Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: victor s

Mesajde jonny_it » 24 Oct 2011, 11:10

Matca asta e cumva din botci de salvare sau e imperecheata de maxim 1 saptamana? .. arata cam ciudat :)
Fişiere ataşate
2.2.jpg
jonny_it

Mesajde victor s » 31 Oct 2011, 18:03

si eu am vazut-o ca este mai ciudata un pic si de aceea am lasat-o ca rezerva...si in acest moment tot rezerva este cu 4 rame de 1/2 de albina.
la momentul fotografierii, era proaspat imperecheata (cred) dar nu incepuse ouatul.
in vara arata ceva mai bine, oua destul de bine si compact...+ aceasta regina face parte din primul meu experiment de transvazare si probabil eu am gresit pe undeva (stiu unde dar ma fac si eu ca ploua... am transvazat si larve ceva mai batrane si...acesta este rezultatul)
victor s

Mesajde Bambucha » 31 Oct 2011, 22:53

victor s scrie:aceasta regina face parte din primul meu experiment de transvazare si probabil eu am gresit pe undeva (stiu unde dar ma fac si eu ca ploua... am transvazat si larve ceva mai batrane si...acesta este rezultatul)

"Uebung macht den Meister"
Iernare proaspata si usoara!
Buy E.U.
Bambucha

Mesajde mosu » 01 Noi 2011, 02:52

Victoras la ora 1noaptea ti-am vizionat toata pagina personala,apreciez entuziasmul tau si faptul ca pui suflet in tot ce faci, asta inseamna ca ai putere de concentrare fara de care nu ai reusi in idealul tau. Tineo tot asa si te vei bucura de rezultate, eu i-ti urez numai realizari frumoase ca le meriti
desteptul invata dela toti prostul le stie pe toate
mosu

Mesajde valerica » 07 Noi 2011, 20:32

Bravo nea Victorele vad ca esti pe val si ai tolba plina de laude si de lucruri frumoase, evident ca un omulet bun ce pot sa zic si eu tine-o tot asa ia-ti si remorcuta si vin si eu cu buna dispozitie, cu putinul meu timp liber si cu cativa "LEI" din stupi mei ca sa mai animeze pastoralul.

:P

Si uite promit ca voi intra mai des sa nu fiu un mediocru sau sa creada lumea ca mam ascuns de cineva. :lol:

Bine vam regasit deci pe toti . ;)
valerica

Mesajde victor s » 01 Ian 2012, 16:28

in primul rand LA MULTI ANI tuturor colegilor , ma bucur ca am trecut pragul unui an nou sanatosi !
asa cum se cuvine, am dorit ca inca din prima zi sa fac o schimbare (pana si avatarul l-am schimbat)...cu totii trebuie sa facem o schimbare (in bine) sa devenim mai intelegatori si de ce nu, mai toleranti, mai buni cu semenii nostri !
eu va doresc un an nou plin de realizari si satisfactii pe toate planurile !
toate cele bune !
p.s. -asa cum spune si Adi Hodis, vreau sa cred ca am trecut la un ''next level'' si nu prea mai sunt ''pinguin'' fie el chiar si unul imperial... :lol:
acum sunt pe cale sa devin un ...747...la decolare... :lol:
victor s

Mesajde gabi bee » 01 Ian 2012, 16:55

salut victore si la multi ani tie si tuturor celor dragi tie si un an 2012 mai bun ca cel ce a trecut ! bafta cu albinele in continuare si la cat mai multi stupi ! numai bine ! :P
ceva noutati apicole ? :P
Masoara timpul cu faptele tale !
gabi bee

Mesajde paul » 01 Ian 2012, 17:01

acum sunt pe cale sa devin un ...747...la decolare... :lol:[/quote]

Deja esti ... in nori ! :lol:
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde Adi Hodis » 01 Ian 2012, 18:29

victor s scrie:in primul rand LA MULTI ANI tuturor colegilor , ma bucur ca am trecut pragul unui an nou sanatosi !
...
acum sunt pe cale sa devin un ...747...la decolare... :lol:

La multi ani Victor !!! :D

Las-o incet ... ca numa`maine nu-i poimaine ... si vine vremea decolarii. ;) :)
Albinutele = viata ... importantele albinute ... ” daca albinele ar disparea, omenirea ar mai trai 4 ani. Albert Einstein ”.
http://adihodis.sunphoto.ro/
Adi Hodis

Mesajde victor s » 01 Ian 2012, 18:36

asa, asa...numai ca eu am facut o analogie intre '' forma '' mea si cea a unui 747...suntem tare asemanatori :lol: ...
iar de decolat, fiecaruia dintre noi i-i va veni vremea ''decolarii'' ...adica vremea in care va realiza exact ceea ce vrea sa faca (intr-un viitor mai mult sau mai putin indepartat)... ;)
victor s

Mesajde paul » 01 Ian 2012, 18:55

victor s scrie:asa, asa...numai ca eu am facut o analogie intre '' forma '' mea si cea a unui 747...suntem tare asemanatori :lol: ...
iar de decolat, fiecaruia dintre noi i-i va veni vremea ''decolarii'' ...adica vremea in care va realiza exact ceea ce vrea sa faca (intr-un viitor mai mult sau mai putin indepartat)... ;)

Nu ma pricep la avioane , dar cred ca de ...Boeing este vorba ! Intr-adevar sunt ... foarte incapatoare ! Cred ca la asta te-ai referit in materie de ... similitudini ! :shock: :lol:
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde victor s » 01 Ian 2012, 19:00

asa e Paul...dupa sarbatorile astea ma simt atat de ''mare'' cat un Boeing 747 (cel mai mare din gama Boeing, sa nu zic Airbus, pentru ca nu suport francezii...si nici ei pe mine/noi)... ;)
victor s

Mesajde victor s » 01 Ian 2012, 19:39

gabi bee scrie:ceva noutati apicole ? :P

cam asta ar fi tot...dar urmeaza o bomba...cat de curand... :D
putintica rabdare...
Fişiere ataşate
30122011783.jpg
30122011782.jpg
30122011781.jpg
victor s

Mesajde gabi bee » 01 Ian 2012, 20:26

astea da ! se pare ca nu stai degeaba ! bomba o intuiesc eu , si abia astept sa o vad ! :P
Masoara timpul cu faptele tale !
gabi bee

Mesajde alt stupar » 01 Ian 2012, 23:22

Victore,
Iarasi te critic... la ce-ai scris anul pe speteaza ramei ???
lada plina de albine, dalta si afumatorul
in rest... Dumnezeu cu mila !
alt stupar

Mesajde victor s » 02 Ian 2012, 09:50

stiu si eu Adi...? din lipsa de ocupatie.
ideea e ca aceste rame nu vor ramane pe dinafara, dimpotriva mai trebuie sa cumpar ceva rame pentru ca la ce vreau eu sa fac, nu-mi ajung...
dar si anul trecut am scris si nu m-ai criticat...e vreo problema ca am scris pe ele?
victor s

AnteriorUrmătorul

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?