ne pregatim cu prima turta
polen,miere si altele...
MIHAI BALS scrie:ne pregatim cu prima turta
polen,miere si altele...
murarudumitru scrie:MIHAI BALS scrie:ne pregatim cu prima turta
polen,miere si altele...
Altele nu se mai spune?
gica.mosu scrie:Mihai ,am vazut acum, ai aerisiri....bine era daca le faceai sa se deschida an exterior...stii tu de ce
![]()
P.S-Suportii de sustinere al modulelor ...fa-l din profil destul de gros=sa reziste la greutate- cu stupii plini...o pareri...Spor!!!!
MIHAI BALS scrie:gica.mosu scrie:Mihai ,am vazut acum, ai aerisiri....bine era daca le faceai sa se deschida an exterior...stii tu de ce
![]()
P.S-Suportii de sustinere al modulelor ...fa-l din profil destul de gros=sa reziste la greutate- cu stupii plini...o pareri...Spor!!!!
nea gica,ma cam lovesti in probleme!
adica exact acolo unde doare!
la cele 2 probleme ridicate de matale, inca nu am gasit raspunsul definitiv dar am decis sa merg inainte si sa le fac cumva.
timpul va spune daca m-am inselat sau nu.
concret:
-aerisirea sa fie de jos in sus sau de sus in jos.
-deschiderea sa fie catre interior sau catre exterior.
-profilele sa fie groase si rezistente sau mai subtiri si mai usoare dar sa sustina si greutatea.
dupa studii si analize si ore nedormite am luat o decizie in priviinta asta si eu zic ca nu m-am inselat.
mai vedem daca mai e ceva de adaugat sau modificat.
eu sper ca nu!
gica.mosu scrie:MIHAI BALS scrie:gica.mosu scrie:Mihai ,am vazut acum, ai aerisiri....bine era daca le faceai sa se deschida an exterior...stii tu de ce
![]()
nea gica,ma cam lovesti in probleme!
adica exact acolo unde doare!
la cele 2 probleme ridicate de matale, inca nu am gasit raspunsul definitiv dar am decis sa merg inainte si sa le fac cumva.
timpul va spune daca m-am inselat sau nu.
concret:
-aerisirea sa fie de jos in sus sau de sus in jos.
-deschiderea sa fie catre interior sau catre exterior.
-profilele sa fie groase si rezistente sau mai subtiri si mai usoare dar sa sustina si greutatea.
dupa studii si analize si ore nedormite am luat o decizie in priviinta asta si eu zic ca nu m-am inselat.
mai vedem daca mai e ceva de adaugat sau modificat.
eu sper ca nu!
Mihai,pb e asa daca ai deschiderea an interior,albina se urca sus,iar cand vrea sa iasa afara...gaseti tu o solutie...cumva=esti meserias-SPOR!!!!
MIHAI BALS scrie:piciorul ceva mai clar,
ghimpati scrie:MIHAI BALS scrie:piciorul ceva mai clar,
daca ai drum pe la norauto vezi ca au cricuri in doua pistoane te ajuta sa ridici mai mult o data eu dalea folosesc
MIHAI BALS scrie:ghimpati scrie:MIHAI BALS scrie:piciorul ceva mai clar,
daca ai drum pe la norauto vezi ca au cricuri in doua pistoane te ajuta sa ridici mai mult o data eu dalea folosesc
ms de pont!
o sa studiez.
poti pune si o poza?
gica.mosu scrie:Mihai ,am vazut acum, ai aerisiri....bine era daca le faceai sa se deschida an exterior...stii tu de ce
![]()
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 25 vizitatori