Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Lucerna

Mesajde traian » 20 Mar 2014, 22:36

iti iei un sort sau o galeata in mina stinga, cu dreapta iei saminta,nu umple tare pumnu. tii degetul aratator deschis si faci miscari in arc de cerc energic in fata corpului,in asa fel incit sa acoperi o suprafata de vreo 2 m, cu pasi lenti in functie de cum dai cu mina. daca se termina saminta sau chefu, sa nu uiti sa-ti pui semn unde te-ai oprit.Poti sa incepi din partea dreapta,iesi in capat si te intorci.Dupa ce termini,saminta ramasa o arunci cu pumnu cit mai uniform.Incearca cu nisip gol pina iti formezi mina.daca o uzi dupa semanat nu mai trebuie tavalugit.La final tre udata si cu prietenii si colegi care te-au sfatuit :lol:
traian

Mesajde CATALIN » 21 Mar 2014, 14:29

dupa prima coasa o si ud ca sa ma conving cA o sa iasa :D
In natura nimic nu se pierde, nimic nu se castiga, totul se transforma”
CATALIN

Mesajde traian » 21 Mar 2014, 22:29

Catalin am uitat esentialul,pot sa vin sa te ajut in 2-3 zile cred ca am termina de semanat, daca mai ai ceva de lucru,poate de tras vinul de pe drojdie.Stiu ca aveti vin bun.Am facut armata la Craiova,,in 81,tu erai mic sau nu! :D
traian

Mesajde traian » 21 Mar 2014, 22:34

Imi place CONCURSUL tau,am gasit probleme nu numai pt incepatori.succes!
traian

Mesajde traian » 21 Mar 2014, 22:38

CATALIN scrie:dupa prima coasa o si ud ca sa ma conving cA o sa iasa :D

Ar fi bine dupa ce o semeni ,sa arunci si ovaz peste, sa-i tina umbra.ii place.
CATALIN scrie:dupa prima coasa o si ud ca sa ma conving cA o sa iasa :D
traian

Mesajde CATALIN » 22 Mar 2014, 08:53

traian scrie:Catalin am uitat esentialul,pot sa vin sa te ajut in 2-3 zile cred ca am termina de semanat, daca mai ai ceva de lucru,poate de tras vinul de pe drojdie.Stiu ca aveti vin bun.Am facut armata la Craiova,,in 81,tu erai mic sau nu! :D

in 87 m-am fatat. :lol: ..deci atunci nu eram pe harta....multumesc pentru amabilitatea de a ma ajuta si la alte lucrari,,si pentru ca apreciez faptul ca si dumneavoastra ma apreciati va invit cu draga inima la intalnirea apicultorilor in oltenia din toamna acolo unde voi asigura pt dumneavoasta si restul invitatilor vinul despre care vorbiti promit sa pun si la pachet ceva
sortimente sunt destule pt ca olteni dau cu draga inima si d acolo din putinul lor (mancare bautura,....)fara femei...stiti si dumneavoastra ca oltencele sunt........doar pt olteni ;)
CATALIN

Mesajde traian » 23 Mar 2014, 09:31

Asa cum spui sinteti un pic gelosi, dar buni la suflet.Ar fi un motiv sa revad Craiova dupa atitia ani,sigur n-o sa uit palinca daca vin.
traian

Mesajde cristian bh » 23 Mar 2014, 10:36

traian scrie:Asa cum spui sinteti un pic gelosi, dar buni la suflet.Ar fi un motiv sa revad Craiova dupa atitia ani,sigur n-o sa uit palinca daca vin.

D*apoi nu tre sa cari multa :D ,dintr-o damigeana imbeti toata Oltenia! :lol: :lol:
Onorabililor,sa fim generosi:daca putem, sa resuscitam si capra vecinului!
cristian bh

Mesajde traian » 23 Mar 2014, 11:42

Am mai dus palinca in Craiova la un ofiter, dupa ce a baut a zis -fire-ar mata al dr- tu vrei sa ma otravesti :oops: Dupa ce a primit mai des ia placut. Palinca e buna si la unificari,bei un stoamper si sufli catre familiilecare urmeaza unificate :lol:
traian

Mesajde CATALIN » 23 Mar 2014, 14:17

ca de altfel avem si noi podoabele noastre si tinem la ele in schimb pe langa astea avem si dusmanie si nu pe altii,ne mancam intre noi ca,,cainii.....iubim intradevar si daruim altora asta eee
o sa ma tin sa anunt insistent atunci in apropierea intalnirii...acum am intrat in pranza cu fetele si facem si noi ce putem cu ce avem
CATALIN

Mesajde cristian bh » 23 Mar 2014, 14:37

CATALIN scrie:ca de altfel avem si noi podoabele noastre si tinem la ele in schimb pe langa astea avem si dusmanie si nu pe altii,ne mancam intre noi ca,,cainii.....iubim intradevar si daruim altora asta eee
o sa ma tin sa anunt insistent atunci in apropierea intalnirii...acum am intrat in pranza cu fetele si facem si noi ce putem cu ce avem

CATALIN scrie:.stiti si dumneavoastra ca oltencele sunt........doar pt olteni ;)

Aha,deci la olteni ori palinca ori oltence,
Da pe oltence,,,,,,, le-ai intrebat daca-s de acord cu tine? :lol: :lol:
cristian bh

Mesajde CATALIN » 23 Mar 2014, 14:49

ma cristian oltencele-s educate niciodata inainte de palinca... :lol:
CATALIN

Mesajde cristian bh » 23 Mar 2014, 15:34

CATALIN scrie:ma cristian oltencele-s educate niciodata inainte de palinca... :lol:

Asta zic si eu ,,cu cine??? :D ,,,,,,,,ca voi dupa palinca :oops: ,,,, ,,nani,nani,,,,,,,sii iu tumorouu :lol: :lol:
cristian bh

Mesajde Florin Dobre » 23 Mar 2014, 15:37

CATALIN scrie:stiti si dumneavoastra ca oltencele sunt........doar pt olteni ;)

N-am stiut treaba asta...acum, dupa 16 ani de alianta, e tarziu. :(
De asta se uitau oltenii urat pe mine...le calcasem regula. :lol:
Suntem pulbere de stele.
Florin Dobre

Mesajde traian » 23 Mar 2014, 15:42

Hai sa trecem la subiect LUCERNA.Dupa ce da in floare,se coseste ,preferabil manual de barbat -poate fi si oltean-,iar femeia cu furca intoarce brazda.nicidecum lucerna sa nu fie verde ca doamna se poate umfla,si in 9 luni te poti trezi cu un trintoras.Subiectul asta poate continua cu o vizualizare mai mare ca CONCURS :lol:
traian

Mesajde CATALIN » 23 Mar 2014, 16:11

[quoteAsta zic si eu ,,cu cine??? :D ,,,,,,,,ca voi dupa palinca :oops: ,,,, ,,nani,nani,,,,,,,sii iu tumorouu :lol: :lol:][/quote]

puneti tu mintea cu oltenii.......in orice
CATALIN

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE