- Puiule, cred ca o parte a problemei este ca esti prea perfectionist. Piesele pe care le postezi le treci printr-un filtru de parca ar ajunge intr-o finala mondiala. Si te risipesti astfel in detalii care poate nici nu sunt sesizate la nivelul la care te-ai spetit tu. Dar cred ca nu te poti vindeca de maniera asta de a trata muzica; Pentru ca asa o traiesti tu. Cu intensitate...
Noi suntem mai directi. Gasim un miez care ne place, chiar daca nu e cea mai tare piesa posibila si, percutam. Fara procese de constiinta...
You know how it goes.Everybody knows: Life's full of SHIT.That's why, HONEY is so expensive... (Dj LU' - MAXIME și CUrGETĂRI) http://damblarin.blog
Fara sa vreau sa-mi fac pacate, are leader-ul acestei trupe o moaca de aburitor de nu se ecsista... As fi preferat sa gasesc piesele fara videoclipuri, dar, pasarea malai viseaza... Asadar, a treia piesa, trupa asta nu suna tocmai rau...
Cu totul alta zona (adica am facut iar un compot). Cand eram mic, mama facea compot de mere, pere si gutui, toate amestecate, o minune pentru papilele gustative... Poate de acolo mi se trage...
De unde ştii tot ce ai scris acolo ? Nu cumva eşti pamfletar doar aşa, de ochii lumii, şi de fapt eşti de-ăla de instalează miniaturi electronice prin case
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.