Am intarziat cu extragerea mierii din fagurii care au ramas dupa restrangerea cuiburilor si
este prea tarziu sa-i dau albinelor la lins. Cum pot sa-i pastrez pana in primavara?
logic scrie:Am intarziat cu extragerea mierii din fagurii care au ramas dupa restrangerea cuiburilor si
este prea tarziu sa-i dau albinelor la lins. Cum pot sa-i pastrez pana in primavara?
liviu1965 scrie:Presupun ca te referi la alti stupi. Nu in cei care sunt albine.
logic scrie:Am intarziat cu extragerea mierii din fagurii care au ramas dupa restrangerea cuiburilor si
genutzu scrie:Fagurii se dau la lins atunci dupa ce au fost extrasi. Cam asta ar fi intelesul. Din ce zici tu deduc insa ca e vorba de rame care inca mai au miere neextrasa. Eu am extras aceste rame si nu am avut timp sa le mai dau la lins. Daca le pastezi intro incapere uscata si iarna e rece nu e bai. Se formeaza din mierea ramasa pe rame de la extractie o pojgita f fina de miere cristalizata care functioneaza drept stimulent primavara cand bagam aceste rame la opuat!
Înapoi la PAGINA APICULTORULUI INCEPATOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 6 vizitatori