Da ce atent esti mosule!!
Asa fac, cum mi-ai zis. Numai sa nu mai apara vreun caz similar si sa-l folosesc.
Multam!
Florin Dobre scrie:Alt lenes...
Florin Dobre scrie:Lenesul e bine...are tot ce-i trebuie. L-am strans pe 3 rame parca.![]()
Ieri am restrans cuiburile la stupii de pe primul rand pe care e si el. Il stiu dupa pioneza de pe rama 4.![]()
In general coloniile sunt in regula pana acum. Sper sa mai prind o zi buna ca sa-i am restransi pe toti sa pot sta linistit.
Le mai dau o proteica mica si astept primavara.
La momentul asta am pierdere o matca. Deci minus un roi pentru reparatie. Dar a rezultat o familie lux.
Mai vedem ce-o mai pica.
Florin Dobre scrie:Pe 17 februarie am facut turte energo-proteice pentru prima data.
Ingrediente:
16 kg zahar praf...zahar coronita macinat acasa
4 kg miere de salcam
1 litru de protofil
2 kg drojdie de bere inactivata
1 kg lapte praf Raraul...26% proteina - 26% grasimi
48 grame Apicomplex
Au iesit cca. 24 kg de turta.
p.s. Sotiei nu-i venea a crede ce valente de bucatar zac in mine.
Mircea_63 scrie:Cam grasut Raraul...
Cristian Chirculescu scrie:Mai sa ii vina idei, asa-i?
Florin Dobre scrie:Pe 17 februarie am facut turte energo-proteice pentru prima data.
Ingrediente:
16 kg zahar praf...zahar coronita macinat acasa
4 kg miere de salcam
1 litru de protofil
2 kg drojdie de bere inactivata
1 kg lapte praf Raraul...26% proteina - 26% grasimi
48 grame Apicomplex
Au iesit cca. 24 kg de turta.
p.s. Sotiei nu-i venea a crede ce valente de bucatar zac in mine.
Florin Dobre scrie:Da Adi, sunt chestii care nu le poate reda un filmulet. Poate sa ai talent de regizor si scula desteapta.![]()
Tare faza cu Hodis si orfanu'. Deh, daca are ureche muzicala formata in state...![]()
Mircea e un norocos sa va aiba aproape. Te salut fratioare Mircea!
Florin Dobre scrie:Dupa cum se vede, am mai multe tipuri de cutii...deci nu dati cu pietre. Incerc sa gasesc solutii de a ma descurca cu ce am...pana una alta.
Adi Hodis scrie:Florin Dobre scrie:
Si amu, daca tăt mă vazu-i ca-s ,,curva,, hai sa te intreb si pe tine ceva. Ai poza din postarea 27 aug. 2013, ora 16-55Florin Dobre scrie:Dupa cum se vede, am mai multe tipuri de cutii...deci nu dati cu pietre. Incerc sa gasesc solutii de a ma descurca cu ce am...pana una alta.
Nu dau cu piatra daa, mai vrei sa cumperi stupi d-ăștia ? ...
Nu de alta dar eu am avut deosebita neplacere sa reconditionez doi stupi d-ăia, si am zis ... veac altu nu mai fac !.
joohny scrie:Va salut.Dupa omogenizarea acestor ingrediente cit % proteina a rezultat pe 1 kg turta?Sanatate.
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 15 vizitatori