Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Politia in actiune

Mesajde csaa » 25 Mar 2014, 00:00

modigliani scrie:
csaa scrie:Cine a dat ordinul de restrictie???? Cine si in baza caror dovezi a hotarat ca Misu e violent si a lovit-o pe Veta???? Cine a Hotarat ca acei copii sa ramana in ingrijirea istericei Veta???
Eu tot pun intrebari la care voi evitati sa raspundeti.

Cre' ca Bizdrim ! :shock: :shock: :shock:

Cine e frate Bizdrim??????? Azi am avut cea mai de KKT zi din cincinalul asta si nu prea imi functioneaza pricepatoarea.
csaa

Mesajde modigliani » 25 Mar 2014, 00:05

csaa scrie:....... o sosea amarata si plina de gropi , Heresti-Hotarele-Greaca ......

Pffffffffai de capu' meu !!!!!!!!!!!! Fratioare , ziceai ca-i poligon de artilerie drumu' ala ........
Trai-ti-ar , de focu' la drumu' ala catre Greaca , balta lu' "iscusitu' " George , facatoru' de miracole ( ??? ) , m-am lasat de statatoare . Am luat-o inainte , catre Oltenita . Si-asa am dat de Dunare ! :D :D :D
Puii mei , am "cazut" in EA . ....... Si-acolo am ramas ! :D

..............................

P-acolo ai fost "bididiu" ? :lol:

csaa scrie:Cine e frate Bizdrim??????? Azi am avut cea mai de KKT zi din cincinalul asta si nu prea imi functioneaza pricepatoarea.

Imi pare rau de ziua ta nasoala .
Ia de citeste asta cu rabdare . Io cand si cand ma uit p-acilea ca la Divertis . Face bine la spirit !

viewtopic.php?f=15&t=3330
modigliani

Mesajde Donbazil » 25 Mar 2014, 00:19

Sal'tare!

La multi ani Politiei Romane !!!Macar aceste urari ne-au mai ramas ! :idea:

ZIUA POLIŢIEI ROMÂNE

Prin art. 50 din Legea nr. 218 din 23.04.2002 data de 25 martie a fost desemnată Ziua Poliţiei Române.

Alegerea acestei date este legată de simbolul creştin al Bunei Vestiri aflat pe primul steag al Marii Agii, simbol ce a fost preluat şi pe actualul drapel al Poliţiei Române.

În anul 1822 domnitorul Grigore Dimitrie Ghica i-a înmânat Marelui Agă Mihăiţă Filipescu (şeful poliţiei din acele timpuri) drapelul pe care este cusută sigla Steagului Agiei. Alături de siglă se află o ghirlandă din aur în interiorul căreia este prezentată Maica Domnului, înaintea îngerului ce-i aduce vestea cea bună (Buna Vestire).

Donbazil - Faget
Donbazil

Mesajde Cristian IONITA » 25 Mar 2014, 12:26

cornelioandanciu scrie:La multi ani pentru politistii corecti!

m-ai facut sa verific daca nu e deja 1 aprilie
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde Mircea_63 » 25 Mar 2014, 14:46

csaa scrie:Cine a dat ordinul de restrictie???? Cine si in baza caror dovezi a hotarat ca Misu e violent si a lovit-o pe Veta???? Cine a Hotarat ca acei copii sa ramana in ingrijirea istericei Veta???
Eu tot pun intrebari la care voi evitati sa raspundeti. Poate raspunzi acum, coane Mircea!

Aceiasi de aici: http://www.cugetliber.ro/stiri-evenimen ... asta-71398

csaa, e greu de citit printre randuri. ;) Eu le iau apararea politistilor, cum ca n-au de unde sti ce e in casa omului si e normal sa nu se amestece, matale...sari pentru contra.
Adevaru-i ca e foarte greu sa-ti puna cineva puterea in mana, sa-ti zica:
- Fa bre ce stii tu ca e mai bine, noi te credem pe cuvant, iar tu sa nu abuzezi macar asa...putintel de puterea aia.

Puterea e un factor atat de deformant al caracterului, incat cu greu imi imaginez ca sunt persoane capabile sa ramana verticale in aceste conditii. Probabil as putea sa-l detest incet-incet chiar si pe cel mai bun prieten. Din pacate, aceasta putere este un magnet pentru caractere slabe.
Exista in sat unul care se ocupa cu curatatul foselor (al budelor- mai pe romaneste, sau buzilor-habar n-am cum e corect). Toti avem nevoie de el, il platim, dar evitam sa dam mana cu el.

