Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Ignatov Andrei

Mesajde un OM » 30 Ian 2014, 15:16

Indiferent de motivele pentru care v-ati suparat sau razgandit, va urmaresc cu interes postarile d-le Ignatov.
un OM

Mesajde delorin I » 30 Ian 2014, 16:04

alt stupar scrie:
ignatov andrei scrie:Nu voi mai posta niciodata pe un forum de apicultura!

Vezi?
Cd ti-e si cu copiii astia care desi nu te cunosc si nu v-ati vorbit niciodata te fac uneori sa-ti schimbi hotararile...
Hagi... ce, parca el nu s-a retras ca mai apoi sa-l induplece unii?

Bubico, sezi mumos mamito! Vrei sa moara mami! :)
Sezi bland si continua! NU moare Moldovanul cand vrea Mayasul!

“Tracii mai povestesc că teritoriile de dincolo de Istru ar fi ocupate de albine şi că din această cauză oamenii n-ar putea merge de ele mai departe“
(Herodot, Istorii, V.10)
delorin I

Mesajde ignatov andrei » 30 Ian 2014, 16:14

alt stupar scrie:
ignatov andrei scrie:Nu voi mai posta niciodata pe un forum de apicultura!

Vezi?
Cd ti-e si cu copiii astia care desi nu te cunosc si nu v-ati vorbit niciodata te fac uneori sa-ti schimbi hotararile...
Hagi... ce, parca el nu s-a retras ca mai apoi sa-l induplece unii?

Nu-s chiar copii cei ce m-au rugat, Duminica la sedinta, la Iasi! Mi-au spus ca nu moare nimeni 3-4 saptamani, pana ma retrag definitiv la stupina!

Acuma... tu ce spui: am facut bine sau rau?????????
ignatov andrei

Mesajde alt stupar » 30 Ian 2014, 16:21

Bineeee, se mai discuta? ??

Andrei, definitiv ne retragem numai la... Eternitarea ;)
Pana atunci insa, mai sunt destule de facut !
lada plina de albine, dalta si afumatorul
in rest... Dumnezeu cu mila !
alt stupar

Mesajde ves.lucian.zabrani » 30 Ian 2014, 16:51

bine faceti , dragilor !!! avem nevoie de sfaturile voastre !!!
:P :P :P
Sa traim cu si in HRISTOS , singura noastra bucurie si nadejde neinselatoare !!!
Se poate trai fara sa ai albine !!! DAR CE ROST ARE ???
Nu-mi pare rau ca ma inteapa albina !!! Imi pare rau ca moare dupa ce ma inteapa !!!
ves.lucian.zabrani

Mesajde modigliani » 30 Ian 2014, 16:59

ignatov andrei scrie: Mi-au spus ca nu moare nimeni 3-4 saptamani, pana ma retrag definitiv la stupina!

Acuma... tu ce spui: am facut bine sau rau?????????

Andrei , desi nu este deloc treaba mea discutia asta , da-mi voie , te rog , sa-ti spun parerea mea ca om de forum :

Evident , eu nu sunt in stare sa-ti judec interventiile tematice . Vad insa faptul ca multi colegi le apreciaza . De admirat ! Denota profesionalism .
Faptul ca te-ai ciorovait cu unul si cu altul duce acum la aceasta decizie a ta ( iarasi 'definitiva" se pare ) . Pentru trei-patru preopinenti ii lipsesti pe ceilalti de aportul tau ? Ca sa glumesc putin , e cam ca treaba aia cu vacaru' si cu satu' .......
Ok , poate ca totusi in spatele deciziei tale stau si niscaiva considerente personale . Indiferent de cum ar fi , decizia este a ta .
Pe partea cealalta am convingerea ferma ca din peste 5000 de utilizatori se vor strange pe forum cele ce-ar trebui sa fie venite de la tine .

Cert este faptul ca nimeni nu-i de neinlocuit pe lumea asta , si - la fel de cert - n-a murit niciodata un forum la plecarea cate unuia . Poate cea mai categorica dovada - in cazul Stuparitului - este plecarea nedorita de printre noi a marelui Gica Romanescu .
Ce-ar fi insemnat ? Ca la decesul lui sa puna Mircea "bariera" ? Nu ! Cu siguranta nu ! Ba mai mult , oamenii s-au straduit din rasputeri , care cu ce s-a priceput , sa incerce sa-i suplineasca dureroasa lipsa . Si vad ca lucrurile pe forum au continuat sa mearga inspre si mai bine . N-am nicio indoiala ca vor merge si mai bine ca pana acum .....

Lumea merge inainte . E rostul ei , e-n firea lucrurilor . Este decizia noastra , a fiecaruia personal , daca mergem odata cu ea - cu bune , cu rele - sau ne punem ca magaru' pe copite .

