Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Politia in actiune

Mesajde Donbazil » 16 Mar 2014, 16:40

Sal'tare!

..."In data de 14.03.2014, ora 17.57, un agent de poliţie din cadrul Poliţiei Municipiului Blaj – Compartimentul Rutier, aflându-se în serviciul de supraveghere şi control al traficului rutier pe raza municipiului Blaj, la intersecţia prevăzută cu sens giratoriu dintre străzile Eroilor şi b-dul Republicii, s-a sesizat despre faptul că şoferul unui autoturism nu a acordat prioritate.

Agentul de poliţie a oprit autoturismul condus de G.I., de 21 de ani, din comuna Sâncrăieni, judeţul Harghita şi care era însoţit de B.G., de 40 de ani, din aceeaşi comună.

În momentul în care cei doi ocupanţi ai autoturismului a fost informaţi despre faptul că G.I. va fi sancţionat, i-au oferit polițistului suma de 500 de lei, pentru a nu-şi îndeplini obligaţiile de serviciu şi a nu lua împotriva conducătorului auto măsura sancţionării contravenționale şi reţinerii permisului de conducere, în vederea suspendării.

Agentul de poliţie s-a desistat de propunerea făcută de cei doi bărbaţi şi a informat de îndată structurile specializate care au organizat şi realizat prinderea în flagrant.

Împotriva celor doi bărbaţi a fost întocmit dosar penal, înregistrat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba, pentru săvârşirea infracțiunii de dare de mită, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 290 alin 1 Cod Penal iar procurorul de caz a dispus faţă de aceştia măsura preventivă a controlului judiciar.”
Donbazil

Mesajde Donbazil » 16 Mar 2014, 16:48

Sal'tare!

Iată declarația politică uimitoare susținută de deputatul Ioan Munteanu în plenul Camerei Deputaților:
„ E din ce în ce mai clar că nimic nu mai e ca altădată. S-a schimbat vremea, dar s-au schimbat și vremurile. S-a cam terminat cu cei șapte ani de acasă, cu respectul faţă de profesori sau faţă de persoanele în vârstă. O nestăvilită bășcălie a luat locul bunului simţ și a comportamentului civilizat. Lumea s-a întors pe dos, copiii își bat ori își ucid părinţii, tineri netrebnici violează, apoi ucid cu bestialitate bătrâne neputincioase, nu mai există onoare, cinste, muncă,generozitate, nimic din ceea ce înseamnă valori morale și spirituale strămoșești.
Unde au dispărut cuminţenia românului și frica de mânia lui Dumnezeu? Neam de neamul nostru n-a cunoscut vreodată atâta violenţă, dezmăţ și nesupunere ca la acest început de mileniu. Sau, după cum spunea Alexandru Vlahuţă într-o poezie de o surprinzătoare actualitate, publicată, însă, în 1881): “vai, nenorocită ţară, rele zile-ai mai ajuns!” . Îngrijorător este faptul că suntem conduși și de oameni de proastă calitate, de analfabeţi (cu sau fără diplomă), de parveniţi și de mojici . Incultura, prostia și obrăznicia au devenit criterii și atuuri de promovare. Grav e că aproape toţi acești indivizi , considerând că li se cuvin posturile și că pot lua orice hotărâre, trag după dânșii oameni de aceeași calitate îndoielnică. Așa se explică paradoxul din multe instituţii bugetare în care mediocrii și submediocrii ajung să facă legea și să reprezinte statul, obligându-i pe adevăraţii specialiști să-și părăsească locurile de muncă . Acești indivizi, aflaţi vremelnic în funcţii nemeritate, își fac loc în faţă dând din coate, le place să fie băgaţi în seamă, să se vorbească și să se scrie despre ei. Sunt nelipsiţi de la tot felul de sindrofii și ceremonii, de la evenimente mondene, dar și de la slujbe, parastasuri și pomeniri. Se închină cu falsă smerenie la icoane, în timp ce mintea le umblă la hoţii și șmecherii. Fac gesturi umanitare de ochii lumii, dar de fapt nu cheltuiesc nici 0,1 % din ceea ce fură. Trăiesc într-un lux deșănţat, risipesc fără măsură banii ușor câștigaţi, petrec vacanţe în locuri exotice, adună averi peste averi și îi sfidează cu neobrăzare pe cei care ar fi meritat să ajungă în locul lor, dar n-au făcut- o pentru că le-a lipsit tupeul lor nerușinat.
Exemple de acest fel se întâlnesc la orice pas, fără ca oamenii din jur să mai aibă vreo reacţie. Într-o lume în care scara adevăratelor valori s-a răsturnat, nimeni nu se mai miră că X sau Y au ajuns acolo unde au ajuns. Şi, mai ales, cum au ajuns. ”Ei sunt mari și tari, nu au nici rușine, nici sfială //că-ntr-o zi urmașii le vor cere socoteală’’ ( tot Vlahuţă, 1881!).
În România va trebui să se ducă o luptă foarte grea cu această categorie care a impus regulile junglei. Doar un lider respectat și autoritar, un patriot, un român adevărat mai poate readuce ţara pe calea cea bună.
Îl vom găsi? Îl vom avea? Eu nu pot decât să sper!”

