Sunt foarte mandru ca sunt roman! Imi este in schimb rusine ca si altii sunt romani. Fara nici o indoiala societatea romaneasca este intr-o degradare continua pe toate palierele. De la economie la religie totul se prabuseste ne fuge pamantul de sub picioare. Vis a vis de parerea mea despre trecut nu incape indoiala despre prezent .....iti dau dreptate cu trei de DA. Te-am citit in continuare si constat ca ai un talent al tau aparte.
Am gasit din intamplare pe net acest portret si nu era loc mai bun sa il postez decat aici
● Credinciosul român își atârnă cruci la oglinda retrovizoare, dar de cele mai grele încercări la care îl supune traficul tot cu bâta de baseball trece.
● Credinciosul român poartă cruce la gât ca să nu i se ducă lanțul de aur pe spate.
● Dacă i s-ar da voie cu semințe în biserică, credinciosul român și-ar face cruci toată slujba.
● Ce gând are Dumnezeu când ajunge la el un credincios român? Să-i dea 300 de euro și să-l trimită înapoi.
● Credinciosul român ar putea găsi pentru fiecare dintre cele zece porunci câte o excepție de neconstituționalitate.
● Credinciosul român înțelege rostul celor zece porunci, dar nu pricepe de ce unele dintre ele se regăsesc și în Codul Penal.
● Credinciosul român vede că biserica este plină de fum cu miros de tămâie, dar nu pricepe unde sunt grătarul și mititeii.
● Dintr-un pupincurism ancestral față de șefi, credinciosul român bate cruci la biserică, dar merge și la vrăjitoare, că nu e rău să te ai bine cu ambii boși.
● Credinciosul român ține tot postul, că altfel cică nu i se leagă toate blestemele.
● Credinciosul român se roagă la Dumnezeu să-l lumineze și să-i arate ce vrăjitoare ar fi mai bună să-i dezlege cununiile.
● Ce zice credinciosul român înainte să pună mâna pe pontoarcă? Doamne-ajută!
● Credincioșii români citesc Biblia crezând că de acolo știu evreii cum să facă bani.
● Să fi fost în locul lui Iuda, credinciosul român le lua banii fariseilor și se îmbăta, nu mai trăda pe nimeni.
● Dacă Solitaire-ul ar fi o rugăciune, toți credincioșii români ar fi patriarhi.
● Văzând că nu se mai ajunge cu banii, credinciosul român care și-a pierdut orice credință în Dumnezeu se face preot.