ma,ignatoave...tu stii ca esti pretenu meu!!!(mai ales ca asta vara m-ai sunat de ziua mea sa ma felicitezi..(.lucru pe care spre rusinea mea eu nu l-am facut...ca nu obisnuiesc!) pentru acea felicitare eu iti multumesc,dar tot datorita acelei felicitari am strans de f multer ori din dinti cand ai valsat pe forum!
treaba cu ,,nu e doar forumu"...zici ce vrei oriunde, doar ca aici pe ,,stuparitul" trebui sa si justifici ce zici!
p-a dreapta,m-a derahjat treaba cu chineza si treaba cu,, industriale" si,, limbaj apicol" -ca sunt de buna credinta si caut sa dau informatie exacta

...ori daca matcile erau de proasta sau slaba calitate aia nu mai produceau si in anii urmatori ca nu mai era cerere!
ai facut aici la fel cum a facut dragos 2006!- s-a dus la fl hanganu in stupina in calitate de regizor,nu de apicultor! sa-i ia interviu

...si hanganu i-a zis....ca anatomia matcii este formata deja la eclozarea din botca, si nu e problema cu traiul matcii virgine in micronucleu pentru zborul de imperechere...la care D2000006 doar a ranjit...... si nu a avut curaj sa-l contreze...cu argumente
in rest esti pretenu meu simpatic...dar pan la o limita..pan te dai in barci si apoi eu nu mai suport si trebui sa marai!