Deschid acest topic pentru a discuta, atunci cand este cazul, despre stirile transmise prin intermediul acestei emisiuni, foarte populara si de calitate, zic eu.
Pe de alta parte, am simtit nevoia sa deschid acest topic, deoarece chiar in acest moment o urmaresc si nu pot sa nu ma revolt cand vad atata incompetenta promovata si sustinuta in institutiile statului.
Exemplu este invitata de astazi,Elena Tatomir, direcor general în Ministerul Agriculturii, pe care am mai vazut-o o data in emisiunea asta cand a fost vorba de introducerea impozitului in apicultura si mi-am dat seama de atunci ca e total pe dinafara, vorbeste din auzite, habar n-are pe ce lume agricola traieste . Trebuie sa vina altul, din lumea reala, sa-i dea peste nas si sa-i arate ca habar n-are ce vorbeste. De exemplu in emisiunea de azi a afirmat ca solariile sunt sau pot fi asigurate. A intrat unul pe fir si a intrebat-o ce firme de asigurare fac asta, ca pleaca imediat sa se asigure.
In emisiunea cu impozitul din apicultura spunea ca de la un stup se ia miere dar si laptisor de matca, propolis, polen, apilarnil si ca, ce sa vezi, apicultorii nu sunt de buna credinta, ca sa nu spun nesimtiti, cand spun ca impozitul este mare.
E bine sa stim care sunt oamenii care invart rotitele si e bine sa-i stim si p-aia care paraziteaza.