delorin I scrie:Acum urmeaza o serie pe care proapis le ar posta la concurs si ar intreba: ce avem noi aici? 2 din aceste poze demonstreaza miile de randuri scrise si care se constituie in teorie! Trist dar adevarat acum experimentam teoria.....
delorin I scrie:Am avut hraniri de completare cate 5 kg de roi! Pe langa ce mai aveau! NU tot ce e acolo este rezultatul inmultirii prin exces de divizare! NU am facut asta! Sunt in cea mai mare parte cumparate! Drept am belit-o pe mana mea! NU am accesat fonduri! Tot ce am facut este suta la sunta din banii mei! Corect! Asta stiu! Ce nu stiu este ce as fi putut face in cazul de mai sus!
dorindafi scrie:delorin I scrie:Acum urmeaza o serie pe care proapis le ar posta la concurs si ar intreba: ce avem noi aici? 2 din aceste poze demonstreaza miile de randuri scrise si care se constituie in teorie! Trist dar adevarat acum experimentam teoria.....
frumoase , frumoase ce mai incolo-ncoace . vad ca pozele se shi maresc , se shi micesc , ai dat dracu aparatu![]()
AI SCRIS : ,, din aceste poze demonstreaza miile de randuri scrise "
ZIC EU : shi putzinele citite
Florin Dobre scrie:p.s. Mortalitati nu sunt numai la tine. Putini au taria de caracter sa se expuna .
dorindafi scrie:sal. colegu pustu
sa expui un asemenea film e greu digerabil pt cei care au avut bunavointza sa vizioneze ceace ai postat
alt stupar scrie:si ?
La ce te asteptai ? Sa curga numai lapte si miere ??? Miere vad ca a curs... prin centrifuga aia de ti-ai cumparat-o... i-ai stors pana dracu i-o luat !
Hotaraste-te !
Esti muiere... stai atunci si boceste si blestema-ti nenorocul si nesansa !
Esti barbat ? Aaaa... pai daca-i asa, strange din dinti, vezi undea-i dat cu bata-n balta (ca ai dat, nu gluma !) si ia-o de la capat, nene !
Cum ziceam, hotaraste-te !
pustu scrie:Florin Dobre scrie:p.s. Mortalitati nu sunt numai la tine. Putini au taria de caracter sa se expuna .
si daca se expun ce primesc ?!
Florin Dobre scrie:pustu scrie:Florin Dobre scrie:p.s. Mortalitati nu sunt numai la tine. Putini au taria de caracter sa se expuna .
si daca se expun ce primesc ?!
Au ocazia sa primeasca un dus rece.![]()
E mare lucru sa fii capabil sa-ti accepti greselile, sa mergi mai departe si sa incerci sa nu le mai repeti. Nu toti pot face asta...ca da prost la imagine. E mai dulce sa dai bine in poza.
Depinde ce conteaza mai mult pentru fiecare: imaginea sau realitatea.
Florin Dobre scrie:O sa razi...tocmai ti-am citit experimentul cu coloniile mamut.
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 56 vizitatori