modigliani scrie:N-ar exista niciun temei raportat la regulament ca ceea ce scriu acum sa fie eliminat .
Pe "proprietatea mea" fac ce vreau! Nu te simti "jignit", tu le ai cu altele!!!!
modigliani scrie:N-ar exista niciun temei raportat la regulament ca ceea ce scriu acum sa fie eliminat .
ignatov andrei scrie:
Sa stii ca nu mi-am pus problema ca ma "pricopsesc cu cineva"! Am intrat pe forum doar pentru... a da!
janese scrie:ma moldovene..ca s-a o-ncheiem asa cordial si in urale...fa iute o poza proaspata cu ceva apicol de la tine de prin casa(ca poate zici ca stupina nu e langa tine)...sau din stupina..si pune-o iute pe forum sa-mi rupi gura!!!daca faci asta,eu ma angajez sa dau iute o fuga acasa de la munca si sa fac si eu o poza calda,proaspata si o pun si eu...asaaa...sa mai creasca nitel topicul asta al tau!!
janese scrie:ce e ma strambatura aia????eu ti-am zis ceva apicol...nu o sarma stramba!!!
daca-mi puneai una tocita de atatea transvazari...o acceptam!!!...dar asaaa...taci pana s-o toci si pe urma sa mai postezi!!!
modigliani scrie:Andrei , m-am STRADUIT sa fiu "blajin" ........
- Nu esti buricu' Pamantului in nimic , mah ! Nimeni nu e ....... Esti un aiurit care suna lumea la 11 noaptea ( probabil baut ) sa se mai umfle putin in pene .
- Poate nu conteaza pentru tine ce simt ceilalti . E dreptul tau . Dar ultimul ! Nu cere alte pretentii . Nu le vei primi ..... ( Narcisist , cum spuneam )
- Tonusul general , vesel si amiabil de pe acest forum , Andrei , n-are nicio legatura cu tine ....... Tu obosesti .
- Nu vrea nimeni sa scape de tine . Este doar ceea ce ai tu nevoie sa crezi despre ce si cat insemni p-acilea . Tu vrei sa ''sufere" lumea cand afirmi ca te retragi ......
...............................................
Tu "cauta-ti-o" in continuare ! Am tone de "alifie" pentru d-alde d-astia ca tine ! Ba chiar am masteratu' in domeniu , crede-ma pe cuvant !
modigliani scrie:- Tonusul general , vesel si amiabil de pe acest forum
"bisericuta". Exista un grup mai vechi care utilizatori care se considera "localnici
pin scrie:modigliani scrie:Nu am nevoie de recunoasterea ta pentru a ma simti mandru. Stiu mai bine ca tine ce am facut in viata.
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 53 vizitatori