Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Ignatov Andrei

Mesajde modigliani » 02 Feb 2014, 17:11

ignatov andrei scrie:
modigliani scrie:
State scrie:Bai, n-am prins meciul ......

Nici n-aveai cum ..... S-a desfasurat dincolo de forum , pe la 11 noaptea in telefoane exasperante !

De ce esti ordinar, bai muratura??????? De ce minti????

Andrei , dragule , esti usor nervos ? :shock:
Dar de ce ? Mai nervos decat mine cand iti respingeam apelurile de dupa orele firesti ale unei conversatii telefonice normale ?

Sau altfel : cum de nu-ti aduci aminte de ele ? Ce anume face sa nici nu-ti amintesti ca acestea au existat ?
Iti pierdusei ceasul sau notiunea timpului ? :shock:
Banuiesc sincer ca nu vrei sa fac publice banuielile mele asupra cauzei lapsusului tau .......

Despre restul acuzelor extrapolam in timp . N-as epuiza toata distractia in doar o postare sau doar intr-o zi ..... Mai trebuieste sa ne amuzam si maine ..... ;)

App , nici nu-ti imaginezi ce public are Pagina ta Personala . Mai ales de cand am urcat si eu pe "scena" . Cica facem un duo fabulos ! :D
Cum dracului , doar vorbind despre albine si autoelogiindu-te n-a avut atata trafic si vizualizari ca de doua zile incoace ? Hmmmm , ..... ciudat ......
modigliani

Mesajde cristian bh » 02 Feb 2014, 19:54

XXL scrie:... intepaturile sunt normale pe un forum de apicultură,necazul e că mogli nu are nici o legătura cu ce se discută pe aici si ca de obicei transformă orice discutie intr'o mocirlă in care ii place sa se scalde...pacat ca mircea tolereaza un asemenea personaj care nu stie decat sa arunce cu laturi pe unde apucă

1.judecand doar dupa yd dumitale,si cele afirmate mai sus, pudoarea pe care o afisati nu va prinde bine deloc :D
2.userii acestui forum sunt diferiti unul de altul pt ca daca ar fi dupa conceptia dumitale toata lumea ar trebui sa fie suparata si intoleranta unul cu altul.Pt ca cei cu rang de ,guru, stau la fileu si o lovesc doar din voleu.
Altii ca mine pt care cele cateva fam de albine sunt un hobby placut,la fel ca si un borcan cu miere din ceea ce culege albina din natura,cunostinte apicole suficiente n-am destule pt mine darmite si pt altii.Atunci se pune problema ce-as putea io discuta cu andrei de exemplu si sa nu intru in ridicol? Da uite ca mai e unul ca si pictoru,cu care de altfel am avut un duel nedecis inca,si forumul devine interesant si pt altii.
Grija bosului n-o purta tu ca stie el probabil sa-si poarte si singur :lol: S
Onorabililor,sa fim generosi:daca putem, sa resuscitam si capra vecinului!
cristian bh

Mesajde XXL » 02 Feb 2014, 21:39

cristian bh scrie:
XXL scrie:... intepaturile sunt normale pe un forum de apicultură,necazul e că mogli nu are nici o legătura cu ce se discută pe aici si ca de obicei transformă orice discutie intr'o mocirlă in care ii place sa se scalde...pacat ca mircea tolereaza un asemenea personaj care nu stie decat sa arunce cu laturi pe unde apucă

1.judecand doar dupa yd dumitale,si cele afirmate mai sus, pudoarea pe care o afisati nu va prinde bine deloc :D
2.userii acestui forum sunt diferiti unul de altul pt ca daca ar fi dupa conceptia dumitale toata lumea ar trebui sa fie suparata si intoleranta unul cu altul.Pt ca cei cu rang de ,guru, stau la fileu si o lovesc doar din voleu.
Altii ca mine pt care cele cateva fam de albine sunt un hobby placut,la fel ca si un borcan cu miere din ceea ce culege albina din natura,cunostinte apicole suficiente n-am destule pt mine darmite si pt altii.Atunci se pune problema ce-as putea io discuta cu andrei de exemplu si sa nu intru in ridicol? Da uite ca mai e unul ca si pictoru,cu care de altfel am avut un duel nedecis inca,si forumul devine interesant si pt altii.

