csaa scrie:Cine a dat ordinul de restrictie???? Cine si in baza caror dovezi a hotarat ca Misu e violent si a lovit-o pe Veta???? Cine a Hotarat ca acei copii sa ramana in ingrijirea istericei Veta???
Eu tot pun intrebari la care voi evitati sa raspundeti. Poate raspunzi acum, coane Mircea!
Aceiasi de aici:
http://www.cugetliber.ro/stiri-evenimen ... asta-71398csaa, e greu de citit printre randuri.

Eu le iau apararea politistilor, cum ca n-au de unde sti ce e in casa omului si e normal sa nu se amestece, matale...sari pentru contra.
Adevaru-i ca e foarte greu sa-ti puna cineva puterea in mana, sa-ti zica:
- Fa bre ce stii tu ca e mai bine, noi te credem pe cuvant, iar tu sa nu abuzezi macar asa...putintel de puterea aia.
Puterea e un factor atat de deformant al caracterului, incat cu greu imi imaginez ca sunt persoane capabile sa ramana verticale in aceste conditii. Probabil as putea sa-l detest incet-incet chiar si pe cel mai bun prieten. Din pacate, aceasta putere este un magnet pentru caractere slabe.
Exista in sat unul care se ocupa cu curatatul foselor (al budelor- mai pe romaneste, sau buzilor-habar n-am cum e corect). Toti avem nevoie de el, il platim, dar evitam sa dam mana cu el.
Ia uite un exemplu, numa bun: ai incredere in tigani? Ei bine, eu am o parere la fel de buna despre politisti, pe cat ai matale incredere in tigani.
Ca or fi exitand si tigani cinstiti...nu contest. La fel de multi ca si politisti cinstiti.
In aparenta sunt discriminant. In realitate nu sunt decat daca matale esti.

Poti judeca tiganimea la gramada? Ei bine, nici politarimea nu o poti judeca la gramada.
La urma urmei sunt un lucru, bun-rau, cum o fi, dar necesar.
Cand voi vedea ca legea este egala pentru toti si se aplica, mai stam de vorba. Plotoneru X il salta pe Ion si il omoara in bataie sa recunoasca...Ion moare. Fapta e dovedita cu prisosinta, iar plotoneru este demis. Atat!
Fratele lui Ion il suduie si ii carpeste doua palme la plotoner, motiv pentru care sta vreo doi ani la mititica.
Atatia politai ingamfati si batuti in cap am vazut, incat am un reflex pavlovian...Foarte probabil ca daca as fi lucrat in Politie, eram la fel ca ei. Ii accept ca pe un rau necesar, dar de iubit...
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)