Ia uite un exemplu, numa bun: ai incredere in tigani? Ei bine, eu am o parere la fel de buna despre politisti, pe cat ai matale incredere in tigani.
Ca or fi exitand si tigani cinstiti...nu contest. La fel de multi ca si politisti cinstiti.

In aparenta sunt discriminant. In realitate nu sunt decat daca matale esti. ;) Poti judeca tiganimea la gramada? Ei bine, nici politarimea nu o poti judeca la gramada.

La urma urmei sunt un lucru, bun-rau, cum o fi, dar necesar.

Cand voi vedea ca legea este egala pentru toti si se aplica, mai stam de vorba. Plotoneru X il salta pe Ion si il omoara in bataie sa recunoasca...Ion moare. Fapta e dovedita cu prisosinta, iar plotoneru este demis. Atat! :shock:
Fratele lui Ion il suduie si ii carpeste doua palme la plotoner, motiv pentru care sta vreo doi ani la mititica.

Atatia politai ingamfati si batuti in cap am vazut, incat am un reflex pavlovian...Foarte probabil ca daca as fi lucrat in Politie, eram la fel ca ei. Ii accept ca pe un rau necesar, dar de iubit...
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde nae » 25 Mar 2014, 21:45

Donbazil scrie:Sal'tare!

La multi ani Politiei Romane !

ZIUA POLIŢIEI ROMÂNE

Donbazil - Faget

La multi ani .
Stima si respect pt multi dintre ei ; o lacrima pt cei care au capotat intre CIOCAN si NICOVALA = intre coruptie si constiinta/idealuri ...
.....................................
nae

Mesajde Donbazil » 26 Mar 2014, 00:41

Sal'tare!

Corneliu Ionita - politistul anului.
Omul asta daca greseste, o face pentru prima - si ultima data..... :idea:

http://stiri.telem.ro/stiri/un-iesean-a ... -3682.html
Donbazil

Mesajde modigliani » 26 Mar 2014, 01:12

POLIŢIA ROMÂNA

Ce-i aia ??? :shock:
modigliani

Mesajde cristian bh » 26 Mar 2014, 01:12

Hai noroc,
Ai matale o fixatie cu astia,
O fi numa el in postura asta, :shock: probabil statul i-o fi asigurat vro specializare,,etc,,,,,,da medicii,soferii,pilotii :?: ,,,,,etc,
Onorabililor,sa fim generosi:daca putem, sa resuscitam si capra vecinului!
cristian bh

Mesajde csaa » 27 Mar 2014, 20:26

Nu poti amenda administratorii drumurilor pentru starea proasta a acestora. Nu mai insista! Si eu merg pe aceleasi drumuri ca si tine, crezi ca daca as avea baza legala nu as face-o!?
Daca nu se aloca fonduri pentru repararea sau intretinerea unui drum pe cine trebuie sa amendezi?
csaa

Mesajde Donbazil » 28 Mar 2014, 00:05

Sal'tare!

http://www.ziarulring.ro/stiri/evenimen ... iei-Romane
cristian bh scrie:

Hai noroc,
Ai matale o fixatie cu astia,
O fi numa el in postura asta, :shock: probabil statul i-o fi asigurat vro specializare,,etc,,,,,,da medicii,soferii,pilotii :?: ,,,,,etc,

Domnule, AICI este topicul in care se vorbeste despre "astia" si nu despre medici, soferi, piloti.....
Daca n-ai observat ar fi bine sa citesti ......Daca doar vrei sa-i musti de c*r pe politisti, n-ai decat.....Dar n-o face aici .....Sau cel putin nu o face acum, ca n-am chef sa-ti dau replici.....Sa fii sanatos si sa fii un om corect care n-are conflicte cu politia......Sau cu LEGEA in general...

Din epistola sfantului Apostol Pavel:
Capitolul 13
1. Tot sufletul să se supună înaltelor stăpâniri, căci nu este stăpânire decât de la Dumnezeu; iar cele ce sunt, de Dumnezeu sunt rânduite.
2. Pentru aceea, cel ce se împotriveşte stăpânirii se împotriveşte rânduielii lui Dumnezeu. Iar cel ce se împotrivesc îşi vor lua osândă.
3. Căci dregătorii nu sunt frică pentru fapta bună, ci pentru cea rea. Voieşti, deci, să nu-ţi fie frică de stăpânire? Fă binele şi vei avea laudă de la ea.
4. Căci ea este slujitoare a lui Dumnezeu spre binele tău. Iar dacă faci rău, teme-te; căci nu în zadar poartă sabia; pentru că ea este slujitoare a lui Dumnezeu şi răzbunătoare a mâniei Lui, asupra celui ce săvârşeşte răul.
5. De aceea este nevoie să vă supuneţi, nu numai pentru mânie, ci şi pentru conştiinţă.
6. Că pentru aceasta plătiţi şi dări. Căci (dregătorii) sunt slujitorii lui Dumnezeu, stăruind în această slujire neîncetat.
7. Daţi deci tuturor cele ce sunteţi datori: celui cu darea, darea; celui cu vama, vamă; celui cu teama, teamă; celui cu cinstea, cinste.
Asadar care are ceva de zis, sa zica impotriva mea, daca eu am gresit , ori impotriva celui care a gresit, dar sa nu generalizeze.... Dar nu impotriva celui care a transmis Cuvantul!.... Si nu impotriva institutiei.... :idea:
Sa fiti sanatosi si intelepti!
Donbazil - Faget
Donbazil

