Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Inca un incepator...

Mesajde FLORINELU » 09 Mar 2014, 08:01

nu inteleg nimic,chiar mi-ar parea foarte rau sa nu mai scrii aici, esti un nume cunoscut pe acest forum,de ce ,cine si cum te-a suparat chiar asa?,eu sper ca dupa un sumn ,o cafea si o tigara (daca fumezi) revii la sentimente mai bune. si eu patesc asa cateodata. cu stima FLORINELU.
FLORINELU

Mesajde paul » 09 Mar 2014, 09:16

In virtutea dreptului la libera exprimare, drept clamat cu ostentatie de colegul delorin ! ... Delorine mi se pare mie sau ai imprumutat ceva din discursul amicului nostru comun (in ceea ce ma priveste ... "amicului") ... MyBees ??? :o :o :o Stiu ca el este vexat la maximum ca este eclipsat din punct de vedere intelectual de unu' care n-are stupi si-i mai da cu tifla pe unde se nimereste ... :oops:
Parerea mea ... mai mediteaza si vezi daca nu cumva aceste idei ti-au fost induse de ... altcineva !!! Incearca numai sa fii sincer cu tine insuti !!!
Din partea mea, in ceea ce te priveste, doar stima si consideratie !
LE ... si eu am fost mai mult decat oripilat cand un moderator cu spirit "pacifist"a sters o postare mizerabila adresata mie de catre "amicul MyBees" si nu am banuit nu stiu ce relatii de "gasca" intre ei !!! Asa ca ... treaba-i mai nuantata ! :oops:
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde ioanpuiu » 09 Mar 2014, 21:36

Mă surprinzi Paul.
paul scrie:In virtutea dreptului la libera exprimare, drept clamat cu ostentatie de colegul delorin ! ...

De ce nu legitimitate în loc de ostentaţie ?
De ce poartă o parte o parte dintre noi un lanţ imaginar ?
Lanţurile nu mai există decît in conştiinţa multora dintre semenii noştri care se mişcă, gîndesc şi trăiesc atît cît le permite lungimea acelor foste limitări.

Mai departe în mesajul tău, pe baza unor păreri şi supoziţii, ajungi la concluzia că MyBees gîndeşte pentru delorin.
Nu poţi să argumentezi o concluzie cu o supoziţie.
Şi ca să fie masa bogată, ne aminteşti că izvorul ideilor (MyBees) este eclipsat intelectual de către unu' care-l "face" pe unde-l prinde.

Poţi să-mi spui cine-i intelectualu' ? ...( poate mă pun rău şi cu ăsta :lol: )
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu

Mesajde XXL » 09 Mar 2014, 22:22

delorin I scrie:Buna seara!
Va salut! Probabil pentru ultima data!
Si acum sa va spun si eu ce cred! Pana acum am tacut!
..............................................................
--------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------
Va salut si va doresc spor! Cred ca singura mea experienta forumista- aceasta de apicultor, e vremea sa inceteze!

delorin ar trebui sa te mai gandesti
ti-o spune unul care a pierdut nr banarilor :lol:
dar care pe de alta parte datorita acestui forum
poate sa zica in prezent ca este apicultor ;)
...probabil daca era mai rau
nu era asa bine
XXL

Mesajde MyBees » 10 Mar 2014, 14:48

paul scrie:In virtutea dreptului la libera exprimare, drept clamat cu ostentatie de colegul delorin ! ... Delorine mi se pare mie sau ai imprumutat

ceva din discursul amicului nostru comun (in ceea ce ma priveste ... "amicului") ... MyBees ??? :o :o Stiu ca el este vexat la maximum ca este

eclipsat din punct de vedere intelectual de unu' care n-are stupi si-i mai da cu tifla pe unde se nimereste ... :oops:
Parerea mea ... mai mediteaza si vezi daca nu cumva aceste idei ti-au fost induse de ... altcineva !!! Incearca numai sa fii sincer cu tine insuti !!!
Din partea mea, in ceea ce te priveste, doar stima si consideratie !
LE ... si eu am fost mai mult decat oripilat cand un moderator cu spirit "pacifist"a sters o postare mizerabila adresata mie de catre "amicul MyBees" si

nu am banuit nu stiu ce relatii de "gasca" intre ei !!! Asa ca ... treaba-i mai nuantata ! :oops:

De ce esti tu mascarici?

Daca tot iti tulbur existenta si ai facut o fixatie din a te baga in seama, eu as putea usor sa te scot din starea de oripilare si sa-ti mai scriu inca o data.
Dar, ce rost ar avea? E clar ca ai prins mesajul din prima si doar asta mi-am dorit.

Pe de alta parte, nu e nimeni de vina pentru starea ta( nici macar eu, sa stii... :lol: ) . Rolul parintelui in educatia noastra inceteaza la un moment dat si devenim noi singuri responsabili. Sunt convins ca doar tu esti de vina pentru comportamentul de adolescent scapatat care-si traieste inca frustrarile, chiar si la varsta asta.

