irina scrie:Greu cu logica asta.....mai ales cand e "specifica femeilor".Si eu care credeam ca logica-i una singura
Uite ca am mai invatat ceva!Chiar daca n-are legatura cu apicultura.Poate asa nu mai primesti reprosuri ca vorbesti cu mine.
CORNEL V. scrie:La 100 kg de zahar...180 l de sirop...concentratia este mai mica decat 1/1,sau ai zis sa ajunga la toata lumea![]()
Trebuia sa-ti iasa 160 l sirop 1/1
ps.semneaza Cornel...carcotasul
pngflorin scrie:Eu am gasit zahar in Carrfour cu 2,99 lei kg , la tine in zona cum e pretul ??
paul scrie:pngflorin scrie:Eu am gasit zahar in Carrfour cu 2,99 lei kg , la tine in zona cum e pretul ??
Tot de acolo am luat si eu si la acelasi pret ! Lemarc ! As fi putut lua cu acelasi pret, adus acasa, de la vecinii de pe ... Maidan , dar am zis sa sustin economia romaneasca !![]()
LE ... cam naspa cu ploile astea ! Eu inca mai sper sa se faca timp frumos ! La mine abia au inflorit ciresii timpurii, prunii stau in block starturi, merii si perii abia au scos la vedere mugurii florali. Rapita are 30-40 cm si abia se disting viitorii muguri florali iar salcamul are aceeasi atitudine pe care o avea si-n ianuarie !![]()
Te salut Florine !
pngflorin scrie:
La ce pret aduc moldovenii , zaharul ???Adica 1 tona la ce pret o cumpar??
gica.mosu scrie:Paulee si cuuum ramani cu economiea ....din piata....adicalea : munca -cheltuieli-profit![]()
![]()
P.S-Vai de viata "apicultorilor" ..acest an
achio5 scrie:paule,salcimul a scos capul,are 0,5 cm
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 34 vizitatori