Decide matur .
modigliani

Mesajde ignatov andrei » 30 Ian 2014, 18:13

Modi, ce vrei frate, asta e! Le-am spus si celor de la sedinta ca ma asteapta "o reantrenare a spatelui"!
Sunt ale mele, am eu grija!
Multumesc de interventie!
ignatov andrei

Mesajde jenica67 » 30 Ian 2014, 22:15

Daca zici cu frate, cred ca stii : vecinii ti mai alegi, la fel si nevestele, dar fratiii... ti da Dumnezeu si nu ai ce face. Asa ca ai pus punctul pe i, uita dusmanii, ramai cu fratii. Deci cu noi te-ai pricopsit, trebuie sa mai ne bagi in seama si sa ne ajuti la greu. :P
jenica67

Mesajde ignatov andrei » 30 Ian 2014, 23:47

jenica67 scrie:Daca zici cu frate, cred ca stii : vecinii ti mai alegi, la fel si nevestele, dar fratiii... ti da Dumnezeu si nu ai ce face. Asa ca ai pus punctul pe i, uita dusmanii, ramai cu fratii. Deci cu noi te-ai pricopsit, trebuie sa mai ne bagi in seama si sa ne ajuti la greu. :P

Mai Jenica, unde-i ordin... cu placere!!!!!!!!
Referitor la vecini: sa stii ca mai degraba ti-i da D-zeu, decat sa ti-i alegi!
ignatov andrei

Mesajde jenica67 » 31 Ian 2014, 00:02

Asa ii vorba. Oricum, ma bucur ca spui cu placere, deci am reusit sa te facem sa nu ne uiti si asta este important. Sa ai o seara minunata si sa ne auzim numai de bine !
jenica67

Mesajde ignatov andrei » 31 Ian 2014, 00:05

jenica67 scrie:Deci cu noi te-ai pricopsit,. :P

Sa stii ca nu mi-am pus problema ca ma "pricopsesc cu cineva"! Am intrat pe forum doar pentru... a da! Ca vremurile se mai schimba, ca mai apar si "bonusuri", e "risicul" celor care "rishca"!
ignatov andrei

Mesajde BogdanU » 31 Ian 2014, 00:46

Neniculeee, multa bafta in REVENIRE daaaaa ... lasa ...!
Cand e prea mult lapte in stup nu e miere deloc!!!
http://bogdanungureanu.sunphoto.ro
BogdanU

Mesajde ignatov andrei » 31 Ian 2014, 01:06

Interventia pe timpul iernii - avand in vedere iernile din Moldova - este nerecomandata, daca noi am facut ceea ce trebuia facut din toamna! Ne impacientam la fiecare "manifestare anapoda" a familiei de albine, dar si a vremii! Daca tot ati deschis stupii - manati de curiozitate - si ati gasit puiet, trebuia sa faceti "o poza" a cuibului! Unde se afla acel puiet, ce suprafata poate acoperi albina etc.
Ati fi observat ca, in jurul puietului, exista suficiente rezerve de hrana si ca familia poate acoperi fara probleme suprafata de puiet! Ati fi observat ca DEASUPRA puietului exista rezerve de hrana, la fel si in fata! Aplicand "turta" pe rame, n-ati facut altceva decat sa "debusolati albina"!
Cum credeti voi ca - avand o coronita de hrana deasupra puietului - aplicand acea "turta", turta care intra in contact cu "ghemul ajuns sus", nu creati prea devreme impresia ca "vine ceva"??????
ignatov andrei

Mesajde janese » 31 Ian 2014, 01:58

ignatov andrei scrie:

Am intrat pe forum doar pentru... a da! !

ufffff...ce caldura ;) esti nerecunoscator!!!!!
janese

Mesajde ignatov andrei » 31 Ian 2014, 02:10

janese scrie:
ignatov andrei scrie:

Am intrat pe forum doar pentru... a da! !

ufffff...ce caldura ;) esti nerecunoscator!!!!!

Ba Janese, adica tu stii pe cineva de pe forum, de la care eu am avut ce invata in domeniul apicol???????
Ca mi-ati fost "profesori" in ale "curvasariilor", recunosc, dar nu cred ca astea se trec la... "am primit"!
ignatov andrei

Mesajde janese » 31 Ian 2014, 08:05

am reluat postarile tale...si p-a dreapta nu am vazut ,,ce ai dat" concret pe forumu asta! si daca zici ca nu e asaaa... atunci te rog,puncteaza ceva noutati cu care ai venit si eu unul nu am vazut!
stau si ma gandesc...si daca ar fi sa pleci de pe forum...forumu ar ramane ,,nedat"???? :P
modestuleeee!!!!!! :lol:
janese

AnteriorUrmătorul

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?