Scopul meu principal este sa pun pe ea cat mai multi stupi pt a diminua cat mai mult costul transportului/stup, fapt pt care, am in plan sa pun 4 randuri de orizontali de 20 de rame(cu toate dezavantajele pe care le-ar implica orizontalul si randul 4) , cu camera de extras pe mijloc (si pt utilitatea ei obisnuita dar si pt a impartii in doua lungimea mare a remorcii pt o orientare mai buna). Pt orientare o sa construiesc niste mici panouri despartitoare verticale(la 2-3sau 4 coloane de stupi), pliabile care sa tina si adapost.
In felul asta mi-ar intra pe ea 192 de stupi ( aprox. cat imi intrau pe 2 camioane cu 2 pavilioane) si camera de extras. Referitor la luminatoare, le-as vrea in acoperis dar parca nu m-as incumeta sa-l tai (si daca-l tai nu prea am idee cum sa le fac dupa) , le-as face sus pe lateral ca sa nu stric acoperisul dar stiu din putina mea experienta ca nu-i tocmai bine, din mai multe puncte de vedere, ar fi multe lipsuri.
Si mai am multe necunoscute (cunoscute) dar si mai multe necunoscute (ne cunoscute)