...cristiene ramai cu vaca,...cum care vaca? aia nucleara
...probabil daca era mai rau
nu era asa bine
XXL

Mesajde XXL » 02 Feb 2014, 21:45

modigliani scrie:

Prietene , acum am sa fac o mica demonstratie a totalei dumitale incapacitati de percepere a realitatii .

- Evident , nu am nicio legatura cu discutiile tematic-apicole , pe care nu le deranjez . Ori acest lucru este de notorietate pentru absolut oricine gandeste putin sau ma cunoaste bine ca user al acestui forum . Insa am o foarte mare legatura cu subiectele non tematice , predilect Cafenea si Battlefield . Cand si cand , ca si aici , intervin in Pagina Personala a cuiva . categoric , cu parerea personala . Parere despre care am scris si mai sus , nu are cum sa mi-o interzica sau contrazica absolut nimeni . Ori asta po' s-o blamezi pana la Pastele Cailor , n-ai niciun fundament in baza caruia s-o faci .

- Eu doar "creez" mocirlele . Este perfect adevarat ca ma distrez teribil facand "victime" . Insa la fel de cunoscut este si faptul ca de obicei nu ma iau eu de nimeni sau nu-l tarasc in acestea ( foarte rar totusi o fac , si doar in situatiile in care oarecine da dovada flagranta de incapacitate sociala , de gafe de neiertat , etc ) . Faptul ca multi , ca si d-ta acum , decideti sa faceti o "baie" in respectivele mocirle ...... nu mai este responsabilitatea mea . Dar repet , imi place teribil sa o "exploatez" ulterior .

- Dragul meu , Mircea , admin , nu "tolereaza" nici mai mult nici mai putin decat faptul ca "exploatez" aceste situatii ( ca si aceasta postare , de exemplu ) fara sa incalc sub nicio forma regulamentul . Prin comparatie , gasesc mult mai deranjanta si incitanta postarea ta decat raspunsul meu . Care , perfect adevarat , este cinic si ironic ! Dar asta , daca este facuta cu nitica maiestrie , nu contravine normelor de adresare si de postare in forum . Unde totusi am "sarit calul" am fost penalizat ca oricare alt user .....

- Desi nu ti-am adresat vreodata macar o vorba .... iata ca tocmai descopar inca un antipatizant . Cu toate astea inca nu m-ai mobilizat suficient sa te invit la "baita" in mocirla . Este alegerea d-tale daca te retragi acum elegant sau doresti "escaladarea" situatiei . Nu esti nici primul si nici ultimul caruia-i stau in coaste . Dar , evident , asta nu ma deranjeaza absolut deloc . Insist , desi nu ti-am zis niciodata nicio vorba . Unii au inteles ca generez o "hora" careia nu-i pot face fata , altii si-au asumat-o vitejeste . Cei din ultima categorie au sfrasit cu nervii tandari recurgand la injurii abjecte .( numai azi fo doi m-au injurat ..... ca ultim act "vitejesc" al conduitei lor civic-sociale . Cum spuneam , le-am dat nervii peste cap . )

................................................................

Ca sa dai totusi dovada de nitel discernamant , am sa te rog sa fi de acord cu faptul ca ti-am vorbit extrem de civilizat , fara injurii , fara "mocirleli" . Insa nimic nu ma poate obliga ca spusele mele sa-ti si fie placute . Si nici nu am pretentia asta la ceea ce tocmai ti-am scris .
Poate asa intelegi de ce Mircea ma ..... tolereaza , sau poate poti face cumva dovada faptului ca raspunsul meu , prin absolut fiece fraza , este o "mocirla".

