ionutgh scrie:[b][b][/b][/b]Buna ziua , urmaresc forumul de foarte mult timp , dar abia acum mi am facut cont din aceasta problema . azi am constatat o mortalitate foarte mare la urdinis , la cei puternici 2-3 pumni de albine moarte, am aflat ca miercuri a fost ierbicidata rapita
, din pacate destul de tarziu . vreau sa intreb ce pot face , ce masuri pot lua , si pot trage pe cineva la raspundere . care sunt pasii care trebuie urmati . va rog , poate sa am ajute cineva mai urgent ?
MIHAI BALS scrie:ionutgh scrie:[b][b][/b][/b]Buna ziua , urmaresc forumul de foarte mult timp , dar abia acum mi am facut cont din aceasta problema . azi am constatat o mortalitate foarte mare la urdinis , la cei puternici 2-3 pumni de albine moarte, am aflat ca miercuri a fost ierbicidata rapita
, din pacate destul de tarziu . vreau sa intreb ce pot face , ce masuri pot lua , si pot trage pe cineva la raspundere . care sunt pasii care trebuie urmati . va rog , poate sa am ajute cineva mai urgent ?
pune ceva poze ca oricum ai nevoie de probe(sunt bune si pozele)!
din pacate multi pleaca la rapita pe barba lor.
prima data trebuie luata legatura cu fermierul si primaria(sau invers,daca ai relatii la primarie si da si mai bine!).
si AFLA(?!) dupa cateva zile ca a fost IERBICIDATA!
pai... paza nu ai?
apoi ierbicidul...e ierbicid,nu insecticid!
tara,tara,vrem apicultori!
Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Balian şi 46 vizitatori