paul scrie:Micule stupar ,cred ca mai nimerit era ..."micul fizician " (aici cred ca am gresit cu ghilimele ,dar asta e ...).
Micule stupar,nu stiu ce varsta ai dar asta este alta poveste.
Tot ce ai scris este adevarat.Si ca sa o zic cum trebuie o zic ca la radio Erevan.
Mai intai povestea:
Intreaba un ascultator la radio Erevan:
- este adevarat ca lui Ivan Ivanovici Ivan i s-a dat o masina?
Raspunsul:
- da este adevarat dar cu trei mici diferente.Nu este vorba de Ivan Ivanovici Ivan ci este vorba de Igor Ivanovici Ivan.Nu este vorba despre o masina ci despre o motocicleta.Si nu i s-a dat ci i s-a luat.
Asa si cu stupii.Lucrurile cu "dar" nu sunt adevarate.
Am scris astea fiindca imi plac ironiile tale.Dar nu te pune cu unul care a invatat scoala ruseasca prin anii '70 si a mai fost si olimpic la fizica.
In stup este alta situatie decat intr-o locuinta.Si ai pus problema bine "fierbe o oala cu apa cand afara este f. frig".Asa este in stup.Si iar zic ca la radio Erevan -fierbe apa 4-5 luni continuu si dupa aia vezi ce este.Numai ca si aici exista cel putin 3 diferente.
Hai sa discutam problema si poate o scoatem la liman.Dar sa nu vii cu prostii americane ca nu tine.
In alta ordine de idei (acum serios) am ceva cunostinte prin republica matale.Daca o cunosti pe doamna Ceobotari transmite-i salutarile mele de bine.
Si hai sa lamurim situatia colegului de mai sus ca te simnt pe problema.