Sursa : criterii.ro
http://www.criterii.ro/index.php/en/nat ... -de-mojici.
Donbazil

Mesajde Mircea_63 » 16 Mar 2014, 17:13

Donbazil scrie: Doar un lider respectat și autoritar, un patriot, un român adevărat mai poate readuce ţara pe calea cea bună.
Îl vom găsi? Îl vom avea? Eu nu pot decât să sper!

Sursa : criterii.ro
http://www.criterii.ro/index.php/en/nat ... -de-mojici.

Eu sper ca nu.
Ne-am saturat de dictatura.
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde nae » 16 Mar 2014, 19:06

Donbazil scrie:
În România va trebui să se ducă o luptă foarte grea cu această categorie care a impus regulile junglei. Doar un lider respectat și autoritar, un patriot, un român adevărat mai poate readuce ţara pe calea cea bună.
Îl vom găsi? Îl vom avea? Eu nu pot decât să sper!”

Textul rupt de realitate e super OK .
Daca-l interpretezi in cheia zilelor noastre(intra si extrafrontalier) si ai 1 neuron activ ajungem tot la injectii in cap ; SARACIA radicalizeaza si discursul si atitudinea ...
Nea Vasile , literar , esti un dulce ...
... nu am timp sa schimb lumea,sa imbunatatesc,sa fiu mai bun, sa selectionez matci ,... ,pot sa-mi pup copilul si femeia care ma SUPORTA zilnic = poti si TU .
Ca e Burebista ca e Scorilo sau marele carmaci al Biruintei mi-e egal cine taie via ... :?
nae

Mesajde csaa » 16 Mar 2014, 23:05

POTI!! Ba poti @nae! Si sti cum!? Cum am invatat si eu si tu - "iti arat si iti explic miscarea". Puterea exemplului propriu e mare, combinata cu alte procedee da rezultate foarte bune.
csaa

Mesajde Cristian IONITA » 17 Mar 2014, 18:35

I-Ce face un militian cand castiga un milion de euro la loto?
R-Isi cumpara o intersectie si se privatizeaza.
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde teinegru64 » 17 Mar 2014, 20:18

Cristian IONITA scrie:I-Ce face un militian cand castiga un milion de euro la loto?
R-Isi cumpara o intersectie si se privatizeaza.

Un militian nu joaca niciodata la loto.A auzit ca doar fraierii...joaca la loto...iar desteptii baga banii la bursa. :D
http://teinegru64.sunphoto.ro/Albine
teinegru64

Mesajde csaa » 20 Mar 2014, 08:16

EI, ce mai spuneti acum despre probitatea politistilor? Ati vazut cum s-a intors roata in cazul comisarului sef de politie Berbeceanu??? Cei care nu credeati in marsaviile procurorilor, ii mai sustineti?
Desi stirea ca Berbeceanu e nevinovat si dosarul i-a fost fabricat de procurorul sef al DNA (mana armata a primului marinar al tarii) ar trebui sa ma bucure, mi-a lasat un gust amar.
Cei care nu vedeti decat agentul de circulatie de la coltul strazii mai reflectati inainte sa mancati lamai!
csaa

Mesajde Cristian IONITA » 20 Mar 2014, 09:13

Mda .... circuri mediatice si reglari de conturi .... deja simpla lamaie nu si mai are efect. Din pacata generalitatea in politia romana este coruptia si incompetenta, or mai fi si exceptii .... dar care nu fac altceva decat sa confirme regula.
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde proapis13 » 20 Mar 2014, 14:48

nae scrie:
Ba, nesimtitilor de romani, stiti voi cine va taie geamul, va capsuleaza ''termopanul'' si va apara de frig ?, EU .
Sper ,de maine,cand intrati in atelierul ''meu'' ,pe langa plata m patrat,sa-mi MULTUMITI = doar am grija de voi , nesimtitilor .

Nae,sunt roman ca si tine si gandesc romaneste...nici mie nu-mi convin anumite aspecte insa ma abtin...atata cat pot.....
Asta nu-mi permite sa sar peste bunul simt si sa-mi jignesc semenii cum faci tu ; sa-ti fie rusine....romaneste...
cu amendamentul ca ai cunostinta despre acest sentiment omenesc...vezi ca nu esti la tine la coltul strazii...la ,,atelier''...... :oops:
suntem pe un forum se socializare unde daca te respect am pretentia sa faci la fel....
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

Mesajde csaa » 20 Mar 2014, 15:08

Cristian IONITA scrie:Mda .... circuri mediatice si reglari de conturi .... deja simpla lamaie nu si mai are efect. Din pacata generalitatea in politia romana este coruptia si incompetenta, or mai fi si exceptii .... dar care nu fac altceva decat sa confirme regula.

