livas scrie:Nu mai tin minte bine, da parca nea Gica, Domnul sa-l aiba in paza, scria pe undeva ca, salcamul infloreste in trei saptamani de la castan.
Daca a inflorit castanul te astepti ca in trei saptamani sa infloreasca si salcamul!!
Dupa ochiometru meu se pare ca stia ce zice
cristi-serban scrie:A inceputsa albeasca incet padurea.
dorindafi scrie:maaaa , daca 8/10 mai secreta asta inseamna ca-i aproape desfacuta floarea ?
pe unde am fost eu astazi , tot in gj , nu are mai mult de 4 cm
izavoianu scrie:dorindafi scrie:maaaa , daca 8/10 mai secreta asta inseamna ca-i aproape desfacuta floarea ?
pe unde am fost eu astazi , tot in gj , nu are mai mult de 4 cm
Pe versantii insoriti incepe sa se desfaca (la cei tineri). Vorbesc de zona Dealurilor Motrului unde se resimt slabe influente submediteraneene (un climat mai bland) si nu de dealurile subcarpatice din nordul judetului.
lucky5strike scrie:cristi-serban scrie:A inceputsa albeasca incet padurea.
In ritmul asta, la mine salcamul va arata ca in poza cam pe 10-12 mai. Calafatul e cu 2 zile mai devreme!
Asteptam.
Adi Hodis scrie:Ieri noapte am mutat ... si-am "servit" ploaie, cu namoale si "superbele" ampotmoliri. S-a vazut eficienta 4x2 cu diferential cuplat ... si 4x4. Cand am vazut tractorul ampotmolit, mi-am zis, am sfeclit-o ... dar nu, 4x4 e 4x4, e indispensabil. Am iesit ... ca porcii. Dar am iesit !.![]()
Acum mai am o problema, febra musculara ca deh, stupi-s grei. La asta ce mai cobesti ?.![]()
Important e ca fetitele mele culeg de la salcam.
Înapoi la BAZA MELIFERA - PLANTE , ARBUSTI , ARBORI
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 15 vizitatori