Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: paul

Mesajde paul » 08 Feb 2014, 18:23

Toti acesti roi au primit preventiv cate o portie !
LE ... faceam mai multe poze dar ... s-o descarcat bateria !!! L.A.-ule, n-ai mah si niste baterii :?:
LE2 ... ghinion curat !!! Cand sa pozez si familiile pe 7-8 rame ... 8-)
LE3 ...din cauza ta (L.A.) si a altor cativa curiosi de pe aici , pierd titlul de " userul model" al forumului acordat de Mircea (site admin) pentru ca nu am incarcat platforma cu poze !!! :(
@ State ... in total sunt vreo 14 !
@ Mosuleee , cu astia la tei ... RUP CENTRIFUGA !!! :idea:
@L.A.-ule ... vezi mah ce stupina " asezata" am ??? Asta inseamna ... SELECTIE !!! :lol:
VA URMA !!! ...
Fişiere ataşate
tdscn0823.jpg
haleala ...
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde gica.mosu » 08 Feb 2014, 18:29

Pauleee, s-ar pute sa' ai nevoi di pampers :P a-ti trimiti mosu, inclusiv baterii :idea:
Sa ne multumin cu ce avem,sa ajutam si pe altii si sa ne rugam sa fim sanatosi!!!!
gica.mosu

Mesajde paul » 08 Feb 2014, 18:36

gica.mosu scrie:Pauleee, s-ar pute sa' ai nevoi di pampers :P a-ti trimiti mosu, inclusiv baterii :idea:

Mosulee ... banuiesc ca din cauza varstei si a dioptriilor cat fundul la borcan n-ai bagat de seama ca albina nu-i nici macar ridicata la speteaza superioara ! Se pare ca mai au miere suficienta in rame ! :o Pozele au fost facute astazi la o temperatura a mediului ambiant de peste 5*C ! Nu cred sa fie nevoie de pampersi ... anu' asta ! :P
LE ... da' ai matale care-i iernezi cate o duzina intr-o lada nu au nevoie de ... o vidanja ??? :lol:
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde proapis13 » 08 Feb 2014, 18:48

Bun venit in marea familie a apicultorilor forumisti :!: :lol:
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

Mesajde paul » 08 Feb 2014, 18:51

proapis13 scrie:Bun venit in marea familie a apicultorilor forumisti :!: :lol:

Multumesc frumos !
Bine v-am gasit !!! :lol:
Am uitat sa precizez ... astia 10 pe care i-am pozat sunt de pe o locatie !
In alt loc mai am ... 12 ! :) Sper sa ajung la ei sambata viitoare !
paul

Mesajde proapis13 » 08 Feb 2014, 18:56

Eu unul am vazut si mi-au placut roii tai,nici ai mei nu sunt prea breji,i-ai vazut..
Linga turta aia trebuia sa-i mai pui si una proteica,de acuma iarna nu mai are putere
O sa le ajunga pina la primul polen iar cu ceva ajutor de la mama natura si din sac ii intaresti pina la salcam
salve :D
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

Mesajde gica.mosu » 08 Feb 2014, 19:12

paul scrie:
gica.mosu scrie:Pauleee, s-ar pute sa' ai nevoi di pampers!!!! a-ti trimiti mosu, inclusiv baterii :idea:

Mosulee ... banuiesc ca din cauza varstei si a dioptriilor cat fundul la borcan n-ai bagat de seama ca albina nu-i nici macar ridicata la speteaza superioara ! Se pare ca mai au miere suficienta in rame ! :o Pozele au fost facute astazi la o temperatura a mediului ambiant de peste 5*C ! Nu cred sa fie nevoie de pampersi ... anu' asta !!!!
LE ... da' ai matale care-i iernezi cate o duzina intr-o lada nu au nevoie de ... o vidanja ??? :lol:

DA....Multi dintre voi=moldovenii (si nu numai)....a-ti vrea sa' aveti asa ma'toi :P ...doi a'ntr-o lada(sant roi....azi la 2* ora 15) !!!!
Fişiere ataşate
poze noi 008.JPG
Sa ne multumin cu ce avem,sa ajutam si pe altii si sa ne rugam sa fim sanatosi!!!!
gica.mosu

Mesajde gica.mosu » 08 Feb 2014, 19:37

paul scrie:Tot roi ...

Paule,am gasa't ochelarii+2,5....Ce's petili alea pi rameee :?: :idea:
gica.mosu

Mesajde paul » 08 Feb 2014, 19:40

gica.mosu scrie:
paul scrie:Tot roi ...

Paule,am gasa't ochelarii+2,5....Ce's petili alea pi rameee :?: :idea:

Mosulee ... poate-o fost vreuna cu talent la pictura ! :lol:
paul

Mesajde paul » 08 Feb 2014, 19:43

gica.mosu scrie:
DA....Multi dintre voi=moldovenii (si nu numai)....a-ti vrea sa' aveti asa ma'toi :P ...doi a'ntr-o lada(sant roi....azi la 2* ora 15) !!!!

Ia zii drept ... cat i-ai lasat deschisi ca sa se ridice toata albina pe speteze ??? :lol:
Oricum ... arata super !!! Se observa ... desavarsirea !!! :lol:
paul

Mesajde gica.mosu » 08 Feb 2014, 19:51

Daa....Drept a-ti za'c...Le-am tras vooo....doua..." ciocaniiii"....Aveau (purtau )...tangaaa :lol:
gica.mosu

Mesajde paul » 08 Feb 2014, 20:03

Cred ca ati sesizat lipsa condensului sau a mucegaiului, chiar daca am fund plin la stupi !
Cred ca apreciati pozitia ghemurilor la aceasta data !
Precizare f.f. importanta ... cei din photo sunt roi facuti pe 23 iulie (2R puiet+2R miere+regina la cutiuta) !!!
paul

Mesajde State » 08 Feb 2014, 20:08

Paulica , sa-ti traiasca toti roii!

Dar niste fotografii cu albine, n-ai ? :lol:
Chiar daca va trăi printre găini,o privighetoare nu va cotcodăci niciodată.
State

Mesajde paul » 08 Feb 2014, 20:11

State scrie:Paulica , sa-ti traiasca toti roii!

Dar niste fotografii cu albine, n-ai ? :lol:

Multumesc frumos !!! :)
Si tu ... Brutus ??? :o
Foto cu albine ... n-am ! Da' nu-i problema ... crestem noi mari ! :P
paul

Mesajde Ioan Ursachi » 08 Feb 2014, 20:57

Foarte frumos domnule paul !! Interesanta operatiunea asta cu iernatu roiurilor :D.
"Mică este între cele zburătoare albina, dar rodul ei întrece orice dulceaţă."Intelepciunea lui Isus Sirah 11, 3.
Ioan Ursachi

Mesajde joohny » 08 Feb 2014, 21:16

Va salut.D-le Paul ,observ ca toti glumesc pe seama d-tra.Acum serios vorbind,stupii sint ai d-tra s-au sint imprumutati?Este la moda. :D .Fiind simbata sper ca imi iertati mica mea gluma.Sa va fie sanatosi roii(si nu numai).Sanatate.
joohny

AnteriorUrmătorul

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?