O domnisoara in fusta mini, incearca sa urce in tranvai. Ridica picioru si.. nu merge. Duce mana la spate si descheie un nasture. Mai incearca o data si ... mai duce mana o data la spate si mai desface un nasture. Tot o tinea fusta . Duce mana la spate si din spatele ei un barbat ii spune
-Domnisoara, daca imi mai desfaci un nasture la prohap, imi cad pantalanii, ca nu am curea.
_____________________________________________________________________________________________
Un tip, ajunge pe seara in oras(de la pastoral

), dupa o oarecare absenta si in drum spre casa, se opreste la una mica. In local, da de un amic si trec la povesti (cum ai stupii, cat ai scos la salcam...). O tin tot asa pana la inchidere. Cand sa plece, omu nostru ii propune amicului-Hai frate sa luam o sticla si sa mergem la mine. Stam linistiti, vezi si tu unde stau (iti arat cum insarmez eu ramele) si .....Ajunsi acasa, gazda ii face un tur al locuintei - Uite frate bucataria, baia, sufrageria, dormitoru. Aia din pat e nevastamea. Ala de langa ea sunt eu....Ajunsi in sufragerie, desfac sticla si dai povesti. Dupa un timp, amicu, putin stanjemit, ii spune -Auzi prietene. Daaaaa, ala de langa nevastata, parca nu erai tu. Stiu frate, da ce ai fi vrut? Sa impartim sticla in trei?
La aniversarea a .... de ani, o doamna primeste in dar de la sot trei lucruri.Un buchet de flori, o sticla de sampanie si un tablou cu o vaca. Intrigata, femeia il intreaba ce reprezinta. Sotul rabdator, ii explica
-Scumpa mea. Cand te-am luat, erai ca o floare. In timp, ai devenit acidulata si spumoasa ca o sticla de sampanie. Acum draga mea, esti ca o vaca.
Dupa ce a trecut socul, doamna, tot calma ii raspune
-Dragule, ce destept esti si cata dreptate ai (

) . Este adevarat ca in tinerete eram ca o floare, daaaar, prima petala, nu mi-ai rupto tu. Am mai crescut si intradevar, eram ca o sticla de sampanie, daaaar, tu imi scoteai dopul si altul mi-l baga. La acest moment, recunosc, nu mai sunt ce eram o data, daaaar, mai sunt multi vitei care ma suna si ma intreaba - Alo, scumpo, boul tau a plecat de acasa?
-----------
Sper ca vam smuls un zambet cu prostioarele mele

. Daca vau placut, mai scot din tolba.