Te rog, nu mai cauta vinovati imaginari... Traieste-ti in continuare neimplinirile si neputintele fara a mai incerca sa te bagi in seama cu mine, da?

Hai Pa! Albinele mele te saluta "din mers", cu un zdravan zbor de curatire zdravan.

PS. Iata ca s-a intamplat. Te-am bagat din nou in seama(pentru a sasea oara?) Bifeaza-ti inca o reusita in viata, dar sa nu te obisnuiesti.
"Choose a job you love, and you will never have to work a day in your life"
---
my flickr | my facebook | my pinterest | my blog | my YM: MyBees_ro@yahoo.com | my Google+
MyBees

Mesajde MyBees » 10 Mar 2014, 14:59

In privinta lui DelorinI, chiar il cred capabil sa gandeasca de unul singur. intre noi fie spus, cred ca gandeste cat vreo 3 din astia ca tine si ca intelectualu' ala la care te referi, la un loc.
Chiar daca nu gandeste sub influenta mea nefasta :D nu inseamna ca nu sunt intru totul de acord cu ce a scris. Doar ca, sunt si eu de acord, cu o risipa de cuvinte. Asta arata insa naivitatea lui, in a spera ca se mai poate schimba ceva. Speranta pe care eu am pierdut-o cu mult timp in urma, dar asta e alta poveste.
"Choose a job you love, and you will never have to work a day in your life"
---
my flickr | my facebook | my pinterest | my blog | my YM: MyBees_ro@yahoo.com | my Google+
MyBees

Mesajde mircea » 10 Mar 2014, 16:20

Bai fratilor...ce aveti ? Va ia Dumnezeu mintile sau ce ?
Sunteti in stare sa umpleti pagini intregi cu mesaje referitoare la democratie si libertate sau despre cum ar trebui sa fie sau ce ar trebui sa se schimbe.

Va bateti cu pumnul in piept clamand tot felul de ideei generoase, dar in realitate nu faceti decat sa va certati si sa solicitati tocmai invers celor afirmate. Sa se schimbe...dar sa se schimbe alalalt. Ca eu nu...Eu am dreptate tot timpul . Eu sunt detinatorul adevarului absolut. Celalalt e vinovat, mic, gras si urat...plus ca mai are si bube-n cap.

Sa bagam bariere ca ala are stupi...ca ala nu are...ca ala are numai 3,14 si eu am 100 . Ca ala e pinguin sau mogul. Ca ala scrie numai la sectiunile apicole, iar colegul numai la Neuronu` Zambaret. Sa nu fie gasti si gasculite...dar grupul meu sa se impuna . Ceilalti sa stea cuminti acolo in banca lor.Sa se stearga mesajele colegului ca bate campii...sa nu se stearga mesajele mele ca doar e libertate si democratie garantata de Constitutie.

Daca intrebi pe cineva "e bun Regulamentul ? " , sigur raspunde...."e bun, dar sa fie aplicat corect, fara partinire"
In realitate Regulamentul e bun....dar sa fie aplicat numai celuilalt . Cand este vorba despre propria persoana devine un regulament abuziv...aplicat de niste oameni abuzivi, care nu tin cont de libertatile democratice.

Va tot rog de atata vreme :
- Nu mai incarcati poze care nu au legatura cu subiectul.
- Nu mai citati un mesaj de 10 000 de cuvinte, ca apoi sa raspundeti....Multumesc !...Da...ai dreptate !, etc
- Nu mai faceti conturi clona
- Nu mai faceti spam comercial in PM-uri
- Nu va mai certati ca orbetii
Cine sa auda ? Cine vrea sa schimbe ceva ? Cine vrea sa respecte ceva ?
Din fericire sunt foarte multi care o fac si duc forumul asta mai departe.

PS Mesajul nu este adresat cuiva anume
PS1 Va reamintesc ca suntem in pagina personala a colegului Delorin .
PS2 Delorin, daca vrei curatenie pe pagina, raporteaza mesajele pe care le doresti sterse.
Nu am vazut niciodata o salbaticiune, tanguindu-se. O pasare, care moare inghetata pe o creanga, cade fara sa-si planga vreodata de mila !
www.stuparitul.com
Facebook Grup Stuparitul
mircea
Site Admin

Mesajde paul » 11 Mar 2014, 20:10

MyBees scrie:
Hai Pa! Albinele mele te saluta "din mers", cu un zdravan zbor de curatire zdravan.

Asta tre' sa fie din ciclul ... Jocuri de Societate, sectiunea 1-3 ani ! :oops:
In traducere libera ... "ciudaa, ciudaa, ciudaaa, mamaligaa crudaaa"! :lol:
LE ... stiu ca atunci cand fluiera arbitrul tre' sa opresti jocul ! Promit sa nu mai fac, dar la faza de mai sus nu m-am putut abtine!
LE 2 ... Delorine, nu mai fi suparat ! Eu zic ca putem merge toti ... inainte ! Uite, eu promit ca daca revii, defilez la brat cu ...MyBees ! :lol:
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde ioanpuiu » 11 Mar 2014, 21:58

Ce făcuşi MyBees ?
Ai dat vreo şpagă de te-a băgat Paul peste rînd şi ţi-a răspuns ţie primu'?