Hai , mai vorbim . Oricand , despre orice . Depinde de d-ta ce pozitie preferi ca interlocutor al meu . Personal , recunosc , imi doresc mult sa faci acea alegere care mi-ar conferi cateva zile-saptamani de distractie teribila . Dar n-o impun . Fiecare alege ce simte .

...mogli,n-am timp sa ascult prostii
n-am timp sa ascult porcarii zi de zi
n-am timp asha ca ..las pe alta data :D
nu era asa bine
XXL

Mesajde catalin.profiri » 02 Feb 2014, 22:23

Guys, va rog frumos, daca se poate sa va mutati pe battlefield sau mocirla sau alte topicuri. Putem reveni la apicultura pe pagina asta? :roll:
„În conformitate cu Sfintele Scripturi, capătul posibilităţilor umane este frecvent locul de întâlnire cu Dumnezeu.”
catalin.profiri

Mesajde ignatov andrei » 03 Feb 2014, 01:02

catalin.profiri scrie:Guys, va rog frumos, daca se poate sa va mutati pe battlefield sau mocirla sau alte topicuri. Putem reveni la apicultura pe pagina asta? :roll:

NU!
ignatov andrei

Mesajde modigliani » 03 Feb 2014, 02:31

XXL scrie:...mogli,n-am timp sa ascult prostii
n-am timp sa ascult porcarii zi de zi
n-am timp asha ca ..las pe alta data

:D :D :D :D :D
Aiurea !
Iata cum tocmai descoperim ca te contrazici de unu' singur !
Pai cum , frate , zici ca n-ai timp de prostii dar esti foarte la curent cu activitatea mea pe forum ?
Asta presupune , logic , faptul ca-mi citesti toate "prostiile" ! Cin' te pune ?

.........................................

Uite ce ne propun baietii , ca cica sa mergem la Battlefield . Mergem ?
modigliani

Mesajde ignatov andrei » 03 Feb 2014, 21:49

De la mine... pentru voi!

ignatov andrei

Mesajde cristian bh » 06 Feb 2014, 12:58

XXL scrie:
cristian bh scrie:

Ramas,si venit cu ea in ciurda. :D
PS.La mine in sat,din luna mai se scot vacile la pasunat,ciurdaru ii tigan binenteles,dimineata fiecare cu vacuta lui o plimbarica la coada vacii,rezultatul........good by greatcorporation :!:
Intrebare?
Cum se chiama ala de-i ruda de sange cu vaca,si se uita gales dupa iea,......multumindu-se sa o admire,.............de la distanta impusa de normele castitatii lui binenteles, :?:
Onorabililor,sa fim generosi:daca putem, sa resuscitam si capra vecinului!
cristian bh

Mesajde XXL » 06 Feb 2014, 21:52

cristian bh scrie:
XXL scrie:

Ramas,si venit cu ea in ciurda. :D
PS.La mine in sat,din luna mai se scot vacile la pasunat,ciurdaru ii tigan binenteles,dimineata fiecare cu vacuta lui o plimbarica la coada vacii,rezultatul........good by greatcorporation :!:
Intrebare?
Cum se chiama ala de-i ruda de sange cu vaca,si se uita gales dupa iea,......multumindu-se sa o admire,.............de la distanta impusa de normele castitatii lui binenteles, :?:

...chiar nu ma intereseaza cum ti se mai zice in sat...oricum consatenii te cunosc mai bine :D
nu era asa bine
XXL

Mesajde modigliani » 06 Feb 2014, 23:16

XXL scrie:
...chiar nu ma intereseaza .......

Dragule , acest stupidoid "nu ma intereseaza" este , de obicei , un minunat refugiu pentru cei ce ar putea raspunde glorios - fara sa minta - "Coae , sunt depasit . Atata pot , vai soarta mea ..... Pardon , n-am vrut sa deranjez , am gresit ..... " .

