mircea.costache scrie: Cu ....???? ramane intre noi.
Da .
modigliani scrie:WOOOW !![]()
![]()
![]()
![]()
BATTLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE !
.........................................................
Am sa ma conectez energetic cu amandoi ! Vreau , in pofida viscolului , sa va energizez benefic !
Force by with you !
State scrie:Mircea , din cauza viscolului nu pot sa ma conectez...
State scrie:Deci , te rog sa nu-mi ocupi spatiul destinat trimiterii de energie ! Mircea nu va mai putea capta in totalitate. Si e pacat, are nevoie de energia noastra !
Chiar in momentul asta , incerc sa ma conectez cu el. Mircea, simti ceva ?
mircea.costache scrie:Limbaj de mili-tist-poli-an.
cristian bh scrie:Mircea draga,in simplitatea mea umila,io m-apuc de-o colivie
State scrie:mircea.costache scrie:Limbaj de mili-ti-st-poli-an.
Gresesti , eu sunt doar un simplu student la teologie. +
Vroiam doar sa te ajut, Punct Costache. Am vazut ca ai apasat Decline la energia trimisa...Iti trimit alta ? D-zeu a zis sa ne ajutam intre noi.
State scrie:Eu sunt prea pacatos Mircea. Nu sunt in masura sa dau definitia credintei. Tu poti ? A mea e cum e, nu stii tu. A ta, cum e ? Ca a mea?
Cand am zis ultima oara "cu Dumnezeu inainte", mi-am luat amenda. A zis ca n-avem voie doi pe bicicleta.Ma intelegi ? Poti ?
Dumnezeu a zis la apostoli, nu mie. De acolo stiu. Tu stiai ?
mircea.costache scrie: Vrei sa devi PREOT?. Ce le spui enoriasilor?. Veniti sa luati ce va dau eu si eu sa primesc ce imi dati voi.Aleluia aleluia aleluia.Ba voi chiar ne (ma) credeti prosti (prost).
Tu sti cati porci si cate pasari crestea preotul din pomana de colaci si coliva primita de la enoriasi cu credinta.Ba tu sti (ma dezbrac putin de...??? sa pot vorbi cu tine) .Credinta data de enoriasi in coliva si colaci transforma pasarile si porci preotului in parale (bani )la piata -targ adica in HAPSANIE.
Ma lasi te rog?. Invata mai intai ce si cum e cu CREDINTA.
State scrie:Eu sunt prea pacatos Mircea. Nu sunt in masura sa dau definitia credintei. Tu poti ? A mea e cum e, nu stii tu. A ta, cum e ? Ca a mea?
Cand am zis ultima oara "cu Dumnezeu inainte", mi-am luat amenda. A zis ca n-avem voie doi pe bicicleta.Ma intelegi ? Poti ?
Dumnezeu a zis la apostoli, nu mie. De acolo stiu. Tu stiai ?
mircea.costache scrie: Fratica nimeni nu e mai presus de lege decit voi "POPI"
................................................................
Cu ...???binecuvintarea cui...????
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 14 vizitatori