Daca nu era "circul mediatic" omul ala ramanea in arest si acum. Asta pentru ca si-a facut datoria. Exemple ca acesta mai sunt, multe, dar da mai bine pe sticla atunci cand spui ca un politist a facut accident decat atunci cand arati ca unui politist i-a fost vandalizata masina (sparte geamurile locuintei, amenintata familia, etc.) pentru ca a indraznit sa-si faca datoria.
Ai idee cate persoane au fost arestate pentru ca au ultragiat un politist? Poti da macar un exemplu? Nu poti! Pentru ca nu exista asa ceva. Si atunci omul ala, politistul, isi pune intrebarea (fortata, recunosc): Daca atunci cand mi-am facut treaba am fost batut, de ce sa nu iau spaga si sa fiu laudat?
Poti sa-l contrazici? Normal ca poti, raspunsul e de bun simt, dar exista riscul ca politistul sa-si raspunda gresit la intrebarea de mai sus (coroborat cu scaderile salariale impuse de guvernul boc).
csaa

Mesajde modigliani » 20 Mar 2014, 18:50

nae scrie:

Ba, nesimtitilor de romani...........

Nae , ..... ce-ai , mah ???????
Stii bine ca te iubesc si te apreciez mult .Dar acum ce-ai ???

Nu click-a , frate, nu depune armele ...... Te rog cu toata puterea sufletului meu ! Te iubesc , esti un om deosebit !

In fine , sunt subiecte delicate , de la om la om ! Care-cum le poate administra .
Sa ne fie noua bine , care cu ce-are nevoie-n viata , Fiecare cu ale lui , fiecare si le duce cum poate ........ :cry: :cry: :cry:
Cert este ca suntem cativa prin preajma ......... numa' buni de pus la rana . Adicatealea ...... FRATI !!!!!

Nae , te iubesc ! Si-ti doresc din suflet tot binele din lume !!!!!!!!!!
Orice-ar considera Dumnezeu ca ti-ar face bine ..........

...........................................\

P.S. ..... Si ma doare-n kur de offtopicul de mai sus! Lu' Nae-i fie-i bine...........
Doamne ajuta !
modigliani

Mesajde Aurel1959 » 20 Mar 2014, 21:30

proapis13 scrie:
nae scrie:
Ba, nesimtitilor de romani, stiti voi cine va taie geamul, va capsuleaza ''termopanul'' si va apara de frig ?, EU .
Sper ,de maine,cand intrati in atelierul ''meu'' ,pe langa plata m patrat,sa-mi MULTUMITI = doar am grija de voi , nesimtitilor .

Nae,sunt roman ca si tine si gandesc romaneste...nici mie nu-mi convin anumite aspecte insa ma abtin...atata cat pot.....
Asta nu-mi permite sa sar peste bunul simt si sa-mi jignesc semenii cum faci tu ; sa-ti fie rusine....romaneste...
cu amendamentul ca ai cunostinta despre acest sentiment omenesc...vezi ca nu esti la tine la coltul strazii...la ,,atelier''...... :oops:
suntem pe un forum se socializare unde daca te respect am pretentia sa faci la fel....

Subscriu !
" In viata la toti li-e greu,dar nu la toti deodata si nu la toti la fel"
Aurel1959

Mesajde Aurel1959 » 20 Mar 2014, 21:43

Cristian IONITA scrie:Mda .... circuri mediatice si reglari de conturi .... deja simpla lamaie nu si mai are efect. Din pacata generalitatea in politia romana este coruptia si incompetenta, or mai fi si exceptii .... dar care nu fac altceva decat sa confirme regula.

Berbeceanu era cumva politician? Despre ce vorbim?
" In viata la toti li-e greu,dar nu la toti deodata si nu la toti la fel"
Aurel1959

Mesajde nae » 20 Mar 2014, 21:50

nae scrie:
"România nu-și merită polițiștii. Atât România, ca stat incapabil să-și respecte și să-și gestioneze cum se cuvine resursele umane, cât și poporul român, care ar trebui să plătească pentru inconștiența și indiferența cu care permite umilirea celor care-l apără.

România nu-și merită polițiștii. Păcat."

Despre politisti nu va pot spune eu mai mult decat vedeti/traiti voi .
Va rog sa recititi pasajul selectat de mine sau intreaga postare !, e de 112 sau sunt eu cu capsa pusa ?(fac pariu ca n-am loc ,in biserica,de cei care se identifica cu citatul ) :cry:

P13 , am pretentie la d-ta ... ; matale ai inteles ca il iau de urechi pe roman ?, citatul ce rol are ?
Modi, eu prin prietenie/respect inteleg sa ma certi cand gresesc nu sa ma ''mangai'' ; cearta-ma!,(cu argumente ) si vei fii(esti,sper) prietenul meu .
Romani, cand unul iti spune sa te culci poti sa-l ignori ,dar cand iti spun doi trebuie sa ti cont ... :(
Eu m-am raportat la CITAT (ce rol are citatul !? )
''Romania nu-si merita ''= toti romanii .
''Ba, nesimtitilor de romani, stiti cine va taie geamul,...'' = ''emitentul CITATULUI''.
Domnilor , dv ati citit tot topicul ?, daca da = sunt VINOVAT .
nae

Mesajde csaa » 20 Mar 2014, 21:59

Aici ai dreptate. Toti ar trebui sa-si faca treaba, iar beneficiarii ar trebui sa-i multumeasca pentru o treaba bine facuta.
csaa

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE