Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Ignatov Andrei

Mesajde modigliani » 31 Ian 2014, 16:31

janese scrie:@modigliani
cand mi-a venit informatia ca ai postat am zis ,...stai asa ca se ia si asta de mine...si numai de el nu aveam eu acum chef de clinci!!!!

Ce sa am io cu tine , neica ? ( ai si-un MP edificator ) . Ce mi-ai fracut vreodata ? Ba , uneori zici ca postezi de la calculatoru' meu , sa mor io ! :D

Nu , fratioare ..... Nu . Cand ma bag la d-astea "grele" ...... ma bag direct unde trebe .

As continua sa-ti scriu aici . Insa MP-ul o va face glorios , fara putinta de tagada ( Pune , dracului , mana de citeste-l ! :lol: )

...........................................................

Sa traiesti ...... "maxim" ! ;)
modigliani

Mesajde paul » 31 Ian 2014, 16:35

modigliani scrie:
Asa si cu tine . "Din ce in ce mai rar , ..... da' bun !"

App , ai mai aflat ceva de Dorell ? :shock:

Di ce in ce mai rar si ... mai mic ! :lol:
Legat de dorell ... ar fi ceva sanse ! Vad c-a reintrat de alaltaieri Sorin Avram , baiatul pe care-l trimiteam noi la geam, la tanti sotia lu' dorell sa vada daca-l lasa pe forum la o joaca ... Tre' sa-l abordam . :P
LE ... cam mare dezmatu' pe pagina lu' Andrei ! Daca se supara si ne paraste la nenea administratoru' ?
Ultima oară modificat de paul pe 31 Ian 2014, 16:36, modificat 1 dată în total.
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde BUNKA » 31 Ian 2014, 16:36

paul scrie:
BUNKA scrie: Daca n-am facut eu ordine pe aici pe forum cand am avut ocazia de m-a unsera astia mini-moderator...

Acuma intreb si io ... de ce te-ai spalat ??? Aveam si eu ... o pila ! :x
Semneaza ... paul pilangiu' !
@ Andrei ... misto la tine-n apartament ! Lume buna, voie ... si mai buna ! :P
@ nea Jane ... ai scris pe topicu' asta cat ai scris semestrul trecut pe toate topicurile !!! Semne bune ... anu' are (ala nou chinezescu' , cica-i anu' calului !!!

Eu cateodata is cam neserios, or considerat astia ca nu mi-am facut treaba de moderator ca n-am banat pe nimeni, si nici n-am propus asa ca am sarit din schema fain si frumos la fel cum ma pusara acolo :lol: ...asa ca s-a zis cu pila ta...da` tu cum am vazut ca eshti descurcaretz, si joci la mai multe capete nu-mi fac probleme, iti tine Adrian spatele :lol: ...c-asa-i in tenis, daca cotizezi si la PSD si la PNL si la PDL...la final esti pe plus !! :lol:
BUNKA

Mesajde modigliani » 31 Ian 2014, 16:40

BUNKA scrie:Hai, hai...sa nu mai zabovim aicishea`...Ignatoave..nu plecam departe, revenim !! :lol: :lol:

.......... Here we go again ! :shock: :shock: :shock:

modigliani

Mesajde paul » 31 Ian 2014, 16:41

BUNKA scrie:da` tu cum am vazut ca eshti descurcaretz, si joci la mai multe capete nu-mi fac probleme, iti tine Adrian spatele :lol: ...c-asa-i in tenis, daca cotizezi si la PSD si la PNL si la PDL...la final esti pe plus !! :lol:

Bunkane ... crede-ma !!! Daca stiam c-ai calcat si tu intr-o urma de moderator, pe bune ca nu l-as mai fi luat ca model pe ... Adi !!! :lol:
Partea proasta-i alta ... Sunt restantier pe viata cu ... cotizatia ! :lol:
Dupa cum observi sunt fan ... alt stupar ! Si raman ... cel putin deocamdata ! :)
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde modigliani » 31 Ian 2014, 16:47

paul scrie:.. cam mare dezmatu' pe pagina lu' Andrei ! Daca se supara si ne paraste la nenea administratoru' ?

Personal mi se rupe !

Ar trebui ca-n fata lu' Big Brother sa ma dezic de parerea personala ? Mai bine ma ardeti pe rug ! Chiar si asa , tot am sa rostesc cu ultimul suflu ........ "E PUR SI STAGNARE ( in derizorium , paenibilizares , ridiculaenses , narcisismus , totalienses ridiculaes ........ ) " ! :D
modigliani

Mesajde alt stupar » 31 Ian 2014, 16:50

paul scrie:
BUNKA scrie:da` tu cum am vazut ca eshti descurcaretz, si joci la mai multe capete nu-mi fac probleme, iti tine Adrian spatele :lol: ...c-asa-i in tenis, daca cotizezi si la PSD si la PNL si la PDL...la final esti pe plus !:

Bunkane ... crede-ma !!! Daca stiam c-ai calcat si tu intr-o urma de moderator, pe bune ca nu l-as mai fi luat ca model pe ... Adi !!! :lol:
Partea proasta-i alta ... Sunt restantier pe viata cu ... cotizatia !
Dupa cum observi sunt fan ... alt stupar ! Si raman ... cel putin deocamdata ! :)

Vezi mah, ce ti-o baga Bunkanuu... cica d-astea te tii tu, om serios?...pe la spate, ai? :D
Bunkanee, stai capra daca-ti pun o poza " de acu'" ?
Fişiere ataşate
1391176491562.jpg
lada plina de albine, dalta si afumatorul
in rest... Dumnezeu cu mila !
alt stupar

