sa asiste la succesul meu ...
Dragos2006

Mesajde Dragos2006 » 03 Feb 2014, 17:36

pin scrie:"Patentul stupului bio a fost cedat unui producător din localitatea Rădăuţi, judeţul Suceava şi zeci de stupi au ajuns anul trecut în Italia, Spania, Germania şi Turcia. Pe lângă aceştia, mai mulţi apicultori autohtoni au cumpărat sute de stupi bio."

Tu esti constient de ce ai postat ? iti dai seama in ce situatie ridicola esti ?
Ajuta-l Doamne pe dusmanul meu !Da-i viata lunga sa asiste la succesul meu ...
Dragos2006

Mesajde pin » 03 Feb 2014, 17:40

Dragos2006 scrie:
pin scrie:"Patentul stupului bio a fost cedat unui producător din localitatea Rădăuţi, judeţul Suceava şi zeci de stupi au ajuns anul trecut în Italia, Spania, Germania şi Turcia. Pe lângă aceştia, mai mulţi apicultori autohtoni au cumpărat sute de stupi bio."

Tu esti constient de ce ai postat ? iti dai seama in ce situatie ridicola esti ?

Eu nu am postat nimic. Invata sa citesti. Atunci cand pui ghilimele inseamna ca e un citat. L-am scris ca Ponta fara sa dau sursa pentru ca era in linkul din mesajul anterior. Sursa este ziarul Adevarul de azi: http://adevarul.ro/locale/bacau/apicultura-manual-video-1_52eeb8a2c7b855ff5604b9a1/index.html
pin

AnteriorUrmătorul

Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE