Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Ignatov Andrei

Mesajde ignatov andrei » 31 Ian 2014, 11:54

modigliani scrie:N-ar exista niciun temei raportat la regulament ca ceea ce scriu acum sa fie eliminat .

Pe "proprietatea mea" fac ce vreau! Nu te simti "jignit", tu le ai cu altele!!!!
ignatov andrei

Mesajde alt stupar » 31 Ian 2014, 11:58

ignatov andrei scrie:
Sa stii ca nu mi-am pus problema ca ma "pricopsesc cu cineva"! Am intrat pe forum doar pentru... a da!

...din coate? ;)
Aia zic...nasol fara laudatori!
lada plina de albine, dalta si afumatorul
in rest... Dumnezeu cu mila !
alt stupar

Mesajde ignatov andrei » 31 Ian 2014, 12:10

janese scrie:ma moldovene..ca s-a o-ncheiem asa cordial si in urale...fa iute o poza proaspata cu ceva apicol de la tine de prin casa(ca poate zici ca stupina nu e langa tine)...sau din stupina..si pune-o iute pe forum sa-mi rupi gura!!!daca faci asta,eu ma angajez sa dau iute o fuga acasa de la munca si sa fac si eu o poza calda,proaspata si o pun si eu...asaaa...sa mai creasca nitel topicul asta al tau!! :lol:

Mai omule, nu te strofoca, stai la munca! Am zis eu ca nu te cred si ca mi-ar trebui dovezi?????
ignatov andrei

Mesajde janese » 31 Ian 2014, 12:19

ce e ma strambatura aia???? :lol: eu ti-am zis ceva apicol...nu o sarma stramba!!! :lol:

daca-mi puneai una tocita de atatea transvazari...o acceptam!!!...dar asaaa...taci pana s-o toci si pe urma sa mai postezi!!! :lol:
janese

Mesajde ignatov andrei » 31 Ian 2014, 12:33

janese scrie:ce e ma strambatura aia???? :lol: eu ti-am zis ceva apicol...nu o sarma stramba!!! :lol:

daca-mi puneai una tocita de atatea transvazari...o acceptam!!!...dar asaaa...taci pana s-o toci si pe urma sa mai postezi!!! :lol:

Ai dreptate, sunt facute in 1978 din electrozi de inox FOX, din ala nemtesc si prost care nu "stie" sa se toceasca! ;)
Nici macar dupa atatea zeci de mii! Imi inchipui ca ale tale sunt mai bune, daca dupa cateva sute s-au tocit!
Fiecare cu ce are! :lol:
ignatov andrei

Mesajde modigliani » 31 Ian 2014, 12:39

Mai Andrei , perfect adevarat ca asta-i PAGINA TA PERSONALA , insa hai sa-ti explic una-alta .
Vezi tu , cand eu am afirmat ca-s "om de forum" n-am facut referire strica sau exacta la Stuparitul . Activez pe vreo 8 - 9 forumuri , de diferite orientari , de cativa ani de zile . Ani de zile in care mi-am perfectionat abilitatea de-a "jongla" cu regulamentele .... dar fara sa le incalc cumva ( sau doar cand am eu chef , dar atunci o fac riscand cu buna stiinta anumite penalizari )

Bun , de fapt ce vreau sa spun sau sa completez la postarea de aseara ? Am sa o iau punctual :

------------------------------------------------------------------

1 - Cum spuneam , este pagina ta personala . Dar sub nicio forma nu este "PROPRIETATE" . Cata vreme ai initiat-o si-ai permis parerile altora , ei bine , trebuia sa accepti si faptul - posibilitatea , daca vrei - ca aceste pareri nu-ti vor fi intotdeauna favorabile sau "gadilatoare de orgolii " .
Iaca , postarea mea , parerea mea , nu este una tocmai magulitoare . Dar nici n-a fost jignitoare cumva . Faptul c-ai raportat-o sugerand eliminarea ei denota , inca odata , o crasa manifestare narcisista . Nu te supara , asa se vede "de la fereastra mea" .

2 - Referitor la "a da" , ei bine , repet , sunt cel mai putin in masura sa apreciez aportul tau profesional pe-aici . Insa pe aceasta platforma exista si Cafenea , Battlefield , topicuri comemorative , etc . Acolo dam toti iar tu esti - vrei-nu vrei - unul dintre primitori . Dar lasa astea . Chiar si doar faptul ca ne dam unii altora sute de ore in detrimentul familiei tot parca ar fi trebuit sa vedem din partea ta putina apreciere . Iti repet , personal ma simt profund jignit de afirmatia ta grandomana .....