Mesajde BUNKA » 31 Ian 2014, 17:19

Da unde-s albinele maaaa...unde-i puietu`??...baga de alea !!
Hai ca la voi e cald..0 grade boierie...sigur ai puiet! :lol:
BUNKA

Mesajde BUNKA » 31 Ian 2014, 17:26

paul scrie:
BUNKA scrie:da` tu cum am vazut ca eshti descurcaretz, si joci la mai multe capete nu-mi fac probleme, iti tine Adrian spatele :lol: ...c-asa-i in tenis, daca cotizezi si la PSD si la PNL si la PDL...la final esti pe plus !! :lol:

Partea proasta-i alta ... Sunt restantier pe viata cu ... cotizatia ! :lol:
Dupa cum observi sunt fan ... alt stupar ! Si raman ... cel putin deocamdata !

Paulica, cate grade sunt la tine?...daca erai orientat il luai de model pe Genutzu ca-i mai aproape de noi..la domnu` Stupar acolo iarna-i ca vara, e 0 grade cum zice bucuresteanu` casca matzele de caldura..sigur are puiet in laditze, da il ashteptam sa ne puna si poze cu puietu`...daca are prea mult poate iti da si tie nishte rame cu pueet :lol:
BUNKA

Mesajde alt stupar » 31 Ian 2014, 17:28

Au puiet?
Treaba lor, treaba mea e sa bag la d'astea...bag pe foc, bag la foi sa am ce baga la crescut cand vine vremea, bag "in cap" ca asa-i iarna :D Vezi ca paharu ala de pe masa-i plin si afara-s numa 0 grade... ia arata tu unu de incalzit la minus 20 sau cat e pe ulitza ta :lol:
lada plina de albine, dalta si afumatorul
in rest... Dumnezeu cu mila !
alt stupar

Mesajde BUNKA » 31 Ian 2014, 17:32

alt stupar scrie:Au puiet?
Treaba lor, treaba mea e sa bag la d'astea...bag pe foc, bag la foi sa am ce baga la crescut cand vine vremea, bag "in cap" ca asa-i iarna :D Vezi ca paharu ala de pe masa-i plin si afara-s numa 0 grade... ia arata tu unu de incalzit la minus 20 sau cat e pe ulitza ta :lol:

A meu ii mai mic si ii tare si l-am servit deja...nu mai am la ce sa fac poze ca si blitzu-i inghetzat de la ger !
BUNKA

Mesajde modigliani » 31 Ian 2014, 17:37

Si iata cum o pagina personala ce s-a voit a fi IMPECABILA de catre "proprietar" a devenit taram de zeflemele !!! :lol: :lol: :lol:

Fratilor , asta n-are nicio legatura cu APICULTURA . Ci cu "extraterestra" abilitate de-a fi OM ! OM respectat de OAMENI !
modigliani

Mesajde modigliani » 31 Ian 2014, 17:45

p.s. Scuza-ma Andrei ..... E adevarat c-am intrat incaltat . Da' sigur m-am sters bine pe talpi la intrare . Nu vezi ce termeni eleganti utilizez ?
Pe bune , chiar fac eforturi in acest sens . Ma stradui , pe cuvant ! :shock:
modigliani

Mesajde modigliani » 31 Ian 2014, 17:53

ignatov andrei scrie: Am intrat pe forum doar pentru... a da! Ca vremurile se mai schimba, ca mai apar si "bonusuri", e "risicul" celor care "rishca"!

Si-ai "rischat" ....... si-ai tot primit ! Cu nemiluita ! :D

Insa chiar asa , fratioare , vremurile se mai schimba ....... Fara nicio legatura cu ce vrem noi de la ele , fara sa ne intrebe cat de "mieji" suntem ........ .

.........................................................

Amu , te-ntreb io , la cate "bonusuri" ai primit in mai putin de 24 de ore , ......... CAND AI DE GAND SA NE MULTUMESTI ? Ca , vezi tu , ...... noi ti-am dat , deh !
:shock:
modigliani

Mesajde modigliani » 31 Ian 2014, 18:33

ignatov andrei scrie:Ba Janese, adica tu stii pe cineva de pe forum, de la care eu am avut ce invata in domeniul apicol???????

PFAAAAAAAI de capu' meu , ....... API MIEZU , trai-v-ar albinele voastre .......

......................................

Deja nu ma mai pot abtine ....... Andrei , ma ingretosezi . :oops: :oops: :oops: Esti ridicol , domnule ! Patetic de-a dreptul ! "Rasfoiesc ( doar ) ultimele 5 pagini ale acestui topic si-mi vine sa sparg calculatoru' !

Auzi , nu vrei statuie-n fata forumului , la logarea fiecaruia ? Uite , daca-ti face tie bine ..... promitem ca pe langa parola sa-ti aducem osanale .
Vrei ?
modigliani

Mesajde jenica67 » 31 Ian 2014, 18:57

Frate toti se codesc si gasesc motive, sa nu spuna ca sunt zgarciti. Vino la mine, ii si cald si inauntru si afara, am si tuica de asta toamna, mai am si tuica de la nunta lui fiul meu si de la botezu lui nepotu meu, e dinaia uitata de vreme, are ceva mai mult de 17 ani. Am si vin, dar nu ma laud cu el, am visinata clasa intai. Mai gasim si ceva zamuri de plosnite si alte arome prin bar. Maine am mai comandat o jumate de porc la CxC, lasa-i pe laudarosi aia. :lol:
jenica67

AnteriorUrmătorul

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?