Ori poate m-a evitat pe mine din drift ... :lol:
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu

Mesajde delorin I » 24 Mar 2014, 12:24

Aici Vocea Americii- Studiourile din W...a nu, Bucuresti! Buna ZIUA LA DVS! Ignorand evolutiile anterioare incerc totusi sa merg mai departe de data asta!
Propun un link http://www.offgridquest.com/green/521-27-living-willow-fences?showall=&start=1 Pe langa faptul ca e o revenire la natura, gardul daca va fi facut din mai multe tipuri de salcie. cu inflorire diferita va asigura un mediu exceptional pentru albine! Astfel de garduri pot fi grozave in zone unde apa a facut ravagii si este necesara interventia omului ca natura sa isi revina! De pilda la noi la Comanesti, iti vine sa plangi cand vezi partea dinspre oras plina de betoane -diguri si zeci de kilomentri fara un arin, o salcie si alte plante de lunca! E vremea ca apicultorii constienti de importanta biodiversitatii dar si de necesitatea interventiei sa planteze de-a lungul acestor ape arbori de uz apicol!
Referitor al gardul de mai sus- cam asa arata la origini o prisaca, si ma refer aici la prisaca sa sistem defensiv in aceste parti in secolele XIII-XIV. In interiorul acestor ingradiri de la marginea padurii s-a dezvoltat ceea ce astazi se numeste o stupina! Oricum ar fi - stiu de la profesorul meu coordonator- ca exista in Germania si Elvetia carti despre astfel de impletituri. Sunt interesat si daca cineva are stiinta despre astfel de lucrari este invitat sa dea un semn!
Sezi bland si continua! NU moare Moldovanul cand vrea Mayasul!

“Tracii mai povestesc că teritoriile de dincolo de Istru ar fi ocupate de albine şi că din această cauză oamenii n-ar putea merge de ele mai departe“
(Herodot, Istorii, V.10)
delorin I

Mesajde delorin I » 26 Mar 2014, 00:29

Stiati ca si Leurda sau usturoiul salbatic este planta melifera? Ca tot e plin pe aici pe langa Bucuresti! Are flori albe ca zapada cu miros tare de usturoi dispuse in inflorescente. Produce si nectar si polen! Nu se cunosc cantitatile! Cu acesta ocazia am descoperit si brebeneii de a caror existenta ca plante melifera am aflat de curand de la Marian!

“Tracii mai povestesc că teritoriile de dincolo de Istru ar fi ocupate de albine şi că din această cauză oamenii n-ar putea merge de ele mai departe“
(Herodot, Istorii, V.10)
delorin I

Mesajde FLORINELU » 26 Mar 2014, 12:40

Delorine ,acuma ma pregateam sa-ti trag o cearta pentru tacerea ta pe forum si cand vad ca ai aparut fapt ce ma bucura,si inca una sa-ti spun,prin tacerea ta faceai pe plac celor la care nu vroiai sa le faci pe plac asa ca ai facut bine ca ai revenit . ai inteles ceva din ce am vrut sa spun??
cat despre mierea de leurda,eu am stors de cateva ori,,e foarte sanatoasa si are un gust pronuntat de usturoi, cand am stors prima data m-am speriat ca nu stiiam ce e cu ea fiind si incepator si am aflat de la altii ce e cu ea.
saptamana trecuta a venit cineva la mine sa cumpere miere,era un client vechi si mi-a spus ca are de la mine un flacon cu miere de leurda de multi ani si nu stie ce sa faca cu ea ca nimeni nu vrea sa o consume,am spus sa o aduca la mine ca si asa nu mai am miere de leurda si ii dau alta la schimb.
FLORINELU

Mesajde delorin I » 26 Mar 2014, 21:09

Florinelu- multumesc! La dvs cand infloreste? In carte scrie de aprilie-mai! Si tot ieri accidental am aflat ca este foarte buna in curele de ficat gras!

(Herodot, Istorii, V.10)
delorin I

Mesajde FLORINELU » 26 Mar 2014, 21:17

eu cunsum deja leurda de 2 saptamani,frunzele sant bune de consum, de inflorit asa e in apr. mai in functie de zona,si abia atunci aduc albinele nectarul.
FLORINELU

Mesajde jenica67 » 26 Mar 2014, 21:45

Interesant, la noi leurda creste numai intr-o zona, unde altitudinea este de cca 500m. Creste si in zone mai joase ??
jenica67

Mesajde delorin I » 26 Mar 2014, 22:01

Absolut! Cand intri vara in padure la Snagov sau te opresti pe drumul spre PAsarea- miroase padurea a usturoi....si nu sunt aia cu micii prin zona!:))

(Herodot, Istorii, V.10)
delorin I

AnteriorUrmătorul

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?