Treaba asta cu "nu ma intereseaza" ai mai bagat-o patetic si referitor la mine si la contributia mea p-acilea ..... Iti faci iluzii desarte crezand ca poate am uitat-o sau am trecut superficial de ea . Nu-ti face rau amagindu-te cu "cai verzi pe pereti" ..... Eu n-am cum sa uit si n-am cum sa nu "amendez" o chestie ca asta . Nu mi-e-n fire . Nu ma pot abtine . Aiaie , nai ce sai faci .....

Pai pe cine-a mancat in kur sa se bage de-aiurea-n seama fara sa-l tina izmenele ? Nu pe tine ?

Acu' , fratioare , de te-a mancat in izmene ..... nu ne aburi stupid-infantil cu "nu ma intereseaza" , ca nu tine ! Deja ne INTERESEZI tu pe noi ! :D :D :D

Sper ca nu te superi prea tare ca ...... NE INTERESEZI ! ;)

...........................................

Gogule , daca realmente "nu te interesa " ce-i p-acilea ...... nu interveneai patetic si , evident , nu faceai subiectul acestor ultime discutii .
Acu' joaca ! Tu ai vrut ! ...... Avem muzichie berechet !

Hai ,...... sa traiesti ! ;) Baga mare-n continuare ........ Noi ..... oricand dispusi si disponibili .
modigliani

Mesajde ignatov andrei » 07 Feb 2014, 15:10

Mai Andrei , perfect adevarat ca asta-i PAGINA TA PERSONALA , insa hai sa-ti explic una-alta .
Vezi tu , cand eu am afirmat ca-s "om de forum" n-am facut referire strica sau exacta la Stuparitul . Activez pe vreo 8 - 9 forumuri , de diferite orientari , de cativa ani de zile . Ani de zile in care mi-am perfectionat abilitatea de-a "jongla" cu regulamentele .... dar fara sa le incalc cumva ( sau doar cand am eu chef , dar atunci o fac riscand cu buna stiinta anumite penalizari )

Mai baiatule, vreau sa-ti spun ca, am priceput ce fel de "marca" esti!
Ai calcat si tu pe "anumite necesitati fiziologice" ale oamenilor adevarati - care s-au distrat la un gratar in natura - si ai incercat sa dovedesti ce "scula ai tu pe incaltari"!
Ba' nenicule, era mai frumos sa-mi trimiti MP, ca sa te invat cum sa-ti "igienizezi" incaltarile!
Nu era nevoie de argumente gen... "curva masculina"!
Eu nu am nevoie de sustinere din partea colegilor de forum (multumesc colegilor pentru aprecieri), tu esti cel care ar trebui sa-ti dai seama ca ai bocancii plini de balega si ca intri neinvitat prin topicuri!
ignatov andrei

Mesajde modigliani » 07 Feb 2014, 21:40

XXL scrie:... vitanja ...

Si pana ma dezplictisesc io si-s gata de tavaleala ...... fa-ti temele temeinic ! Intentionez sa combatem in limba romana :

http://dexonline.ro/definitie/vidanja
modigliani

Mesajde XXL » 07 Feb 2014, 22:10

...să mori tu :P dacă tot ai dex-ul aproape cauta si definitia la: ,,mâncător de rahat,, eu asha te am trecut in agendă
nu era asa bine
XXL

Mesajde peterneamt » 07 Feb 2014, 22:16

:cry:
peterneamt

Mesajde modigliani » 07 Feb 2014, 22:17

XXL scrie:...să mori tu :P dacă tot ai dex-ul aproape cauta si definitia la: ,,mâncător de rahat,, eu asha te am trecut in agendă

In agenda aia a ta scrie si ca tu esti rahatul si ca eu te "halesc" cu orice litera tastez in "dialogul" cu tine ? :lol: :lol: :lol:

Acu' pe bune , ii lasam omului pagina in pace ? Ne mutam la Battlefield ? Vad ca te mananca rau de tot ! Nu pot sa te las nescarpinat ...... N-as fi un bun coleg daca n-as face asta ........ ;)

Zii , ne mutam la ...... "vitanja" ( asta , asa , ca sa ma poti si tu intelege , naibii ...... ) ???
modigliani

AnteriorUrmătorul

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?