3 - Asa este , eu le am cu "altele" . Dar aceste ''altele" nu-mi interzic mie sub nicio forma sa cantaresc sau sa apreciez pozitia ta permanent expusa ca "MIEZ" al apiculturii romanesti . Stiu cu siguranta ca Gica a fost MIEZ !!! Dar niciodata - si l-am cunoscut personal , am fost prieteni , el m-a adus aici ( pe capu' vostru ) - insist , niciodata nu l-am privit decat ca pe un om de-o modestie incomensurabila . Si dadea si el . De mii de ori mai mult ca tine . Dar a stiut mereu sa spuna ...... "MULTUMESC COLEGU' "

4 - Joaca asta idioata cu " plec , revin , plec iarasi , da' mai stau putin" a devenit obositoare . Chiar si pentru mine , foarte slab participant la subiectele tematice , insa fervent urmaritor al acestora . Nu te tine nimeni cu japca , dai cat ai sau cat ai chef sa dai . Dar cand dai .... asteapta recunoascator sa mai ti-o si iei . Ca asa-i pe forumuri . N-am inventat io "legea" asta . Pur si simplu asa e . Poti sa rezisti acestei "legi" ? Esti "miez" .

5 - Si la mine-n pagina s-au ridicat voci multe impotriva mea . Ba s-a trecut la ofense si jigniri grave . NICIODATA nu am raportat nimic . Ba , mai mult , m-am straduit sa fac fata , sa-mi "incalec" propinentii , sa arat perpetuu ce pot si cum "alunec" din atare situatii . Insa niciodata n-am incetat sa le respect opiniile . Raman , cum-ne cum , colegii mei de forum . Indiferent de faptul ca nu ne iubim prea mult .

.....................................

Si-am mai fi fo 5 capitole , dar cam tre' sa ies ........
modigliani

Mesajde modigliani » 31 Ian 2014, 12:46

6 - Nimic , dar absolut nimic , nu poate duce la eliminarea interventiei mele de mai sus . Este redactata ABSOLUT REGULAMENTAR , fara jigniri sau ofense , ....... este pura mea parere personala ! Si p-asta nu mi-o ia nimeni ! Expusa - poate dur - dar incadrata absolut in normele impuse de Regulament .
Sunt perfect constient ca poate nu-ti vine bine . Insa nu-i raportarea acesteia o solutie . Ci comportamentul tau pe viitor .......

..........................

si mai am ! ;)
modigliani

Mesajde ignatov andrei » 31 Ian 2014, 12:48

Modi, fiecare cum s-a nascut si educat! Eu sunt buricul pamantului in apicultura si-mi place sa ma laud. Da bine la tonusul general!
Mult mai important este cum ma simt eu, nu cum se simt ceilalti!
Am o varianta simpla, pe care am spus-o candva si pe forum:
- cine vrea sa scape de mine, nu are decat sa moara!
Vezi ce simplu e????
ignatov andrei

Mesajde modigliani » 31 Ian 2014, 12:59

Andrei , m-am STRADUIT sa fiu "blajin" ........

- Nu esti buricu' Pamantului in nimic , mah ! Nimeni nu e ....... Esti un aiurit care suna lumea la 11 noaptea ( probabil baut ) sa se mai umfle putin in pene .
- Poate nu conteaza pentru tine ce simt ceilalti . E dreptul tau . Dar ultimul ! Nu cere alte pretentii . Nu le vei primi ..... ( Narcisist , cum spuneam )
- Tonusul general , vesel si amiabil de pe acest forum , Andrei , n-are nicio legatura cu tine ....... Tu obosesti .
- Nu vrea nimeni sa scape de tine . Este doar ceea ce ai tu nevoie sa crezi despre ce si cat insemni p-acilea . Tu vrei sa ''sufere" lumea cand afirmi ca te retragi ......

...............................................