Mesajde csaa » 29 Mar 2014, 22:03

Mai omule, ce nu intelegi???? Nu e in competenta politiei! Cum sa dai "amenda" daca nu ai o lege care sa prevada asta?
Tu crezi ca politia este jurat, judecator si calau! Nu prea e asa. De fapt nu e deloc asa.
Te rog sa nu mai insisti, devine penibil.
csaa

Mesajde State » 31 Mar 2014, 00:22

modigliani scrie:
POLIŢIA ROMÂNA

Ce-i aia ??? :shock:

O institutie a statului, care are mai multe scopuri. Ca de exemplu:

Imagine
Chiar daca va trăi printre găini,o privighetoare nu va cotcodăci niciodată.
State

Mesajde Florin Dobre » 31 Mar 2014, 00:28

Operatiunea VARZA...siguranta si incredere. :shock:
Suntem pulbere de stele.
Florin Dobre

Mesajde State » 31 Mar 2014, 01:04

Au prins un vanzator fara acte de provenienta...iti dai seama ? :o

Nu stiu cum e prin alte parti, dar in Bucuresti, vin babe de la tara prin piete cu diverse produse pentru vanzare(ceapa,ridichi,verdeata,etc.). Le fugaresc pulitistii la propriu. Asta in contextul in care, in aceleasi piete, isi fac veacul cersetori, hoti de buzunare, etc. Pulitia amendeaza baba , care prin munca cinstita incearca sa manance o paine sau sa-i ia niste pastile mosului care-i paralizat. E strigator la cer ! :shock:
Joia trecuta bananaiam pe la Obor dupa diverse...Pe o banca , o batrana vindea niste flori la ghiveci. Impropriu spus ghiveci, ca erau niste amarate de pahare de bere. Niste bete de amestecat in cafea , serveau drept proptea.
M-a vazut ca ma uit lung la ele si si-a dat seama ca as vrea sa cumpar. M-am apropiat si am intrebat-o pretul. 5lei bucata sau 3 la 10lei. Nu mi-as fi dorit in mod expres acele flori dar am zis ca na...ajut si eu o batrana. M-am scotocit prin buzunare si i-am dat cam pentru vreo 10 flori, dar din gramada aia am ales doar doua: Sporul casei si o salvie. Cand i-am intins banii, intai s-a uitat in jur.
Am intrebat-o: Ce-ai mamaie? Ia banii.
-Mi-e sa nu ma vada careva, ca nu ma lasa sa stau aici si-mi da amenda.
In secunda doi a apucat banii si intr-o fractiune de secunda i-a bagat in sort. Mai repede nu ma puteam misca nici eu.
Mi-a zis de sanatate, etc.

La nici 10m de aceasta batrana, tigancile te abordeaza ceva de genul: -Tigari, tigari, tigari avem, tigari! Pentru cine cunoaste zona Obor, poate sa confirme. Tigancile vand tigari fara timbru si sunt plantate din 10 in 10m, pe toata lungimea magazinului Obor. Oare Pulitia nu stie despre aceste fapte ? Sunt aproximativ 4 ani de cand le stiu doar eu. Au si un lider, un tigan burtos , cu chelie si ajutor nevasta, care are vreo 4-5 tigani cersetori. O intreaga filiera. Am vazut cu ochii mei cum unul dintre cersetori a venit sa-i dea "profitul".

Concluzia o trage fiecare, cum crede si cum poate.
State

Mesajde State » 31 Mar 2014, 01:13

Donbazil scrie:La multi ani Politiei Romane !!!Macar aceste urari ne-au mai ramas !

Mi s-a umplut curul de lacrimi , nu mai pot... :cry: :cry: In afara de mentalitatea comunisto-koreeana, e bine ca v-a mai ramas ceva. Sa le dati cu sare si sa le pastrati bine, intr-o camera intunecata si fara umezeala. Sa nu se strice urarile, daia zic.
State

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE