Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Lucerna

Mesajde CATALIN » 23 Mar 2014, 16:18

Florin Dobre scrie:
CATALIN scrie:stiti si dumneavoastra ca oltencele sunt........doar pt olteni ;)

N-am stiut treaba asta...acum, dupa 16 ani de alianta, e tarziu. :(
De asta se uitau oltenii urat pe mine...le calcasem regula. :lol:

ma faci saa-mi para rau ca ti-am zambit.....eu zic ca la Craiova cand ne-am intalnit eu si toata brigada mea (numai olteni)
am facut tot ce ne-a stat in putere sa fie toata lumea tinuta ca-n palma si daca intradevar cineva ti-a tras o privire urata inseamna ca a simtit el ceva insa nu cred sa se fi intamplat asta
cat despre sotie..sti proverbul.....(lupu-si schimba parul dar naravul....)
mai departe iao cum vrei tu
te salut
In natura nimic nu se pierde, nimic nu se castiga, totul se transforma”
CATALIN

Mesajde CATALIN » 23 Mar 2014, 16:21

traian scrie:Hai sa trecem la subiect LUCERNA.Dupa ce da in floare,se coseste ,preferabil manual de barbat -poate fi si oltean-,iar femeia cu furca intoarce brazda.nicidecum lucerna sa nu fie verde ca doamna se poate umfla,si in 9 luni te poti trezi cu un trintoras.Subiectul asta poate continua cu o vizualizare mai mare ca CONCURS :lol:

eee nea Traiane cum le sti dumneata pe toate....da macheaaa asa o fii??
CATALIN

Mesajde Florin Dobre » 23 Mar 2014, 16:36

CATALIN scrie:
Florin Dobre scrie:
CATALIN scrie:stiti si dumneavoastra ca oltencele sunt........doar pt olteni ;)

N-am stiut treaba asta...acum, dupa 16 ani de alianta, e tarziu. :(
De asta se uitau oltenii urat pe mine...le calcasem regula. :lol:

ma faci saa-mi para rau ca ti-am zambit.....eu zic ca la Craiova cand ne-am intalnit eu si toata brigada mea (numai olteni)
am facut tot ce ne-a stat in putere sa fie toata lumea tinuta ca-n palma si daca intradevar cineva ti-a tras o privire urata inseamna ca a simtit el ceva insa nu cred sa se fi intamplat asta
cat despre sotie..sti proverbul.....(lupu-si schimba parul dar naravul....)
mai departe iao cum vrei tu
te salut

Pomeneam de sotia mea care-i olteanca si de oltenii(neamuri/rude) de acu' 16 ani...in acel context. O gluma...pentru cine are umor. Constat ca interpretezi intr-un mod...cel putin bizar.
Faci analogii ridicole. E jenant.
Pentru mine Craiova a fost un moment frumos si-l voi pastra asa. Am cunoscut oameni si apicultori valorosi.
Chiar nu impart oamenii pe brigazi ori in olteni, moldoveni, ardeleni...
Spor!
Suntem pulbere de stele.
Florin Dobre

Mesajde CATALIN » 23 Mar 2014, 16:45

uaaauuuu vb de glume si de faptul ca uni le inteleg altii nu??
esti prea calit sa mai continui sa discut cu tine...sti foate bine cu sa tragi focul
nici o clipa nu am gandit sa acuz cumva
vezi ce prostanac sunt am uitat sa pun diferite mochite...si anume :D :) ;) :lol: :lol:
ori gandesti cumva ca suntem intr-o competitie si tre sa ne eliminam cumva??
CATALIN

Mesajde traian » 23 Mar 2014, 18:16

Petru mine timpul e scurt,ne vedem miine seara cu alte provocari, poate pe concurs, sa vedem daca stim ceva si de albine. Iti doresc succes la -bursa- tie, lui Florin si la toti participanti.Duminica placuta!
traian

Mesajde gns » 31 Mar 2014, 07:16

cataline de unde esti de loc ca daca ai fii din craiova nu ai avea unde sa pui lucerna iar daca ai 040hasa pui cu lucerna cea mai sigura procedura este saminatoarea ;)
gns

Mesajde CATALIN » 31 Mar 2014, 21:16

gns scrie:cataline de unde esti de loc ca daca ai fii din craiova nu ai avea unde sa pui lucerna iar daca ai 040hasa pui cu lucerna cea mai sigura procedura este saminatoarea ;)

eee nene daca nu ai citit ce am sc la inceput
hai sa-ti explic
stau la Craiova sa nu ma faca lumea taran (glumesc sa dea bine pe sticla)
mi-a dat mamaie da tara VARVORUL DE JOS 20km de Craiova o vatra in care puneam coceni(m-am saturat de munca fara rasplata)3tarne de porumb 20 snopi coceni si munca in prostie ara seamana culege taie leaga fa glugi mizerie..........asa ca am decis sa pun lucerna
toata suprafata are cam 2800de m2....eee e cam jumate de pus lucerna
am mai oprit si eu de o floare de un pom de o casuta pe viitor cateva grajdiuri un sopru
de ce am intrebat cum se punee????pt ca atunci cand m-am decis lumea zice aaaa pai numai ala pune a pai fiecare sat are doar 1 2 care pun decii! mi s-a parut o arta si vad ca nu multi sa-u aruncat sa spuna ca si in saturi si aici sunt doar 3-4 si suntem dee ordinul miilor
ma intelegi domnu nenea :)
CATALIN

Mesajde cristian bh » 31 Mar 2014, 23:22

CATALIN scrie:
gns scrie:cataline de unde esti de loc ca daca ai fii din craiova nu ai avea unde sa pui lucerna iar daca ai 040hasa pui cu lucerna cea mai sigura procedura este saminatoarea ;)

eee nene daca nu ai citit ce am sc la inceput
hai sa-ti explic
stau la Craiova sa nu ma faca lumea taran (glumesc sa dea bine pe sticla)
mi-a dat mamaie da tara VARVORUL DE JOS 20km de Craiova o vatra in care puneam coceni(m-am saturat de munca fara rasplata)3tarne de porumb 20 snopi coceni si munca in prostie ara seamana culege taie leaga fa glugi mizerie..........asa ca am decis sa pun lucerna
toata suprafata are cam 2800de m2....eee e cam jumate de pus lucerna
am mai oprit si eu de o floare de un pom de o casuta pe viitor cateva grajdiuri un sopru
de ce am intrebat cum se punee????pt ca atunci cand m-am decis lumea zice aaaa pai numai ala pune a pai fiecare sat are doar 1 2 care pun decii! mi s-a parut o arta si vad ca nu multi sa-u aruncat sa spuna ca si in saturi si aici sunt doar 3-4 si suntem dee ordinul miilor
ma intelegi domnu nenea :)

De trei ori cetit,si numa un sfert inteles :shock:
Onorabililor,sa fim generosi:daca putem, sa resuscitam si capra vecinului!
cristian bh

Mesajde traian » 31 Mar 2014, 23:36

Bine zisCatalin!Putini din sat stiau a semana. mie aproape mi-a iesit din prima,curaj si fa pe pielea ta,stii tu cum(miscari scurte si din incheetura in fata corpului) poate iese ceva.
traian

Mesajde CATALIN » 31 Mar 2014, 23:39

e trei ori cetit,si numa un sfert inteles :shock:

cristian bh

cam ce drac ar fi trebuit sa intelegi tu??
CATALIN

Mesajde CATALIN » 22 Iun 2014, 07:05

traian scrie:Bine zisCatalin!Putini din sat stiau a semana. mie aproape mi-a iesit din prima,curaj si fa pe pielea ta,stii tu cum(miscari scurte si din incheetura in fata corpului) poate iese ceva.

Nea Traiane...nu te mai vezi nu te mai auzi....o sa vin cu o poza mi-a iesit de minune
am semanat-o exact cum spuneai dumneata...ca pe azotat..amestecata cu putin nisip si dai talent din buric
acum 1 saptamana si prima coasa data manual....cica tre manual ca e frageda si se rupe,de la urmatoarea bag motocoasa
m-a cam suparat ploaia din ultimul timp mi-a prins-o jos sper sa nu fi patit nimic am intors-o de cateva ori
in rest numai bine... ;)
CATALIN

Mesajde cristian bh » 22 Iun 2014, 09:12

Ooo,sa traiesti injineree,...........sa stii ca intotdeauna la bancurile cu olteni ,rad instantaneu. :lol:

ps.i-o zic ca asa ,,,,,,coasa manuala intareste muschiul la buric :D ,,,,,,,n-o pune-n cui!!!!!
cristian bh

Mesajde CATALIN » 22 Iun 2014, 09:46

II grea Cristiane coasa.....si de muschi nu ma plang.....is injiner ii fac la birou cu secretarele...
CATALIN

Mesajde cristian bh » 25 Iun 2014, 22:06

CATALIN scrie:.....si de muschi nu ma plang.....is injiner ii fac la birou cu secretarele...

Atunci,.........sa-ti zicem,........dom derector!!
Da,....... la greblat lucerna,...... te ajuta secretarele?
cristian bh

Mesajde CATALIN » 25 Iun 2014, 22:16

sa-ti pun o poza cu ele sa vezi cum fac cu furcile......e totul rustic fratioare.... ;) ....
CATALIN

Mesajde traian » 26 Iun 2014, 03:04

CATALIN scrie:
traian scrie:Bine zisCatalin!Putini din sat stiau a semana. mie aproape mi-a iesit din prima,curaj si fa pe pielea ta,stii tu cum(miscari scurte si din incheetura in fata corpului) poate iese ceva.

Nea Traiane...nu te mai vezi nu te mai auzi....o sa vin cu o poza mi-a iesit de minune
am semanat-o exact cum spuneai dumneata...ca pe azotat..amestecata cu putin nisip si dai talent din buric
acum 1 saptamana si prima coasa data manual....cica tre manual ca e frageda si se rupe,de la urmatoarea bag motocoasa
m-a cam suparat ploaia din ultimul timp mi-a prins-o jos sper sa nu fi patit nimic am intors-o de cateva ori
in rest numai bine... ;)

Stai linistit Catalin ca cine o udat,o so si uste! :D
traian

Anterior

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE