Si-l protejam elegant , sa nu se scurga "zeama de la rosii" pe el . Zii tu acum , nu pute zeama de rosii cand se-mpute ?
Hai , ca stii cu d-astea .....
marian sima scrie:Da ma numai ca tu postezi cea ce au creat altii,adica astia de aici.http://www.vitnautica.ro/
marian sima scrie:Ce tunning ai stricat frumusete de barca,acum zici ca e o barca de pe timpul lui Ceasca.
Forme patratoase si urata cu spume,propietarul a scazut mult valoare barci.
marian sima scrie:Dintr-o salupa frumoasa de agrement ai facut una uzuala de santier naval,zici ca e salupa portuara.
BeesDream scrie:Mă, dar albinele ce vă fac?![]()
modigliani scrie:BeesDream scrie:Mă, dar albinele ce vă fac?![]()
Ale mele sunt la peste .
marian sima scrie:Gugustiucule pana la varsta de 7 ani am crescut pe Dunare si cel putin o data pe an eram la Reghezburg.....
marian sima scrie:... se gasi pielea pu---i care s-a cuibarit intr-o barca pescareasca sa atraga atentia unuia care a batut Dunarea cm cu cm de la Galati la Reghezburg de zeci de ori .
Am stat la carma vaselor de 11 mii de tone,am facut rondouri pe Dunare cu vapoare ,urcate la nemti sa vezi salupe bai hamti-danti.
paul scrie:Pictore, spuneai undeva, ceva,despre niste dialoguri ... balsam ???Alea-s "minciuna"pe langa astea !
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 45 vizitatori