Tu "cauta-ti-o" in continuare ! Am tone de "alifie" pentru d-alde d-astia ca tine ! Ba chiar am masteratu' in domeniu , crede-ma pe cuvant ! ;) ;) ;)
modigliani

Mesajde BUNKA » 31 Ian 2014, 13:18

Ce faceti ma pe aici...pe la mine pe unde mai indraznesc sa scriu cate ceva cica ori e LITIGIU COMERCIAL ori e ceva RECLAMA MASCATA sau PE FATZA :lol: ...ce-i aici ma BAR DE NEGRI ???
Daca n-am facut eu ordine pe aici pe forum cand am avut ocazia de m-a unsera astia mini-moderator...acuma` stau si eu si ma uit ca la CANCAN TV :lol:
Ceva se intampla...nu stiu ce, da` se intampla...noroc ca intru mai rar si nu stau mult ca am treaba!
Am zis eu ca am sa deschid un topic, si am sa-l deschid ...si e pe o problema dureroasa legata de nea` Gica Dumnezeu sa aiba grija de sufletul sau...mai exact despre ceea ce se intampla la BURSA GICA ROMANESCU...pana la urma am s-o dau de gard chiar si la batelfield daca in alta parte nu se va putea !!

Hai, lasati injectiile si treceti la lucruri mai serioase adica legate de apicultura, ca asta e motivul principal pt care suntem "organizati" aici sub forma de adunatura multi-lateral colorata si diversificata :P
Sa traiesti Andrei ...nu te uita la Janese...e invidios :lol:
BUNKA

Mesajde BUNKA » 31 Ian 2014, 13:23

modigliani scrie:Andrei , m-am STRADUIT sa fiu "blajin" ........

- Nu esti buricu' Pamantului in nimic , mah ! Nimeni nu e ....... Esti un aiurit care suna lumea la 11 noaptea ( probabil baut ) sa se mai umfle putin in pene .
- Poate nu conteaza pentru tine ce simt ceilalti . E dreptul tau . Dar ultimul ! Nu cere alte pretentii . Nu le vei primi ..... ( Narcisist , cum spuneam )
- Tonusul general , vesel si amiabil de pe acest forum , Andrei , n-are nicio legatura cu tine ....... Tu obosesti .
- Nu vrea nimeni sa scape de tine . Este doar ceea ce ai tu nevoie sa crezi despre ce si cat insemni p-acilea . Tu vrei sa ''sufere" lumea cand afirmi ca te retragi ......

...............................................

Tu "cauta-ti-o" in continuare ! Am tone de "alifie" pentru d-alde d-astia ca tine ! Ba chiar am masteratu' in domeniu , crede-ma pe cuvant !

:lol: :lol: :lol: :lol:
"Bai" pescarule...am mai sters din zambetele tale sa fac loc si la ale mele..... :lol:
BUNKA

Mesajde pin » 31 Ian 2014, 14:03

modigliani scrie:- Tonusul general , vesel si amiabil de pe acest forum

Cred ca nu citim acelasi forum. Desi citesc acest forum de 3 ani de zile senzatia pe care o am eu este de "bisericuta". Exista un grup mai vechi care utilizatori care se considera "localnici" iar cei veniti ulterior sunt repeziti cu trimiteri la citit sau luati la "misto". Exista un fel de "bascalie" pe care o practicati intre voi dar de aici si pana la "tonusul general, vesel si amiabil de pe acest forum" e cale lunga. Sfaturile s-au rarity cu timpul. Acum trei ani erai nea Gica si Adi Hodis care raspundeau din cand in cand. Unul s-a prapadit iar celalalt nu mai posteaza. Inainte au fost altii. Acum greu mai gasesti pe cineva de la care sa ai ceva de invatat aici pe forum. Cei care stiu nu vor sa dea mai departe. Cei care scriu sunt amatori. In viata trebuie sa stii sa "furi" meseria de la profesori. Majoritatea sunt mandri de ei si mi se pare normal. Daca tu nu esti mandru de tine de ce ar fi altii? E o filosofie de viata. Nu am nevoie de recunoasterea ta pentru a ma simti mandru. Stiu mai bine ca tine ce am facut in viata. Si am libertatea sa fac ce vreau, sa plec sau nu de pe acest forum. Nu o sa-ti cer tie permisiunea sa plec sau sa revin de cate ori vreau.
pin

Mesajde CATALIN » 31 Ian 2014, 15:26

"bisericuta". Exista un grup mai vechi care utilizatori care se considera "localnici

poti numii una dintre bisericute ? poti spune ca si acum 3 ani erai la fel de activ pe forum ca si acum ? poti demonstra ca cineva care a adresat o intrebare a fost luat la misto.....?
daca moderatorii sau profesorii trimit cu link pe cineva o fac doar ca sa nu se explice de 5000 de ori aceeasi chestie..si cel interesat poate citi zeci de pqagini..insa usor usor ii dispare interesul...
cand i-am avut langa noi pe ccei buni i-am usuit usor-usor vazandu-i in explicatiile lor doar grandomani dar nu e chiar asa

de cand cu bursa cei care au participat si nu mai au dreptul...locurile1 in special ii mai vezi pe aci ori atunci umpleau paginile cu intrebari cu poze erau interesati peste masura...e o rusine sa venim sa aruncam cu pietre asa....
aaaa ca forumu are si maracini...asa e peste tot,uneori au rolul lor in orice ograda

unde sunt incepatori de acum 3 anii....oare au devenit profesionisti......o sa revin cu exemple
In natura nimic nu se pierde, nimic nu se castiga, totul se transforma”
CATALIN

Mesajde modigliani » 31 Ian 2014, 15:31

pin scrie:
modigliani scrie:Nu am nevoie de recunoasterea ta pentru a ma simti mandru. Stiu mai bine ca tine ce am facut in viata.

Pai si la faza asta de ce m-ai citat pe mine si nu pe Ignatov ? :shock: :shock: :shock:
modigliani

Mesajde janese » 31 Ian 2014, 15:32

pinule...
de trei ani pe forum trebuia sa stii forumu pe de rost!pana la data asta cam ce era de zis in apicultura s-a zis........si ca tot adusesi vorba de gicanu.....in ultima suta de ani nu s-a mai descoperit mare lucru in apicultura.
problemele care se ivesc sunt :
1. forumistu pune intrebari prostesti...fara sa se speteasca sa deschida o carte macar de minima apicultura.
2. forumistu pune probleme carora li s-a mai dat raspuns de cateva ori pana acum si el nu se speteste sa mai rasfoiasca forumu(functia cautare) si de aceea nu-i mai raspunde nimeni. in cel mai bun caz se gaseste cate unu tot incepator care se entuziasmeaza sa-l sfatuiasca...dar din insiruirea cuvintelor si orinduirea lor in propozitie il vezi pe entuziasmat ca a postat ce a citit undeva(sunt expresii in literatura apicola consacrate ,expresii care sar in ochi unuia , mai haisit in ale albinelor)
3. apare cate unu care zice..eu sunt cel mai......eu stiu tot si nu am ce citi nou de al voi...si atunci normal ca e luat in biza..dar nu cu expresii kolerice ci cu umor ..de aceea apar fetzele alea zambitoare puse destul de des!!!
4. cresterea albinelor suporta multe inovatii care au la baza aceeasi idee veche de cand lumea ...si toata lumea inoveaza!!...nucleul il face cu un cm mai ingust si apoi cere parerea celorlalti. ca uite la ce s-a gandit el....mai bate o tzinta in plus la rama si iar intreaba ce parere au ceilalti, pune carton mai negru decat cel negru care a fost pus pe capac si iarasi cere pareri......normal ca nu prea are cine sa se inghesuie sa-i spuna ca este ,, aceasi marie cu alta palarie".
si forumu se transforma intr-un dialog banal intre entuziasmatii inceptori ...... cand ,,localnicii mai vechi"intervin si mai taie din entuziasm,voi ii numiti ,,bisericuta".
5.ca cei mai batrani au glumele lor pe forum,si asta e adevarat...oriunde este asa pe lumea asta!..si intre fotbalisti...si intre pescari..etc...etc...acu ce ai vrea??la o discutie intre cinci pescari de cand lumea, sa poti intra si tu in dialog cu ei ,tu care abia ieri ti-ai luat undita????nu..taci si asculti si bagi la cap!!!
6.vezi pe la targuri sau pe camp in pastoral...mii de binevoitori care sunt gata sa bombardeze pe oricine ii iese in cale cu sfaturi si povete...dar imediat se autotempereaza cand apare unu mai batran si recunoscut in ale stupariei.....

in concluzie..oricine are o cutie cu albine in curte de cateva saptamani este as in cresterea albinelor si nu mai pridideste cu explicatii si sfaturi!!!!sunt altii imbatraniti de albine care nu se mai spetesc sa ia in seama vitejiile incepatorilor si mai sunt unii care striga in gura mare...eu sunt cel mai tare...cel mai bun si stiu tot!!!!!
janese

Mesajde ignatov andrei » 31 Ian 2014, 15:47

Ba fratilor, da ce mama dracu' faceti in casa la mine?????? :lol: Cum ati vazut ca s-a incalzit un pic, v-ati si mutat cu barfele aici! Ati adus si voi o tuica, o...ceva?? :lol:
ignatov andrei

AnteriorUrmătorul

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?