Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINA APICULTORULUI INCEPATOR

Aceasta sectiune este dedicata apicultorilor aflati la inceput de drum .Aici se pot adresa intrebari oricat de simple ...
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

remorca vs camioneta

Mesajde slvstanciu » 06 Feb 2014, 23:39

Buna ziua,
Sunt si eu mai nou in acest domeniu, cativa ani am stat cu stupii pe vatra, anul trecut am mers in pastoral, dar am platit transportul.
Acum vreau sa imi iau propriul mijloc de transport, si sunt in dubii intre o remorca cu doua osii si camioneta de 3 500km.
Parerile sunt impartite, unii spun ca remorca scutura foarte tare, riscand sa rup ramele si implicit sa sufoc albinele.
Cu ce ati transportat, ce imi recomandati?
slvstanciu

Re: remorca vs camioneta

Mesajde proapis13 » 06 Feb 2014, 23:44

Una e una si alta e alta,eu am camioneta si pot cara cati vreau fara sa am nevoie de platforma/remorca
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

Mesajde modigliani » 06 Feb 2014, 23:45

Salut ! Intrucat deschizi topicuri peste topicuri cu acelasi subiect ...... io prefer un PERIDOC ! Sa-mi care la primavara barca la Tulcea , nah !

Altfel , ..... ce mai zici ? ce mai faci ? :shock:
modigliani

Mesajde MIHAI BALS » 07 Feb 2014, 00:31

slvstanciu scrie:Buna ziua,
Sunt si eu mai nou in acest domeniu, cativa ani am stat cu stupii pe vatra, anul trecut am mers in pastoral, dar am platit transportul.
Acum vreau sa imi iau propriul mijloc de transport, si sunt in dubii intre o remorca cu doua osii si camioneta de 3 500km.
Parerile sunt impartite, unii spun ca remorca scutura foarte tare, riscand sa rup ramele si implicit sa sufoc albinele.

eu as prefera camioneta.
mai ales ca la 3500 km e ca si noua!!!
MIHAI BALS

Mesajde B-father » 07 Feb 2014, 00:36

o camioneta cu remorca dupa ea
B-father

Mesajde csaa » 07 Feb 2014, 00:42

Cred ca ati vrut sa spuneti camioneta de 3,5 tone, nu?
csaa

Mesajde mosneagu » 07 Feb 2014, 01:20

slvstanciu scrie:Buna ziua,

Daca cumperi remorca cu ce o tragi?
Trebuie sa ai masina care sa o duca; cel mai bine cumperi camioneta si apoi o remorca care sa poata fi trasa de camioneta (asta daca ai stupi suficienti pentru amindoua).
Fişiere ataşate
ok_125009.jpg
eu cu asta lucrez si merge bine
mosneagu

Mesajde slvstanciu » 07 Feb 2014, 02:10

csaa scrie:Cred ca ati vrut sa spuneti camioneta de 3,5 tone, nu?

da 3500 kg :D
slvstanciu

Înapoi la PAGINA APICULTORULUI INCEPATOR