dumy academy scrie:Veste bună pentru apicultorii români. Parlamentul României a adoptat marţi, 10 noiembrie, Legea Apiculturii. Aceasta are ca obiect reglementarea activităţii apicole, în scopul valorificării superioare a resurselor melifere şi a produselor apicole şi, totodată, asigurarea compatibilităţii legislaţiei naţionale cu reglementările europene în domeniu.
...
Astfel, orice persoană fizică sau juridică poate practica legal apicultura dacă: îşi înscrie familiile de albine la Registrul agricol, le înregistrează/autorizează la Direcţia sanitar veterinară şi pentru siguranţa alimentelor din judeţul de domiciliu, deţine carnet pentru stupină şi are familiile identificate în sistemul unitar de identificare a stupinelor şi stupilor.
...
Mijloacele de transport autopropulsate care efectuează transportul stupilor în pastoral vor fi scutite de plata taxei asupra mijloacelor de transport în termen de 30 de zile de la data publicării legii în Monitorul Oficial.
ignatius scrie:salut, deci stie cineva daca se plateste taxa de mediu la tractoare U650? multumesc
ignatius scrie:Multumesc, asa este, am aflat si eu de la politie ca nu se plateste taxa de mediu, o alta intrebare: la RAR cu ce acte trebuie sa ma prezint pt a putea inmatricula tractorul? carte de identitate? daca a fost inmatriculat si are carte e mai simplu? Daca nu a fost inscris la primaria vanzatorului cum procedez? te rog da-mi un numar de telefon pt ca vreau sa te sun si sa te rog sa imi dai mai multe informatii. cu stima
misu mihai scrie:Stie careva daca vreau sa inmatriculez un camion apicol mai trebe sa platesc taxa de mediu?
Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 44 vizitatori